Beata Tadla
Moderator: Łukasz
Re: Beata Tadla
A czy Holandia to taka cieplejsza
-
- Początkujący
Bywanie na salonach- jest, rozwód- jest. Teraz jeszcze tylko pokazać cycki i celebrytka pełną gębą
8
23

Allahakbar pisze:Teraz jeszcze tylko pokazać cycki i celebrytka pełną gębą8
23

Jeśli jesteś głodny, to proszę.
Jak mozna tu wstawic zdjecie?
W pierwszej chwili przeczytałem, że to Sianecki przechodzi - pomyślałem "WRESZCIE" nie będę musiał się nudzić w niedziele i oglądać jego nudnawego programu , ale co do Beaty i Tomasza to jednak byłaby o wielka szkoda.
Zmusza Cię ktoś? :rozglada: Współczuję.rogi pisze:W pierwszej chwili przeczytałem, że to Sianecki przechodzi - pomyślałem "WRESZCIE" nie będę musiał się nudzić w niedziele i oglądać jego nudnawego programu
Zmusza mnie brak odpowiedniego programu w ramówkach różnych stacji.
-
- Początkujący
Ja osobiście jestem za przejściem Beaty do TVP przynajmniej byłoby ją widać częściej w całości
"Wiadomości" często prowadzone są w wersji na "stojaka" 

O ile w przejście Sianeckiego byłbym w stanie uwierzyć, gdyż stacja od dawna go nie docenia, to przejście Tadli byłoby dla mnie swego rodzaju szokiem. Kto o zdrowych zmysłach rezygnował by z pewnej posady w Faktach na rzecz Wiadomości, z których mogłaby zostać wyrzucona po paru miesiącach?
Wyższa pensja, odpowiednie zapisy w kontrakcie, TVP na pewno ma czym kusić :mhm:matik pisze: Kto o zdrowych zmysłach rezygnował by z pewnej posady w Faktach na rzecz Wiadomości, z których mogłaby zostać wyrzucona po paru miesiącach?