A Iza Mytnik przejdzie pewnie metamorfozę.
Ta 5 grupa to Okay chyba,pewnie nie przejdzie bo ich nawet nie pokazali chyba na boot campie.
Moderator: Łukasz
No i wlasnie o to mi chodzi. Nie wiem czy jest jakis inny kraj emitujacy X Factora gdzie W OGOLE nie pokazuje sie wystepu uczestnika przechodzacego z bootcampu do judges houses. Pan rezyser Wojciech doprawdy wyznacza nowe standardypeterq90 pisze: Ta 5 grupa to Okay chyba,pewnie nie przejdzie bo ich nawet nie pokazali chyba na boot campie.
Dokładnie tak jest, z tym że nie jestem pewien, czy akurat na 3 edycje (domysły na podstawie innych formatów). Wiem, że Wojciech Iwański już w tej edycji bardzo chciał dołączyć 4. jurora i na pewno tak się stanie, kiedy tylko będzie to możliwe (czyli pewnie w 2014).voyagerck pisze:A TVN może w każdej chwili zmienić liczbę jurorów? To nie było tak, że kupili licencje na 3 edycje z 3 jurorami?
Kacper pisze:Czy tylko ja po tym odcinku nie wiem jaka jest 5 grupa w domu jurorskim ? Soul City, Che Donne oraz 2 stworzone przez jurorow a jaka piata ? Myslalem ze Iwanski, jesli chodzi o relizacje programu nie jest w stanie mnie juz niczym zaskoczyc, mylilem sie...
Nieprawda - Soul City to większa grupa (ok. 10 osób chyba), w tym co najmniej dwóch panów. Grupa, o której mówię, jest w pełni żeńska.czerk pisze:To jest właśnie Soul City.r_r16 pisze:Piąta to pięcio (właściwie sześcio) osobowy zespół - jedna pani w ciąży. Byli na castingu.Kacper pisze:Czy tylko ja po tym odcinku nie wiem jaka jest 5 grupa w domu jurorskim ? Soul City, Che Donne oraz 2 stworzone przez jurorow a jaka piata ? Myslalem ze Iwanski, jesli chodzi o relizacje programu nie jest w stanie mnie juz niczym zaskoczyc, mylilem sie...
Oglądalnośc zapewne najniższa ze wszystkich odcinków, ok. 3 mln.musicomaniakk pisze:Wiem, że trochę za wcześnie, ale czy wiadomo już coś o oglądalności?
voyagerck pisze: EKIPA:
-powiedzcie mi! jak można wypuścić Kuźniara w takich stylizacjach jakich on występuję!!! Żenada... Prowadzący powinien się wziąć za siebie i za swój wygląd. Dużo lepiej by wyglądał w koszuli wciągniętej w eleganckie spodnie bądź jeansy, niż w tych koszulach... i t-shirtach. Pan Jarek powinien schudnąć i to nie tak mało.
-stylizacje jurorów są w cały świat! Masakra... Najlepiej w jury wygląda Tatiana, bo Kuba i Czesław są wgl. odklejeni. Ja wiem, że Kuba ma swój styl ale jemu już po prostu nie pasują te luźne spodenki. Dużo lepiej wyglądał wczoraj w drugim dniu przesłuchań w porównaniu do pierwszego. Zauważył to ktoś? Czesław z edycji na edycje wygląda coraz lepiej, więc nie mam do niego wielkich zastrzeżeń.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość