Może to głupie pytanie, ale to dobrze czy źle?matik pisze:W pierwszym tygodniu emisji TTV osiągnęło 0,08% udziałów w grupie komercyjnej

Moderator: Łukasz
Możesz podać źródło tych informacji?matik pisze:W pierwszym tygodniu emisji TTV osiągnęło 0,08% udziałów w grupie komercyjnej
Popołudniowa wersja DDTVN już była i nic dobrego z tego nie wyszło. Mam nadzieję, że z tym programem nie będzie tak samo.lukaszbialas pisze:TTV szykuje wieczorny odpowiednik Dzień dobry TVN
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/tt ... -dobry-tvn
Wszyscy, czyli kto? Grupka paru rozemocjonowanych Internautów? Bez przesady. Polsat News nie miał ani rewelacyjnej kampanii reklamowej, ani nie trafiał na okładki gazet. Śmiem sądzić, że zaczynał bardzo podobnie jak TTV. I to zaczynał nie w ramach telewizji cyfrowej, tylko głównie w obrębie Cyfrowego Polsatu.direct39 pisze:Ja myślę, że startu TTV nikt tak nie wyczekiwał. A gdy startował PN wszyscy byli zaciekawieni, jak będzie wyglądał drugi po TVP Info konkurent TVN24.
Wszystko zależy od zespołu, dokładnej formuły, tematów, studia. Na sukces nakłada się bardzo wiele czynników. A godzina 21.00 jako start akurat może im sprzyjać.r_r16 pisze:Popołudniowa wersja DDTVN już była i nic dobrego z tego nie wyszło. Mam nadzieję, że z tym programem nie będzie tak samo.
Ale grupka klientów Cyfrowego Polsatu już tak.direct39 pisze:"grupka paru rozemocjonowanych Internautów" nie dałaby takiej oglądalności, jaką po pierwszym tygodniu uzyskał Polsat News
Nie, bo kanał nie odebrał widzów ani TVN24, ani TVP Info. To także wynika z tych badań.Możliwe, że było tak jak napisałem - widzowie innych stacji informacyjnych, chcieli zobaczyć taką stacje od Polsatu, stąd spora oglądalność w pierwszym tygodniu.
To chyba czymś kompletnie nowym powinno być większe zainteresowanie na początku. :spiewa:TTV to zupełna nowość, kanału o takim profilu jeszcze u nas nie było, dlatego niewielkie było zainteresowanie w pierwszych dniach.
Nie nowa, tylko kolejna. Po TVP Info, TVN24 i Superstacji.Poza tym nowa stacja informacyjna jest większym wydarzeniem, niż poradnikowo-pogadankowe TTV
Od tego jest to forum, by każdy nie musiał uprawiać gdybania we własnym zakresie. A porównuję TTV z Polsat News, bo to ostatnie, tak wielkie przedsięwzięcia ze strony największych konkurentów. Na dodatek zazębiające się pod względem programowym. Owszem, przez te 4 lata trochę się zmieniło. Ale te zmiany powinny działać na korzyść TTV.Nie ma co deliberować o wyniku za pierwszy tydzień nadawania, bo on niczym nie świadczy, a zgadywanki typu "czemu PN miał 4 lata temu więcej widzów po 7 dniach emisji" to czyste gdybanie, które każdy może uprawiać we własnym zakresie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości