Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
Re: Anna Jędrzejowska
Dziś żółta belka prawie w ogóle się nie pokazywała. Więc można ? Można :plus:
Dziś przez chwilę nawet zwykłe belki się nie pokazywały :tanczy:epsztajnek pisze:Dziś żółta belka prawie w ogóle się nie pokazywała. Więc można ? Można :plus:

Śliczny uśmiech Pani Aniu :brawa:
A wczoraj jak Pani Redaktor nie było, to podejrzewałem że zrobiła sobie ferie i wyruszyła na stoki narciarskie (przy świecącym słoneczku...

Nowe ujęcia zamierzone, czy po prostu jedna z kamer siadła? :mhm:

-
Jeżeli to kamera, to jestem za tym, aby nie spieszyli się zbytnio z naprawą :devil:
P.S. Kolego @nouze zwracam honor :plus: ( mały szczególik na 2 i 3 ujęciu
)
P.S. Kolego @nouze zwracam honor :plus: ( mały szczególik na 2 i 3 ujęciu

Od momentu kiedy o tym pisaliśmy, Anna zaczęła jeszcze częściej je zakładać - zdarzyło się nawet dwa dni z rzędu
1

Oj, kaszelek Panią Anię na wizji zaatakował :devil:

Aż się realizator zagubił

Aż się realizator zagubił

Kolejny Bal Dziennikarzy za nami, to ja znów, naiwny, przeszukałem strony plotkarskie i agencji foto w poszukiwaniu zdjęć Anny "na galowo". No, jaki efekt? Wiadomy... :/
Wprawdzie listy gości nie znamy, ale ja tam swoje wiem że od imprez Pani Redaktor nie stroni :stop:
Ech, pozostaje jedynie to zdjęcie z sesji, wiszące w korytarzu na Wiertniczej
...i niezachowany przez nikogo z tutaj obecnych materiał ze ślubu
Aaarrgghhhhhh!!! JA CHCĘ TO OBEJRZEĆ!
9
Jak mnie to wkur... wpienia! Dopóki nie będę tego miał, nie nazwę siebie z czystym sumieniem "fanem" :nie:
4

Wprawdzie listy gości nie znamy, ale ja tam swoje wiem że od imprez Pani Redaktor nie stroni :stop:
Ech, pozostaje jedynie to zdjęcie z sesji, wiszące w korytarzu na Wiertniczej
...i niezachowany przez nikogo z tutaj obecnych materiał ze ślubu

Jak mnie to wkur... wpienia! Dopóki nie będę tego miał, nie nazwę siebie z czystym sumieniem "fanem" :nie:

-
Trzeba poczekać pół roku do 15 rocznicy powstania TVN, może powtórzą :devil:
Na pocieszenie wrzucę jeszcze jedno ujęcie , które kiedyś tutaj było, ale się zmyło

Na pocieszenie wrzucę jeszcze jedno ujęcie , które kiedyś tutaj było, ale się zmyło

Przynajmniej kreację ślubną trochę lepiej widać
22
A ten materiał był długi, tzn. miał z 10 min, bo wyczytałem że były przygotowania do 24h, ślub, wizyta w domu?

Może za "ileś tam" w Ciąg dalszy nastąpił rzucą jakiś urywekTrzeba poczekać pół roku do 15 rocznicy powstania TVN, może powtórzą

A ten materiał był długi, tzn. miał z 10 min, bo wyczytałem że były przygotowania do 24h, ślub, wizyta w domu?
-
Chodzi tobie o całość , czy tylko o AJot ? :rozglada:nouze pisze:A ten materiał był długi, tzn. miał z 10 min, bo wyczytałem że były przygotowania do 24h, ślub, wizyta w domu?
Jeśli chodzi o całość , to trwało na pewno ponad 20 minut , a może nawet 40 ( to już ponad cztery lata :hmm: )
Ujęcia AJot trwały może około minuty - kilka, kilkanaście sekund ze ślubu i kilkanaście sekund zza kulis ( pamiętna odzywka do męża: wracam do domu, pies czeka ) Do tego należy dodać kilkunastosekundową wzruszającą wypowiedź pana GJot , jak to Anna początkowo go ignorowała, ale w końcu dopiął swego .
Wizyta w domu ? Była, ale u Marty Kuligowskiej

Marta głaskała się po brzuszku, przedstawiając swoje dzieci ( tutaj Franek, a tu Helenka )
Nie wiem jak ten program był podzielony, stąd tak ogólnie zapytałem, myśląc że może nieco więcej czasu poświęcili państwu Jot.
No tak, jeśli uderzał do Anny równie stremowany jak na ślubie, to zajęło to trochę czasu :devil:epsztajnek pisze:Do tego należy dodać kilkunastosekundową wzruszającą wypowiedź pana GJot , jak to Anna początkowo go ignorowała, ale w końcu dopiął swego
Musiałem coś pomylić - idę załatać dziury w muzgó...epsztajnek pisze:Wizyta w domu ? Była, ale u Marty Kuligowskiej
-
Ooo,raczej nie :nie:nouze pisze:... że może nieco więcej czasu poświęcili państwu Jot.
To znaczy, być może poświęcili im więcej czasu ( takiej Joasi K. poświęcili raptem kilka sekund - strona 260 jej wątku ), ale nie była to przewaga znacząca

Dziś akcja nowość

Ale coś jeszcze jest inaczej, wydaje mi się że fryzura została nieco "odświeżona" :mhm:

I na deser - dawno nie widziane ujęcia z profilu (+odznaczający się staniczek :jupi: )

Ale coś jeszcze jest inaczej, wydaje mi się że fryzura została nieco "odświeżona" :mhm:

I na deser - dawno nie widziane ujęcia z profilu (+odznaczający się staniczek :jupi: )

-
Trzeba przyznać, nowość bardzo udana :brawa:nouze pisze:Dziś akcja nowość
Na deser ? - toż to było główne danie dzisiejszego wydaniaI na deser - dawno nie widziane ujęcia z profilu (+odznaczający się staniczek)