Magda Sakowska

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Sztukmistrz
Nowicjusz
Nowicjusz

Re: Magda Sakowska

Post autor: Sztukmistrz »

Magda przed chwilą rozmawiała z wywalonym z pisu Mularczykiem :D szefem klubu :D Rozmowa była konkretna i słuchało się jej, choć za wiele newsów nie było, bo pan przewodniczący wyjatkowo mało wylewnym mówcą jest :D ale najważniejsze dla mnie w całej tej rozmowie było to, że Magda wyglądała zjawiskowo pięknie...echhhhhhhhh
Sztukmistrz
Nowicjusz
Nowicjusz

A teraz Magda rozmawiała z politykami, dobra rzeczowa pogawędka o pieniądzach, obietnicach i ich dotrzymywaniu :D Wyglądała wprost zjawiskowo- czarująco!!! Jest najpiękniejszą kobietą na świecie!!! Uwielbiam ją oglądać im słuchać!!!
Sztukmistrz
Nowicjusz
Nowicjusz

Magdalena dziś prowadziła "Studio" w Sejmie rozmawiała między innymi z "Numerem :D :D dwa" platformy Schetyną, który powiedział, że to twarde i zdecydowane expose, czy jakoś tak :D :D dla mnie i tak najważniejsza była Magdalena :D :D :D boooooooo, jest najpiękniejsza iiiiiiiiiiiiiiiiiii taka mądra... i wszystkie pięknąści i mądrości telewizyjne były dziś w głębokim cieniu Magdaleny!!!
akg13
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: akg13 »

Powiedz mi, ty masz 5 lat czy może maksymalnie 15? Bo twoje posty rażą infantylizmem aż przykro. RAŻĄ. Dziecięcy bezbrzeżny zachwyt, ach jaka ona piękna, jaka cudowna, jaka przemądra, och i ach, ach i och!!! Jeju!!! Może się do niej pomódl po prostu? Merytoryki w tym może kropelka albo pół. Zachodzi obawa, że będzie potrzebna pieluszka.
Przesada jest niedobrym zjawiskiem, w niczym. W tym przypadku ośmiesza autora postów. Pozdrawiam.
Sztukmistrz
Nowicjusz
Nowicjusz

ale co merytoryki kolego??? Sakowska Twoim zdaniem jest nie merytoryczna... hahahaha... mam cytować??? piszę na co mam ochotę, a nie piszę nic złego, nawet jak uraża to Twoją dorosłość... Jest dla mnie najpiękniejsza i najmądrzejsza i tak będe się z tym odnosił, a ty jasiu zamiast się pultać sam napisz coś konstruktywnego smutasie, a może nie masz pomysły i tak będziesz się czepiał... hmmm Nie urażając niczyjej sympatii, chciałbym napisać, że Pani Magda Sakowska z Warszawy występująca obecnie w polsacie news jest najpiękniejszą polską dziennikarką telewizyjną :tanczy:
akg13
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: akg13 »

A do tego jeszcze nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Piszę, że ty nie jesteś merytoryczny, a nie ona. Do niej w sumie nic nie mam - jest po prostu dobrze przygotowaną dziennikarką, owszem sprawną, ale taką, jakich wiele. Naprawdę. Do tego strzela ciągle obrażone miny i zazwyczaj nie patrzy na gościa, tylko zbiera myśli, patrząc w stół. No i stale powtarza "yyyyyyy", co jest mocno denerwujące. Ale mniejsza o to. Uwielbiasz ją oraz kochasz, twoja rzecz, piszę tylko, że forma tych zachwytów, stałe relacjonowanie, z kim rozmawiała i o boże, mój boże, jaka była fantastyczna, mąąąąąąąąąąąąąądra, pięęęęęęęęęęęęękna, cudoooooooooowna, dziesiątki emotikonów - są żenujące. Kolejne twoje posty nie wnoszą nic nowego, tylko są powtórką twoich dziecinnych zachwytów. Z góry wiadomo, co napiszesz. To ośmiesza ciebie i to forum, bo jest to na maksa infantylne. No ale można było się spodziewać, że tego nie czujesz, bo gdybyś czuł to nie podniecałbyś się tak niezdrowo naburmuszoną Sakowską. Choć w miarę sprawną antenowo.
Tak więc, ponieważ jesteś wyznawcą oraz bałwochwalcą, a nie obiektywnym widzem - czekamy na nowe zachwyty i cogodzinne biuletyny - jak piękna, jak mądra, jak fantastyczna, jak przyćmiewająca inne osoby, jak przygotowana, jak cudowna, i od nowa: jak piękna i mądra oraz zadająca odkrywcze pytania ("yyyyyyyyyy...") jest twoja bogini. Oraz na kolejne biuletyny o zmoczonych pieluszkach.
To w jakimś sensie śmieszne jest.
Sztukmistrz
Nowicjusz
Nowicjusz

:D :D :D :D Dziś Magdalena prowadzi Wydarzenia :D :D :D :D Jast jak zawsze bardzo piękna :D :D :D :D nawet jak się to komuś nie podoba :tanczy:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Obrazek
Obrazek
mess
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: mess »

Śliczna jest. Wklejajcie więcej zdjęć :)
Sztukmistrz
Nowicjusz
Nowicjusz

Może moje posty nie są przez wszystkich akceptowane "Bo twoje posty rażą infantylizmem aż przykro" za co zainteresowanych i niezainteresowanych przepraszam... ale i tak uważam, że Sakowska jest najpiękniejszą gwiazdą telewizji informacyjnych i programów informujących :D :D :D oczym świadczą zdjęcia zamieszczone powyżej :spiewa: za które z resztą bardzo dziękuję, bo miło popatrzeć :D szczególnie, że Magda jakoś ostatnio zniknęła z ekranu ;( ... może urlop???
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Sztukmistrz, napisz to co napisałeś powyżej w którymkolwiek kobiecym wątku w dziale "Załoga TVN". Zobaczymy czy się zgodzą forumowicze. :D

W wątku o Joannie Krysńkiej i Anicie Werner sam będę pisał, że nie masz racji. :D
epsztajnek

Sztukmistrz pisze: szczególnie, że Magda jakoś ostatnio zniknęła z ekranu
Ej tam , od razu zniknęła :>
W "To był dzień" jest jedną z czterech osób prowadzących, więc czeka na swoją kolejkę. "Wydarzenia" prowadzi na przełomie tygodni i to też nie co tydzień.
- ostatni raz była w ten poniedziałek

Obrazek
mess
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: mess »

Zniknęła? Jakie programy ona prowadzi? :)
epsztajnek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
epsztajnek