[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Amy
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Taniec z gwiazdami!

Post autor: Amy »

Łoho, to już tyle minęło?...
This is not the end, this is not the beginning.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Tak czytając te wypociny Pudelka odnoszę wrażenie, że ludzie piszący te artykuły kompletnie nie wiedzą o czym piszą. Otóż wg Pudelka (w ich rewelacji o powrocie Katarzyny Skrzyneckiej) jest napisane, iż w XIII edycji Tańca z Gwiazdami jury programu zostało powiększone do 4 osób. :D
marcin456127
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: marcin456127 »

Brawo Tzg !!!
Mimo iż to już 13 edycja, to program ma świetne wyniki oglądalności, bijąc na głowę konkurencyjne programy
Półfinałowy odcinek obejrzało 4,6 mln widzów :D

http://muzyka.interia.pl/pop/news/the-v ... ej,1724326
oraz:
http://film.interia.pl/wiadomosci/telew ... 24333,3604

Żródło : interia.pl
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Hmmm... Co Król robi między uczestnikami w Green Room'ie?
Isadora
Bywalec
Bywalec

Post autor: Isadora »

r_r16 pisze:Hmmm... Co Król robi między uczestnikami w Green Room'ie?
Już się wyjaśniło, bedzie tańczył z Zielińską za kontuzjowanego Maseraka. Chociaż wysoce prawdopodobne wydaje się to, że Zielińska obraziła się za wywiad w którym Maserak powiedział, że się opie....... na treningach czym pogrążyła ich jako parę w rywalizacji o KK i odmówiła występu w finale z nielojalnym Maserakiem :lol2:
A w kwestii zwycięzcy to wydaje mi się, że szanse są wyjątkowo wyrównane, chociaż szalę może przeważyć jakiś wyjątkowy freestyle którejś z par, a biorąc pod uwagę fakt, że Głogowska jest bardzo utytułowana w konkurencji showdance, to właśnie ona z Kacprem mogą wyjść ze studia z Kryształową Kulą.
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
rogi
Bywalec
Bywalec

Post autor: rogi »

I Kula dla Kacpra i Ani. Hmm, do ostatniej chwili miałem nadzieje, że to Bill wygra :(
Efcia
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Efcia »

Obie pary zatańczyły fajnie, jednak od początku kibicowałam Billowi :(
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Mimo, że Kacper tańczy fajnie to byłem bardziej za Billem, a ich freestyle jeszcze bardziej mnie do nich przekonał. Na początku programu kiedy różnica głosów była dosyć duża nie dawałem szans Billowi. Widać freestyle zdziałał wiele, bo różnica końcowa była niewielka. U jurorów w całej edycji wygrał zdecydowanie Bilguun - aż 8 razy zdobył 40 punktów, Kacper zaledwie 3.
marcin456127
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: marcin456127 »

Janusz Józefowicz w kulisach TZG powiedział do Piotra Gąsowskieg "Myślę że warto to kontynuowac dlatego możemy już dziś zaprosic państwa na 14 edycje Tańca z gwiazdami" :D
Isadora
Bywalec
Bywalec

marcin456127 pisze:Janusz Józefowicz w kulisach TZG powiedział do Piotra Gąsowskieg "Myślę że warto to kontynuowac dlatego możemy już dziś zaprosic państwa na 14 edycje Tańca z gwiazdami" :D
Przecież od dawna oglądalność utrzymuje się na bardzo przyzwoitym poziomie, żaden z seriali TVNowskich nie ma takiej widowni, więc nie dziwią kolejne edycje, a fani tego programu będą go oglądać bez względu na to kto w nim występuje, ale wg mnie wystarczyłby jeden program na rok, właśnie w sezonie jesiennym.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Józefowiczowi chodziło chyba o to, że planuje wziąć udział w kolejnej edycji programu, a nie jak wcześniej zapowiadano tylko w XIII.
Pavloo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Pavloo »

Hm... Po zakończonej edycji TzG mogę powiedzieć, że:
* Natasza dobrze sobie poradziła na tym stanowisku (mam nadzieję, że zostanie),
* Pan Józefowicz i Pani Fraszyńska również dobrze wypadli (w moich oczach), dzięki Józefowiczowi jury stało się bardziej rzeczowe,
* Pary nie były takie złe jak się na początku wydawało.

