Jak bym miał wybierać, to wolałbym w trakcie DNŻ, ale nie dłużej niż 20 minut.arrow2 pisze:Jeżeli chodzi o Lożę Prasową o 9.15 to jestem za, bo trochę urozmaica to program
Wstajesz i wiesz / Wstajesz i weekend
Moderator: Łukasz
Re: Poranek TVN24
W DNŻ tak, w poranku mamy już 'Jeden na jeden" i na tym niech się skończy.matik pisze:Jak bym miał wybierać, to wolałbym w trakcie DNŻ, ale nie dłużej niż 20 minut.arrow2 pisze:Jeżeli chodzi o Lożę Prasową o 9.15 to jestem za, bo trochę urozmaica to program
No akurat Jeden na Jeden plus krótsza Loża z innym prowadzącym to według mnie lepsza opcja niż 10 gości przez cały poranek, z którymi gada się o tym czy jamniki są najdłuższe albo czy jakaś gwiazda będzie jutro świecić mocniej niż inna.

-
- Bywalec
Jutro chyba Poranek znowu do 10, bo o 9:35 będzie Konrad Piasecki.
I od 5:55 Kuźniar
Najlepszy w tej całej dyskusji jest argument, że Kuźniar musi się wyspać.
Po tym, co przeczytałem na Facebooku, to jestem przekonany, że jeśli kierownictwo nie wycofa się z tych zmian, to przybędzie widzów Polsatowi News. I nie ma się co dziwić, bo w "Nowym dniu" jest dokładnie to, co zabrali widzom TVN24: dużo informacji, spokojna oprawa, dynamika i w miarę fajna obsada.
Ulubieńca Kuźniara już tak okroili, że automatycznie część fanów i tak go nie zobaczy, bo nie każdy może wisieć przed telewizorem jedynie między 8.00 a 9.00. :uhh:

Po tym, co przeczytałem na Facebooku, to jestem przekonany, że jeśli kierownictwo nie wycofa się z tych zmian, to przybędzie widzów Polsatowi News. I nie ma się co dziwić, bo w "Nowym dniu" jest dokładnie to, co zabrali widzom TVN24: dużo informacji, spokojna oprawa, dynamika i w miarę fajna obsada.
Ulubieńca Kuźniara już tak okroili, że automatycznie część fanów i tak go nie zobaczy, bo nie każdy może wisieć przed telewizorem jedynie między 8.00 a 9.00. :uhh:
-
- Fanatyk :)
I co, wczoraj była kolejna jednorazowa próba ? :devil:
Podpisuję się pod zdaniem @camilo - strach się bać, co będzie się działo po remoncie studia, po wprowadzeniu nowej ramówki :>
Podpisuję się pod zdaniem @camilo - strach się bać, co będzie się działo po remoncie studia, po wprowadzeniu nowej ramówki :>
-
- Bywalec
Niech testują, OK ale bez tych gadających głów rano!lukaszbialas pisze:Trwają testy:
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/te ... za-prasowa
viewtopic.php?f=14&t=672&st=0&sk=t&sd=a&start=300
Czy posiada ktoś te zdjęcia, o których mówi @Camilo?
Czy posiada ktoś te zdjęcia, o których mówi @Camilo?
Jutro Poranek po raz kolejny w nowej odsłonie. 

Nowej odsłonie? Czy tym razem do poranka wrzucą może "Szkło kontaktowe"? Nie podobają mi się te "niespodzianki" jak mówi Kuźniar.
Aż się boję jutro wstawać. :>avatar pisze:Jutro Poranek po raz kolejny w nowej odsłonie.

Dlatego powiedział, że ma nadzieję, że się spodobają.rogi pisze:Nowej odsłonie? Czy tym razem do poranka wrzucą może "Szkło kontaktowe"? Nie podobają mi się te "niespodzianki" jak mówi Kuźniar.
This is not the end, this is not the beginning.
Jutro Sokołowski i Kuźniar, a od 9.35 (czyli krócej, alleluja) Małgorzata Łaszcz.