Katarzyna Kolenda-Zaleska
Moderator: Łukasz
Re: Katarzyna Kolenda-Zaleska
W sumie 3 telefony na ten temat w szkle, wszystkie zbyte emocjami...
A następnie zmanipulowany na maxa materiał z tej rozmowy w dzień po dniu.
:brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:
A następnie zmanipulowany na maxa materiał z tej rozmowy w dzień po dniu.
:brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:
Android <3
Jeśli ktoś jeszcze nie widział tej szopki, to tak jak się spodziewałem, wideo już robi furorę na youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=KJTmHBYRuaQ
Na tvn24.pl i tvn player to wydanie raczej nigdy się nie pojawi...
Pełna zgoda z Wami.Pomijając już stronniczość, napastliwość, po prostu zwykłe chamstwo, wygłaszała poglądy jak ograniczona. Kilka razy powtarzała o dobru matki, szacunku. To jest jakieś arcychore, bo mówimy tu o osobie, która wyrzuciła własne dziecko jak worek ze śmieciami naciągając państwo na gigantyczne koszty (poszukiwanie, zbiórki, rozklejanie plakatów)po czym posżła sobie do kina. Szacun jak się patrzy Pani "Dziennikarko". :aniol:
Straaaszny fortel zastosował Rutkowski, naprawde zbrodnia. Naprawde nic mnie gorzej nie drażni jak to, gdy ktoś kto nie ma zielonego pojęcia o temacie, zabiera głos, jeszcze na forum publicznym.
Nie jestem fanem pana Rutkowskiego, nigdy nie byłem, ale gość w kilka dni popchnął sprawę mocno do przodu.
Czy się promował czy nie, to sprawa drugorzędna. A juz argument p. Kolendy o etyce nagrywania rozmowy to hipokryzja do sześcianu.
Robie sobie dłuższą przerwe od TVN24.
Straaaszny fortel zastosował Rutkowski, naprawde zbrodnia. Naprawde nic mnie gorzej nie drażni jak to, gdy ktoś kto nie ma zielonego pojęcia o temacie, zabiera głos, jeszcze na forum publicznym.
Nie jestem fanem pana Rutkowskiego, nigdy nie byłem, ale gość w kilka dni popchnął sprawę mocno do przodu.
Czy się promował czy nie, to sprawa drugorzędna. A juz argument p. Kolendy o etyce nagrywania rozmowy to hipokryzja do sześcianu.
Robie sobie dłuższą przerwe od TVN24.
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
na tvn24.pl już jest całe wydanie, na tvnplayer.pl jeszcze brakbartek09 pisze:Jeśli ktoś jeszcze nie widział tej szopki, to tak jak się spodziewałem, wideo już robi furorę na youtube:
Ja Zaleskiej nigdy nie odbierałem jako wrednej osoby, wręcz przeciwnie, ale wczoraj po prostu przesadziła.rogi pisze:Znając życie to sprawa na dniach ucichnie, a Zaleska dalej będzie taka jaka jest - wredna!
-
- Początkujący
Poziom tej pani jak i prawie całego WSI24 sięgnął wczoraj dna....
-
- Nowicjusz
Zabawne, że pani Kolęda zarzuca Rutkowskiemu "nieetyczne" przekazanie materiału nagrania - tego samego nagrania, które TVN24 pokazuje przez dwa dni na okrągło, nie zawracając sobie głowy uczuciami rodziny, i zapewne w poczuciu "głębokiej etyki zawodowej". To TVN śmigał za Rutkowskim, obszernie relacjonując każde jego wystąpienie - bo cóż innego mieliby pokazywać? Rzecznika Policji zapewniającego, że śledztwo jest w toku, i z uwagi na jego dobro etc etc....? Konflikt Rutkowski-Policja był dla TVN jak gwiazdka z nieba - a teraz mówia o prawach człowieka, poszanowaniu godności? Że niby Rutkowski to teraz persona non grata? A kto kilka lat wstecz tego bufona wypromował na oczach milionów widzów na detektywa wszechczasów? Pani Kolęda chyba za bardzo się wpatrzyła w koleżankę Pochanke, ale zaprawdę powiadam wam, Kolędo: NIE IDŹCIE TĄ DROGĄ! 

Tak się wkurzyłem że aż postanowiłem założyć konto
Do tej pory szanowałem Panią Kolendę-Zaleską, ale wczoraj przeszła sama siebie i w ciągu pół godziny straciła cały autorytet, na który pracowała latami. Wstyd, że na antenie TVN24 zrobiła sobie własne show i zaczęła atakować na Rutkowskiego. Przez to doprowadziła do awantury pod okiem kamery, na którą aż trudno było patrzeć. Próbując dystkutować o moralności, sama zapominała o etyce dziennikarskiej i złamała podstawową zasadę neutralności. Totalną ignorancja i brak szacunku dla rozmówcy. Brak słów. Wstyd mi za takie pseudodziennikarskie zachowanie.
I z całego serca życzę jej, żeby władze TVN-u ukarały ją raz a porządnie, za krytyczne i zarazem kretyńskie zachowanie.