Śmiało mogę powiedzieć, że dzięki TzG polubiłem Pana Józefowicza i Panią Fraszyńską, a Wy ? :)
Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
Isadora
Bywalec
Bywalec

Pavloo pisze: (...)Śmiało mogę powiedzieć, że dzięki TzG polubiłem Pana Józefowicza i Panią Fraszyńską, a Wy ? :)
Mnie również pasuje Józefowicz w jury, ma bardzo celne i obiektywne uwagi, nie jest takim "masełkiem" jakim był Wodecki, tylko profesjonalnym jurorem, ale trochę od innej strony niż Pavlović i Galiński, jak dla mnie zdecydowanie mógłby zostać, gdzieś przeczytałam, że Fraszyńska dostała ksywkę Fraszka Porażka, ale to przecież był jej pierszy występ w nowej roli, trochę za bardzo poszła w "śmichy chichy" :lol2:, nie sądzę jednak, żeby była wymieniona, bo na pewno nie obrażała uczuć religijnych :lol2:
Frazes
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: Frazes »

A mnie trochę śmieszy ten dzisiejszy według mnie zawód w "TVN", bo chyba liczyli jednak, że wygra Bill, czyli "ich człowiek", a nie Kuszewski (na dowód, że dla nich to zawód wspomnę o wypowiedziach Kuźniara rano, że to Bill powinien przecież wygrać, no i obecność samej Anny Głogoskiej w rozmowie z Krzysztofem Górlickim w "Dniu Na Żywo" "TVN24" i co najciekawsze rozmowa była prowadzona w taki sposób, żeby o Kuszewskim powiedzieć jak najmniej...), ale jak widać siła popularności "M Jak Miłość" jest większa, niż niektórych "gwiazd" "TVN" i według mnie to powinno dać do myślenia Panu Miszczakowi, tzn. czemu produkcje "TVN" nie kreują już takich gwiazd jak produkcje "TVP"???

W ogóle mi osobiście trochę żał tego Billa, bo stał się przecież popularny przez to, że śmiano się z niego (przynajmniej ja tak to odbieram) i to jest moim zdaniem trochę nie fair (chciałbym zobaczyć chociaż jedną rozmowę z nim na serio, jak to mawia Kuźniar "o życiu") !

Co do następnej edycji to znając "TVN" będą chcieli do niej pozyskać Małgorzatę Kożuchowską, żeby też zdobyć dla siebie chociaż skrawek z jej popularności, zwłaszcza po śmierci Hanki (już widzę te zwiastuny, tzn. podniecony głos lektora zapowiada: "Hanka Mostowiak zmartwychwstała i zatańczy w nowej edycji Tańca Z Gwiazdami !" :D ) :D .
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

Rekordowy "Taniec z gwiazdami"

Przypomnijmy, że w zeszłą niedzielę parkietowe zmagania artystów w półfinale obejrzało 4,57 mln widzów. Tym razem program śledziło rekordowe 4,70 mln Polaków. To zdecydowanie najlepszy wynik w tej edycji show.

Łącznie 13. edycję "Tańca z gwiazdami" oglądało średnio 4,09 mln osób, co jest pewnie dużo słabszym wynikiem niż oczekiwali tego producenci. Zwłaszcza, że poprzednia odsłona show przyciągała przed ekrany aż 4,62 mln Polaków, a wynik najnowszej znacznie podniosły ćwierćfinałowy, półfinałowy i finałowy odcinek (kolejno 4,22 mln, 4,57 mln i 4,70 mln widzów).

http://film.interia.pl/wiadomosci/telew ... 27212,3604
ODPOWIEDZ