Masz racje nie warto nie ma sensu powtarzac czegos co juz zostalo zrobione, kazi w przeciwienstwie do telewizyjnych cukierkow nie tzrba bylo szlifowac, ona sie sama oszlifowala..w srodowisku kademicko intelektualnym w ktorym sie obraca a nie po stolecznych bibach jak urbanski i ibiszowe laleczki , a zadne nasze slowo nie jest zenada,
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
WÂłasnie ze pan Hubert obraca sie w takim towarzystwie na miare swoich mozliwosci, nie porĂłwnujcie go do Kazi bo UrbaĂąski nawet nie ma magistra, ale to nie jest temat o UrbaĂąskim tylko o Ogniwie i o Kazi a wiec proponuje pisac na temat A Kazia diamentem (oszlifowanym, wiĂŞc wÂłasciwie brylantem) jest i basta
Zaraz bĂŞdzie mieĂŚ magistra. Aha, tak w ogĂłle to tytuÂły przed nazwiskiem wcale nie muszÂą byĂŚ wskaÂźnikiem inteligencji czÂłowieka, nie zawsze sÂą adekwatne w stosunku do posiadanej wiedzy. Nie bÂądÂź niesprawiedliwy.
jak juz to niesprawiedliwa ok ok tytuÂły nie sa wyznacznikiem inteligencji, a raczej zachowanie, ale jak jestes takim fanem UrbaĂąskiego to go wychwalaj w temacie ktĂłry jest mu poÂświĂŞcony a magistra moze sobie UrbaĂąski mieĂŚ zaraz, jak kupi na bazarze to nie jest takie proste
Sama sobie kup na bazarze. Twoje posty sprawiajÂą wraÂżenie, Âże albo jesteÂś idiotkÂą, albo tylko udajesz.
A o UrbaĂąskim mogĂŞ sobie pisaĂŚ gdzie chcĂŞ, Twoje rady nie sÂą mi potrzebne.
no maciek przykro mi, moze porownanie do ibisz bylo niefortunne, ale nie wmowisz mi ze urbanski nie jest balangowiczem, kazda impreza stoleczna jest obciazona jego obecnoscia i to jest fakt powszechnie wiadomy
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
Mocne_ogniwo pisze:no maciek przykro mi, moze porownanie do ibisz bylo niefortunne, ale nie wmowisz mi ze urbanski nie jest balangowiczem, kazda impreza stoleczna jest obciazona jego obecnoscia i to jest fakt powszechnie wiadomy
Tak, w pewnym sensie masz racjĂŞ. Z pewnoÂściÂą bardziej w tym poÂście, niÂż w ostatnim, gdzie jedno ze sformuÂłowaĂą byÂło, powiedzmy, nietrafne.
A swojÂą drogÂą to obecnie UrbaĂąski nie pojawiÂł siĂŞ na Âżadnej imprezie od miesiÂąca.