Do tej pory szanowałem Panią Kolendę-Zaleską, ale wczoraj przeszła sama siebie i w ciągu pół godziny straciła cały autorytet, na który pracowała latami. Wstyd, że na antenie TVN24 zrobiła sobie własne show i zaczęła atakować na Rutkowskiego. Przez to doprowadziła do awantury pod okiem kamery, na którą aż trudno było patrzeć. Próbując dystkutować o moralności, sama zapominała o etyce dziennikarskiej i złamała podstawową zasadę neutralności. Totalną ignorancja i brak szacunku dla rozmówcy. Brak słów. Wstyd mi za takie pseudodziennikarskie zachowanie.
I z całego serca życzę jej, żeby władze TVN-u ukarały ją raz a porządnie, za krytyczne i zarazem kretyńskie zachowanie.
Z tymi okularami na początku to w sumie fajny żart wyszedł. Cytuję z pamięci.
KKZ: Na kogo się pan kreuje w tych okularach?
KR: Na Rutkowskiego

KKZ: Na kogo się pan kreuje w tych okularach?
KR: Na Rutkowskiego

Przyznam się, że nie oglądałem tego programu, ale warto zwrócić uwagę na jedną rzecz. W tym tygodniu Kolendy-Zaleskiej było pełno w mediach, udzielała mnóstwa wywiadów dla prasy i Internetu. Wszystko za sprawą śmierci Szymborskiej. Może odbiła jej sodówka i uznała, że warto podtrzymać zainteresowanie swoją osobą? Albo też nabrała wiatru w skrzydła i doszła do wniosku, że wolno jej więcej.
W każdym bądź razie dziś chyba dostała wolne bo w Faktach i FpF był Marciniak
Nie wydaje mi się. Dla mnie zawsze wydawała się taka normalna, poniekąd skromna. Była zawsze opanowana, spokojna, a stanowcza zarazem.Camilo pisze:Przyznam się, że nie oglądałem tego programu, ale warto zwrócić uwagę na jedną rzecz. W tym tygodniu Kolendy-Zaleskiej było pełno w mediach, udzielała mnóstwa wywiadów dla prasy i Internetu. Wszystko za sprawą śmierci Szymborskiej. Może odbiła jej sodówka i uznała, że warto podtrzymać zainteresowanie swoją osobą?
Chyba to wszystko jest dużo prostsze. Stwierdziła, że Rutkowski uwielbia się lansować w mediach - co jest faktem. Bywa przy tym bezczelny i gra poniżej pasa, więc KKZ postanowiła go zaskoczyć i na jeden program zejść do jego poziomu. Zgodnie ze starym powiedzeniem, że "idiota najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" KKZ nie wypadała dobrze w tym programie.
Dla szefów pocieszający na pewno był fakt, że oglądalność musiała być duża.
Dobrze, że Sokołowski trzymał poziom i sensownie bronił policji bez zbędnych emocji.

Dobrze, że Sokołowski trzymał poziom i sensownie bronił policji bez zbędnych emocji.
Tak, to fakt
A jak nie numer telefonu to napis na "mundurach", samochodzie "PATROL RUTKOWSKI" co mnie bardzo śmieszy 

Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
ja tam nie pochwalam ani Rutkowskiego a tym bardziej ww dziennikarki ale odniosę się do faktów fakty są takie ze w dłużej części przyczynił sie do odnalezienia małej niestety tylko ciała
jak mi ktoś powie że biedna mama ze rozjechana rodzina a przepraszam to on zanosił zwłoki do ruin on robił szopkę przez 11 dni on wydawał publiczne pieniądze
2 coś jednak ten człowiek znaczy skoro ludzie go wynajmują nie chodzi i nie prosi się po domach weźcie mnie
3 fakt że popełnił błąd ogłaszając wszem i wobec że ma ciało itd ale na boga czym jest ten błąd do kalectwa człowieka którego omyłkowo ostrzelano w poznaniu i jeszcze długo bym mógł wymieniać błędy za które państwo nie ponosi odpowiedzialności bo przecież podatnik i tak zapłacić musi
jak mi ktoś powie że biedna mama ze rozjechana rodzina a przepraszam to on zanosił zwłoki do ruin on robił szopkę przez 11 dni on wydawał publiczne pieniądze
2 coś jednak ten człowiek znaczy skoro ludzie go wynajmują nie chodzi i nie prosi się po domach weźcie mnie
3 fakt że popełnił błąd ogłaszając wszem i wobec że ma ciało itd ale na boga czym jest ten błąd do kalectwa człowieka którego omyłkowo ostrzelano w poznaniu i jeszcze długo bym mógł wymieniać błędy za które państwo nie ponosi odpowiedzialności bo przecież podatnik i tak zapłacić musi
-
- Początkujący
Ahahahaha po prostu można uśmiać się do łezPavloo pisze:Tak, to faktA jak nie numer telefonu to napis na "mundurach", samochodzie "PATROL RUTKOWSKI" co mnie bardzo śmieszy

Dziwne rzeczy Cię śmieszą

Zapewne jeśli mijasz radiowóz czy samochód jakiejś firmy ochroniarskiej to kładziesz się na ulicy że śmiechu...