[TVN] X FACTOR

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

SevenUP
Bywalec
Bywalec

Re: X FACTOR

Post autor: SevenUP »

Magda Adamiak była dziś w DDTVN, czyli na 99,9% nie będzie jej w live-ach.
Ontheotherside
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Ontheotherside »

Nie wiem na ile poważnie można traktować komentarze ludzi, którzy piszą na stronie X Factora ale podobno on weszła w skład grupy wokalnej stworzonej przez jurorów. Tak samo ponoć etapu domów jurorskich nie przeszedł Dawid Podsiadło, a Okupnik wybrała same dziewczyny w tym Ewelinę Lisowską. Jeśli to prawda to TVN wykaże się olbrzymią wręcz głupotą jeśli nie doda 4jurora w kolejnej edycji. Samej decyzji Tatiany nie ma chyba sensu do póki odcinek z domami jurorskimi nie zostanie wyemitowany.
lukaszbialas
Bywalec
Bywalec

Post autor: lukaszbialas »

Trzeciak pisze:Wynik z soboty - 3,84 mln widzów
Dobra wiadomość - "X Factor" wygrał z "Komisarzem Alexem" (ten drugi w sobotę zanotował ponad 3,7 mln widzów).
Zła wiadomość - program przegrał z MBTM (ten w niedzielę obejrzało prawie 4 miliony widzów).
Nie można porównywać sobotnich wieczorów z niedzielnymi wieczorów jeśli chodzi o oglądalność. Rok temu to MTBM był emitowany w sobotę, a X Factor w niedzielę i co? MTBM miał 3 miliony, X Factor 5 milinów widzów.
Trzeciak
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Trzeciak »

SevenUP pisze:
Trzeciak pisze:Wynik z soboty - 3,84 mln widzów
Dobra wiadomość - "X Factor" wygrał z "Komisarzem Alexem" (ten drugi w sobotę zanotował ponad 3,7 mln widzów).
Zła wiadomość - program przegrał z MBTM (ten w niedzielę obejrzało prawie 4 miliony widzów).
Naprawdę, załamuję już ręce... X Factor był najchętniej oglądanym programem w swoim paśmie (wyprzedził BnG, Alexa, film na Polsacie). MBTM jest dopiero drugie w swoim paśmie z ogromną stratą do Rancza. W tamtym roku w tym samym paśmie XF miał 4-5 mln widzów, i tak to należy traktować.
Jejku, wiem o tym. Jak na takie warunki "X Factor" i tak świetnie sobie radzi - ale niemniej jednak - Polsat spokojnie się może chwalić swoim programem jako najpopularniejszym show w Polsce - a dla przeciętnego widza jednak widownia są ważniejsze od udziałów (i tak nie każdy wie w ogóle co to są udziały).
felek
Bywalec
Bywalec

Post autor: felek »

Dla TVN przeniesienie X na sobotę to mimo wszystko dobra decyzja, bo chociaż XF zanotował spore spadki to jednak poprawia widownie pasma o ponad 2 mln. widzów, natomiast w niedizelnym paśmie TVN traci około 1 mln. widzów, czyli bilans jednak na plus. Ja osobiście bym wolał żeby 3 edycja jesli dalej by była raz w tygodniu to niech to będzie niedziela.
SevenUP
Bywalec
Bywalec

Post autor: SevenUP »

Jeśli Tatiana wybrała same dziewczyny, to pewnie Lisowską, Szafrańską i pewnie jakąś z 5. castingu. Zresztą specjalnie mnie to nie dziwi, potem się okaże że nikt nie potrafi śpiewać na żywo i tyle z tego będzie. Identycznie jak w tamtym roku można było wziąć Styrcz, Kłys, Podulkę, no a co jurorzy zrobili wiadomo.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

http://www.plejada.pl/3,56996,news,1,1, ... tykul.html

Wiadomo, kto pomoże w domach jurorskich. Wybór Tatiany ciekawy... :mhm:
adik1148
Bywalec
Bywalec

Post autor: adik1148 »

Adrian ;P pisze:http://www.plejada.pl/3,56996,news,1,1, ... tykul.html

Jak dla mnie to właśnie nieciekawy :/ Nie sprzeda się :/ Widownia wybierze Bitwę ... :(
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

adik1148 pisze:
Adrian ;P pisze:http://www.plejada.pl/3,56996,news,1,1, ... tykul.html

Jak dla mnie to właśnie nieciekawy :/ Nie sprzeda się :/ Widownia wybierze Bitwę ... :(
Eeee... widownia wybierze Bitwę na Głosy tylko dlatego, że w X Factor pojawi się jedna nieznana osoba?
mojpierwszyraz
Bywalec
Bywalec

Post autor: mojpierwszyraz »

Spodziewałem się czegoś ciekawszego ale... może być. Zły jestem na jedno - że dowiadujemy się tego już teraz. Trochę za mało tajemnicy w tym XF... no ale trudno.
tvn - latem programowo najgorsza!
Debeet
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Debeet »

mojpierwszyraz pisze:Trochę za mało tajemnicy w tym XF... no ale trudno.
No cóż, mistrzowie marketingu :)
bartek09
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: bartek09 »

Pani Verona Chard może i nie jest jakąś znaną osobistością, ale za to przyjaciółką i trenerką Tatiany. Myślę, że program może zyskać dzięki obecności instruktorki śpiewu.
Bardzo cieszy mnie też potwierdzenie informacji o Ewie Farnej. :D
tomalapt
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: tomalapt »

Dlaczego żadne show tvn'u niema takich zwiastunów http://www.youtube.com/watch?v=LgyxD_jG6aY ?? Przecież zapowiedź/zwiastun to jeden z najważniejszych elementów do zachęcenia telewidzów. Omg ale klapa to x factor, gdy format znlazł się pierwszy raz w Polsce myślałem że to będzie cudo hit. Niestety tvn spartaczył "to wielkie widowisko muzyczne". Wielkie widowisko jest w innych krajach, niestety nie w Polsce. :(
felek
Bywalec
Bywalec

Post autor: felek »

No co jak co, ale póki co to zwiastuny TVN triumfują w różnych światowych rankingach i zwyciężają konkursy. I tu to TVP może się schować.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Kiedyś triumfował. Obecne zwiastuny TVN to tylko zlepek fragmentów programów. Od bardzo dawna nie widziałem na TVN porządnego zwiastunu.
ODPOWIEDZ