Małgorzata Kukuła
Moderator: Łukasz
Małgorzata Kukuła
Młoda i przede wszystkim nowa pani dziennikarz przed chwilą zadebiutowała na antenie TVN24.

Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
Re: Małgorzata Kukuła
No widzę, że TVN24 zaczyna przyjmować nowych ludzi, skoro bardzo dobrze związani ze stacją powoli się rozchodzą.
A skąd nadaje?
A skąd nadaje?
Z tego co mi się wydaje to z krakowskiego oddziału, bo teraz miała wejście z okolic gór.rogi pisze:A skąd nadaje?
Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
nie wiem może jestem stronniczy ale chyba to jest najmniej atrakcyjna reporterka TVN24 ale to tylko moje zdanie może zapatrzyłem się na te nasze gwiazdy w bląd włosach

Jeżeli z Krakowa, to może za Anię, bo planują ją na stałe zostawić w studio?Pavloo pisze:Z tego co mi się wydaje to z krakowskiego oddziału, bo teraz miała wejście z okolic gór.rogi pisze:A skąd nadaje?
Seremak jest niezłą prezenterką, na pewno lepszą niż Przybylski. I pewnie jeszcze dłuuugo prezenterką pobędzie.
A Kukuła to zupełnie nowa w tvn24 czy awansowała po prostu "na wizję"?
A Kukuła to zupełnie nowa w tvn24 czy awansowała po prostu "na wizję"?

Przed chwilą widziałem kawałek jej relacji z Zakopanego i wypadła dobrze, słychać że ma już jakieś doświadczenie
1
trzeba poczekać aż wyskoczy z tej kurtkiArecki pisze:nie wiem może jestem stronniczy ale chyba to jest najmniej atrakcyjna reporterka TVN24 ale to tylko moje zdanie

Ale mogłaby poświęcić trochę czasu na podszkolenie się w sprawnym czytaniu z promptera :ech:arrow2 pisze:Seremak jest niezłą prezenterką, na pewno lepszą niż Przybylski
No chyba żartujesz ?! Z buzi to jest całkiem ładnaArecki pisze:to jest najmniej atrakcyjna reporterka TVN24

W cale nie jest ładna, szczególnie teraz jak obcięła włosy, nie ma tego coś co dziennikarz mieć powinien, trochę " iskry Bożej ", mi się w cale nie podoba.
Nic wielkiego, ale wątek Małgosi zalegał gdzieś na trzeciej stronie, także pozwolę sobie zauważyć, że chyba odpuściła z krótkimi włosami i pozwala im odrastać. 

-
- Zbanowany
Małgorzata co tak długo już nie pracuje na tvn24 na wyjazdowej wiadomosciach ??
karolek vel. alex10