Nawet mają logo w czasie trwania programu, tak jak na polsacie!r_r16 pisze:OMG! Trudne Sprawy w wydaniu TVN. To jest identyczne! Identycznie zagrane, identycznie zrealizowane. Tylko nazwa i grafika inna.
[TVN] Ukryta Prawda
Moderator: Łukasz
Re: Ukryta Prawda
-
- Bywalec
Mam nadzieję że jesienią tego programu już nie będzie.
Ja też ! Sędziowie byli przynajmniej bardziej realni ! :/lukaszbialas pisze:Mam nadzieję że jesienią tego programu już nie będzie.
Tylko, że jest to w wersji dla bogatychr_r16 pisze:OMG! Trudne Sprawy w wydaniu TVN. To jest identyczne! Identycznie zagrane, identycznie zrealizowane. Tylko nazwa i grafika inna.

Też tak uważam, Hotel 52 i MBTM to taki dobry, "tefałenowski" poziom, wszystko wskazuje na to, że dołączy jeszcze Tylko taniec. A Ukryta Prawda jest dla mnie nie do oglądaniaTrzeciak pisze:Cóż - Polsat skutecznie już odbiera nawet tą "wielkomiejską" widownię TVN-owi. Widać to, chociażby po serialu "Hotel 52", czy takich show, jak np. "Must Be The Music". Stąd - m. in. takie reakcje TVN-u.

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
a mnie tam się podobało, uważam,że Ukryta Prawda ma pewien rodzaj klasy,stylu,zachodniego życia, czego nie mozna powiedzieć o Trudnych Sprawach...
TVN to telewizja nowoczesna,zatem nie zgadzam się z komentarzami na portalach,że ten program jest sztuczny... po prostu odzwierciedla poziom życia Polaków 21 wieku.. :-)
W dodatku grają ładniejsi ludzie,'aktorzy-amatorzy' co przyciąga oko niejednego widza :-)
Innymi słowy, Ukrytą Prawdę oceniam w skali 1-10, na 7
minusem tego programu może być ewidentne podobieństwo do Polsatowskiej wersji programu.. :-)
:D
TVN to telewizja nowoczesna,zatem nie zgadzam się z komentarzami na portalach,że ten program jest sztuczny... po prostu odzwierciedla poziom życia Polaków 21 wieku.. :-)
W dodatku grają ładniejsi ludzie,'aktorzy-amatorzy' co przyciąga oko niejednego widza :-)
minusem tego programu może być ewidentne podobieństwo do Polsatowskiej wersji programu.. :-)

a mnie tam się podobało, uważam,że Ukryta Prawda ma pewien rodzaj klasy,stylu,zachodniego życia, czego nie mozna powiedzieć o Trudnych Sprawach...
:D

Ja na miejscu Polsatu pozwałbym TVN za plagiat.
Heh o tym samym pomyślałem. Nie wiem ile razy w tle gdzieś widoczny był Pałac KulturyTrzeciak pisze:Tylko, że jest to w wersji dla bogatychr_r16 pisze:OMG! Trudne Sprawy w wydaniu TVN. To jest identyczne! Identycznie zagrane, identycznie zrealizowane. Tylko nazwa i grafika inna.. Widać także po wnętrzach i po tym, że akcja działa się w Warszawie.

Co do gry aktorskiej - możemy tu mówić o jakiejkolwiek? Bo poziom jest tragiczny. Miałem nadzieję, że będzie na poziomie Detektywów, czy W11. Jednak się przeliczyłem.
Programy są praktycznie identyczne - fakt. I w tym przypadku można mówić, że tym razem to TVN ściągnął coś od Polsatu, jednak w obu przypadkach programy są oparte na licencji, także o plagiacie można mówić jedynie w wypadku niemieckich pierwowzorów. Zresztą nie zdziwiłbym się jakby oba te programy były oparte na jednej i tej samej licencji.rogi pisze:Ja na miejscu Polsatu pozwałbym TVN za plagiat.
To nie plagiat, tylko FORMAT. Niemiecka i austriacka telewizja jest pełna tego typu programów, tych formatów jest tyle, że można by nimi obdzielić co najmniej 6 polskich stacji i emitować kilka razy dziennie.
Liczą się tylko Fakty.
To w takim razie TVN powinien pozwać Polsat za plagiaty talent-show - choćby w przypadku "MBTM"? Bezsensowne zdanie. Z resztą @czerk wszystko już na ten temat napisał.rogi pisze:Ja na miejscu Polsatu pozwałbym TVN za plagiat.
To w takim razie TVN powinien pozwać Polsat za plagiaty talent-show - choćby w przypadku "MBTM". Bezsensowne zdanie. Z resztą @czerk wszystko już na ten temat napisał.rogi pisze:Ja na miejscu Polsatu pozwałbym TVN za plagiat.
Ukryta prawda z bardzo dobrym startem.
http://mediafm.net/telewizja/35182,Ukry ... w-TVN.html
Szkoda, że nie podali udziałów w 16-49...
http://mediafm.net/telewizja/35182,Ukry ... w-TVN.html
Szkoda, że nie podali udziałów w 16-49...
-
- Bywalec
Jak się okazuje TVN wszystko robi lepiej od Polsatu nawet taki serial dla... no właśnie dla kogo ja wolałem sądy. Swoją drogą to smutne że prawie 4miliony widzów ogląda takie coś.
Tylko, nie zapominajmy, że w tym czasie Polsat emituje jeszcze powtórki "Dlaczego Ja?".