Dziś w porównaniu do jej pierwszych prognoz w TVN24 wypadła bardzo dobrze. Uczyniła spory postęp. Dodam że dziś prezentowała pogodę z Zaclerza z Czech.filipek24 pisze:Mi też przynajmniej na razie nie przypadła szczególnie do gustu, wolę Agę Cegielską i Maję[...] Omena to zupełnie wyższa półka od Weroniki, lepiej się prezentuje, wysławia i jest sympatyczniejsza, choć widać, że Diallo się stara, zobaczymy na ile te starania będą skuteczne za jakiś czas.
Weronika Diallo
Moderator: Łukasz
Re: Weronika Diallo
Weronika Diallo razem z ekipą TVN Meteo jest w Austrii na zlocie prezenterów pogody i meteorologów. Relacje w dzisiejszym Wieczorze Metero jak i również w przyszłotygodniowym Raporcie Meteo.
Strasznie dawno jej nie widziałem. Szkoda, że nie występuje również w głównym wydaniu pogody w TVN. 

Co do pogody po Faktach to zgadzam się, ale liczę, że już wkrótce zadebiutuje w niej.
Mógłby ktoś wstawić chociaż jedno zdjęcie Weroniki z dziś? Była na pewno chwilę przed 8:00 i w 15 na żywo ok. 15:40
Dzięki 

Słabsza wersja Omeny ale mam słabość do czarnulek więc chociażby z tego powodu ma u mnie plusa 

Fan Omeny
"Wstajesz i łżesz" ;-)

"Wstajesz i łżesz" ;-)
Sorry ale według mnie Panie Diallo odpada w przedbiegach przy Omence :grozi:
Zgadzam się w całej rozciągłościkogito9 pisze:Sorry ale według mnie Panie Diallo odpada w przedbiegach przy Omence :grozi:

Fan Omeny
"Wstajesz i łżesz" ;-)

"Wstajesz i łżesz" ;-)
No kto by się spodziewał takiego wyróżnienia dla Weroniki?
http://www.tvnfakty.pl/weronika_diallo_ ... ej_nagrody

http://www.tvnfakty.pl/weronika_diallo_ ... ej_nagrody
Ludzie błagam niech Ją zdejmą z anteny 

A ja tam lubię p. Weronikę. Zawsze uśmiechnięta.
Szkoda, że tak rzadko występuje na antenie TVN24.

KKK