Filmy | TVN | TVN7 | TVN Fabuła | Metro

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Re: Filmy w TVN

Post autor: Adrian ;P »

W maju TVN pokaże też: 10000 lat przed naszą erą (2008), 300 (2006), Babe - świnka w mieście (1998), Babe - świnka z klasą (1995), Beowulf (2007), Blade - wieczny łowca (1998), Blade - wieczny łowca 2 (2002), Blade - Mroczna Trójca (2004), Brunet wieczorową porą (1976), Czas śmierci (2002), Dennis rozrabiaka (1993), Kogel Mogel (1988) i Kogel Mogel II (1989), Idealny facet dla mojej dziewczyny (2009), Infiltracja (2006), Kochany urwis (1990), Kochany urwis 2 (1991), Komórka (2004), Odważna (2007), Scooby Doo (2002), Słaby punkt (2007), Uprowadzona (2008)

Premierowo: Aeon Flux (2005), Księżyc w nowiu (2009), Speed Racer (2008), Śmiertelna cisza (2007), Ty będziesz następna (2009)
felek
Bywalec
Bywalec

Post autor: felek »

Speed Racer nie ejst premiera. Był w TVN w grudniu 2010
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

TVN ostatnio przesadza z powtarzaniem niektórych filmów. Można powtórzyć film co roku, ale kiedy robi się to co pół roku...

Z ciekawości przejrzałem archiwum, aby zobaczyć ile razy pokazano już Kogel Mogel. TVN emitował już każdą z części jakieś 6 razy, w tym za każdym razem daje emisję powtórkową w popołdunie, wychodzi 12 emisji...
mojpierwszyraz
Bywalec
Bywalec

Post autor: mojpierwszyraz »

Adrian ;P pisze:TVN ostatnio przesadza z powtarzaniem niektórych filmów. Można powtórzyć film co roku, ale kiedy robi się to co pół roku...

Z ciekawości przejrzałem archiwum, aby zobaczyć ile razy pokazano już Kogel Mogel. TVN emitował już każdą z części jakieś 6 razy, w tym za każdym razem daje emisję powtórkową w popołdunie, wychodzi 12 emisji...
Zapewne poprzez bardzo dobre wyniki tego filmu, któego ja osobiście nie znoszę. Dziękuję z kolei TVNowi za sobotnie pasmo filmów po XF, a ganię za filmy w niedzielny wieczór. W niedzielę o 22.00 i 23.00 przydałby się jakiś dobry, kontrowersyjny, komediowy i prócz tego - kryminalny serial.
tvn - latem programowo najgorsza!
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Premiera w czerwcu: Sweeney Todd (2007)

Pozostałe: Transformers, Numer 23, Pamiętnik, Podróż przedślubna, Zabójcza broń 1-4, Norbit, Seks w wielkim mieście, Dziewczyna mojego kumpla, Psy i koty, Mumia, Mumia powraca, Krwawy sport, Tylko strzelaj, Harry Potter i Kamień Filozoficzny (w lipcu i w sierpniu pewnie cześci 2-5 + premiera 6 części), Honey, Wredne dziewczyny, Projekt: Monster, Ludzkie dzieci, Ścigany, Uciekająca panna młoda, Nothing Hill, Na własną rękę, Brudny Harry, 12 małp, Droga bez powrotu, Rzeka tajemnic, Długi pocałunek na dobranoc, Po zachodzie słońca, Polowanie na druhny
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Lipiec: Seksmisja, Vanak, Vabank II, Harry Potter i Komnata Tajemnic, Harry Potter i więzień Azkabanu, Prestiż, Lara Croft, Lara Croft: Kolebka życia, Prosto w serce, Kłamca kłamca, Zodiak, Ojciec chrzestny, Aleksander, Państwo młodzi: Chuck i Larry, Ocean's 11: Ryzykowna gra, Ocean's 12: Dogrywka, Akademia Policyjna 1-5
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Przejrzałem z ciekawości filmy wytwórni filmowych, do których prawa posiada TVN. Z moich przypuszczeń wynika, że jesienią powinniśmy zobaczyć takie filmy jak: Slumdog. Milioner z ulicy, Gran Torino, Watchmen: Strażnicy, Coco Chanel, Paranormal Activity, Piątek Trzynastego, Star Trek, Iron Man 2, Wyspa tajemnic, Nawiedzona narzeczona, Oszukać przeznaczenie 4, Bez mojej zgody, Zaklęci w czasie, Duchy moich byłych, Nienarodzony. Być może zobaczymy Stracie Tytanów i Incepcję, ale bardziej prawdopodobny wydaje się dopiero przyszły rok (niektóre z tych filmów też pewnie pojawią się wiosną).

