adik1148 pisze:A może ci surowi ... są taką przeczekanką do odcinków live X FACTOR'a i tak na prawdę od kwietnia w niedzielę o 20.00 będą wyniki X ? Jeszcze nic straconego
Rzeczywiscie, to dopiero od live-ow moze byc podwojny program, wtedy sobota moze byc sobie 1.5 godziny a w niedziele godzina, i po sprawie - nie ma pospiechu. Inaczej dlaczego przeniesli na soboty, tylko po to by konkurowac z dwoma innymi show?
Watpie ze tak bedzie, ale bylaby to niezla nispodzianka w polownie sezonu!
dokładnie. Wątpie że tak będzie, ale w cale nie pogardzę takim newsem w przyszłości
Tatiana jest bardzo spontaniczna oraz naturalna. Myślę, że widzowie ją polubią. Z tego co widzę jest bardzo dobrą jurorką na tle pozostałych jej kolegów "po fachu" ;-)
Nadal brak mi czwartego jurora - młodej wokalistki (Tak jak w UK Tulisa) u nas proponuje Sylwie Grzeszczak. Marinnę, lub Alexandra. Chodzi o to żeby zyskała dzięki temu na popularności.
koniecznie zmienić scenografię castingów na tą co w UK
4 juror będzie najwcześniej od 4 edycji Ja jestem ciekaw najbardziej czy w tej edycji pojawią się gwiazdy w odcinkach na żywo, fajnie jakby Tatiana zaśpiewała coś z nowej płyty która jest na dosyć wysokim poziomie. Szkoda, że castingi nie są realizowane np. w Ergo Arenie i w Atlas Arenie, a bootcamp'y na Torwarze albo w Teatrze Narodowym... to tak co marzeń.
Chciałbyś, ale chyba tak nie będzie. Zbyt duża w tym roku jest konkurencja chociażby m. in. ze strony "BnG" - która od początku będzie nadawana na żywo.
Z resztą wątpię, by któryś z programów dobił do 5 mln w tym roku. Ostatni rok pokazał, że nie tylko TVN potrafi robić dobre widowiska, ale także TVP i Polsat.