TTV
Moderator: Łukasz
-
- Bywalec
Re: TTV
Ciekawe, czy cały zespół Prosto z Polski przeszedł razem z Ryszardem Cebulą do TTV.
A więc tak. Oceniając pierwsze 5 godzin nadawania stacji TTV wystawiam ocenę 3= . Trochę inaczej wyobrażałem sobie program "Pogodny poranek". Myślałem, że będzie to połączenie czegoś podobnego do DDTVN i Poranka TVN24, niestety zawiodłem się - ten 3-godzinny program to coś w stylu TVN Meteo - Obrazek live z miasta i temperatura. Jedyny program jaki mi się do tej pory podobał to "W trasie" Na razie tyle.
-
- Bywalec
Pod numerem 76, jest na platformie Cyfra+. Jeśli chodzi o TP, to TTV nie ma w pakiecie podstawowym, we wszystkich innych jest.
"Blisko ludzi" również OK. Ta sama formuła co w PzP w TVN24.matik pisze:Z czasem pewnie zmieni się formuła. Oby. Na razie niestety mam dostęp tylko do tych materiałów co są w sieci. Póki co, podobno najbardziej spodobał się widzom program "W trasie".
-
- Bywalec
Ja też, tak jak @matik, mam dostęp tylko do materiałów z internetu. Studio fajne. Dziwi mnie brak zegara. Myślałem, że Jakub Porada będzie gospodarzem pasma porannego. Czy Pogony Poranek ma w ogóle gospodarza? Ktoś wie, czy studio jest w tym samym miejscu, gdzie nadawała TVN Warszawa? Reporterzy Blisko ludzi, to Ci sami, którzy tworzyli zespół programu Prosto z Polski?
Studio TTV to to samo studio, którego używa TVN24.lukaszbialas pisze:Ja też, tak jak @matik, mam dostęp tylko do materiałów z internetu. Studio fajne. Dziwi mnie brak zegara. Myślałem, że Jakub Porada będzie gospodarzem pasma porannego. Czy Pogony Poranek ma w ogóle gospodarza? Ktoś wie, czy studio jest w tym samym miejscu, gdzie nadawała TVN Warszawa? Reporterzy Blisko ludzi, to Ci sami, którzy tworzyli zespół programu Prosto z Polski?
Ja miałem okazję obejrzeć jedynie Psie Adopcje - program wywarł na mnie pozytywne wrażenie. I teraz kawałek Uwagi po Uwadze. Program realizacyjnie bardzo mi się podoba. Fajne było przejście z jednego studia w drugie na antenie TVN i początek programu na TTV. Kanał ma także fajną oprawę graficzną. Prostą, ale fajną.