Z filmów animowanych pewniakiem jest Shrek Forever. Powinny pojawić się też Legendy sowiego królestwa. Megamocny i Jak wytresować smoka chyba jednak w 2013 roku, ale może zobaczymy te filmy już jesienią :D

Brałem pod uwagę Warner Bros, DreamWorks, Paramount Pictures, New Line Cinema. A jesienne premiery zapoczątkuje Harry Potter i Książę Półkrwi 31 sierpnia o 20:00 :D
Sebastian15
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Sebastian15 »

Jeżeli faktycznie te filmy zostaną wyemitowane, to będzie super :) Ciągle były tylko "powtórki", które się już dawno temu przejadły. Chyba żadnego filmu z wymienionych powyżej jeszcze nie oglądałem :D
Trzeciak
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Trzeciak »

Ale są osoby, które te same filmy lubią oglądać po kilka, kilkanaście lub kilkadziesiąt razy.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

W sierpniu: Ojciec chrzestny II, Ojciec chrzestny III, Harry Potter i Czara Ognia, Harry Potter i Zakon Feniksa, Batman: Początek, Ocean's 13, Doom, Wyspa, Pasażer 57, Żółtodziób, Serenity, Biała Masajka, 40-letni prawiczek, Legalna blondynka 2, Czego pragną kobiety, Taniec ostatniej szansy, Zatańcz ze mną, Mimzy: Mapa czasu, Film o pszczołach: Tupot małych stóp, Beethoven, Firefox, Bez przebaczenia

Premiera: Harry Potter i Książę Półkrwi

Ciekawe, że w ostatnie niedziele sierpnia o 20:00 stacja będzie nadawała filmy animowane, czego jeszcze nigdy nie robiła.
fatoom87
Nowicjusz
Nowicjusz

Superkino - sierpień

Post autor: fatoom87 »

Witam wszystkich,

przed momentem widziałem na TVN zwiastun Superkina i w tle leciał świetny motyw muzyczny,
który już gdzieś slyszałem. Tekst to coś w stylu: im falling ........ you i wykonuje go kobieta o aksamitnym głosie.
Dokładnie tekstu nie słyszałem i nie mogę znalezć nigdzie co to za motyw.

BARDZO proszę o pomoc w ustaleniu tytułu piosenki.
Z góry dziękuję.

Pozdrawiam
Tomek
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Re: Superkino - sierpień

Post autor: matik »

Jeżeli masz to samo na myśli, to to jest to: http://youtu.be/eeudcFVYiPc
fatoom87
Nowicjusz
Nowicjusz

Re: Superkino - sierpień

Post autor: fatoom87 »

Toż to to!
Dzięki wielkie!

:D
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Filmowa jesień zapowiada się całkiem ciekawie - Harry Potter i Książę Półkrwi, Shrek Forever (mam nadzieję, że darują sobie pierwsze trzy części, które powtarzane są co pół roku), Jak wytresować smoka, Sherock Holmes, Stracie Tytanów, Iron Man 2 (1 część pewnie też zobaczymy), Zmierzch: Zaćmienie.
matmatrix121
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: matmatrix121 »

Wiadomo już może, jakie filmy pokażą w październiku?
ODPOWIEDZ