Moderator: Łukasz
Hehe. Co do rozmiaru to niestety tylko w takim rozmiarze mam dostęp do TV przez internetmarcin_25 pisze:szybki jak błyskawica, szkoda tylko, że takie malutkie te screeny
Następnym razem postaram się więcejszarotek pisze:Zdjęcia bardzo ładne- ale mało
N dodatek Maciej Knapik dzisiaj w zastępstwie prowadził Fakty po południu. Masakra.szarotek pisze:Nie ma jej4
Nie ma jej w faktach, ani w FpF, czasami tylko w Fpp.lukaszbialas pisze:N dodatek Maciej Knapik dzisiaj w zastępstwie prowadził Fakty po południu. Masakra.szarotek pisze:Nie ma jej4
Nie będzie mnie jakiś czas, prośba o fotki jak się pokaże, obejrzę po powrocie, z góry dziękujęlukaszbialas pisze:Pewnie się rozchorowała, a szkoda bo wyglądało na to, że w weekend poprowadzi Fakty. Może wróci do soboty. Tydzień temu w Faktach weekendowych była Tadla, da Piotr Marciniak, a trzy Grzegorz Kajdanowicz, który od jakiegoś czasu prowadzi Fakty w każdy piątek.
Ciekawe, co o tym sądzi Anita Werner?lukaszbialas pisze:Jeśli Anita odejdzie z TVN i TVN24 to będzie wielka strata dla tych stacji. Po odejściu Tadli pewnie zrezygnują z duetów w Faktach (teraz nie są prowadzone w parach ze względu na remont studia - kiepski argument, po za tym remont się jeszcze nawet nie zaczął). Być może więc Anity nie zobaczylibyśmy w Faktach, a to dla niej argument do odejścia, ale gdzie?
Jedyną opcją pozostają Wiadomości gdzie jest dwóch prezenterów głównego wydania, za kilka miesięcy dołączy jedna prezenterka - Beata Tadla. Anita mogłaby zostać tą drugą. Czworo prowadzących to optymalna opcja i byłby parytet. Możliwości transferu do Panoramy chyba nie ma. Od 7 maja będzie tam już nowa twarz Hanna Lis, a Wydarzenia mają sześcioro prowadzących, ale w Wiadomościach brakuje prezenterki, a TVN wyraźnie nie docenia Anity Werner, więc taki transfer wydaje się być możliwy.
Czy nie ma Pani wrażenia, że jest w redakcji "Faktów" niedoceniana? Jest Pani m.in. laureatką dwóch Wiktorów, Telekamery, ma Pani najdłuższy staż jako prowadząca "Fakty", a i tak prowadzi je samodzielnie tylko wtedy, gdy cała reszta jest na urlopie.
Jestem w tej firmie dziewięć lat. Wszystko zawdzięczam ciężkiej pracy i zaufaniu jakie tutaj dostałam i absolutnie nie mam poczucia, że jestem niedoceniania.
To jest Pani marzenie, żeby być kiedyś szefem "Faktów"?
Nie. Nie mam takiego marzenia.
Czy wyobraża sobie Pani pracę poza TVN?
Na razie się nad tym nie zastanawiam. Jest mi dobrze tutaj, gdzie jestem. Pracuję w super drużynie.
Podobno zaczął się,ale w nowej (niewidocznej na antenie) części budynku.(wpis z FB) :mhm:lukaszbialas pisze:Jeśli Anita odejdzie z TVN i TVN24 to będzie wielka strata dla tych stacji. Po odejściu Tadli pewnie zrezygnują z duetów w Faktach (teraz nie są prowadzone w parach ze względu na remont studia - kiepski argument, po za tym remont się jeszcze nawet nie zaczął). Być może więc Anity nie zobaczylibyśmy w Faktach, a to dla niej argument do odejścia, ale gdzie?
Jedyną opcją pozostają Wiadomości gdzie jest dwóch prezenterów głównego wydania, za kilka miesięcy dołączy jedna prezenterka - Beata Tadla. Anita mogłaby zostać tą drugą. Czworo prowadzących to optymalna opcja i byłby parytet. Możliwości transferu do Panoramy chyba nie ma. Od 7 maja będzie tam już nowa twarz Hanna Lis, a Wydarzenia mają sześcioro prowadzących, ale w Wiadomościach brakuje prezenterki, a TVN wyraźnie nie docenia Anity Werner, więc taki transfer wydaje się być możliwy.
Ja tylko przypomnę, że cytowany przez Ciebie wywiad był przeprowadzony prawie dwa lata temu. Od tego czasu mogła zmienić zdanie.matik pisze:Ciekawe, co o tym sądzi Anita Werner?lukaszbialas pisze:Jeśli Anita odejdzie z TVN i TVN24 to będzie wielka strata dla tych stacji. Po odejściu Tadli pewnie zrezygnują z duetów w Faktach (teraz nie są prowadzone w parach ze względu na remont studia - kiepski argument, po za tym remont się jeszcze nawet nie zaczął). Być może więc Anity nie zobaczylibyśmy w Faktach, a to dla niej argument do odejścia, ale gdzie?
Jedyną opcją pozostają Wiadomości gdzie jest dwóch prezenterów głównego wydania, za kilka miesięcy dołączy jedna prezenterka - Beata Tadla. Anita mogłaby zostać tą drugą. Czworo prowadzących to optymalna opcja i byłby parytet. Możliwości transferu do Panoramy chyba nie ma. Od 7 maja będzie tam już nowa twarz Hanna Lis, a Wydarzenia mają sześcioro prowadzących, ale w Wiadomościach brakuje prezenterki, a TVN wyraźnie nie docenia Anity Werner, więc taki transfer wydaje się być możliwy.Czy nie ma Pani wrażenia, że jest w redakcji "Faktów" niedoceniana? Jest Pani m.in. laureatką dwóch Wiktorów, Telekamery, ma Pani najdłuższy staż jako prowadząca "Fakty", a i tak prowadzi je samodzielnie tylko wtedy, gdy cała reszta jest na urlopie.
Jestem w tej firmie dziewięć lat. Wszystko zawdzięczam ciężkiej pracy i zaufaniu jakie tutaj dostałam i absolutnie nie mam poczucia, że jestem niedoceniania.
To jest Pani marzenie, żeby być kiedyś szefem "Faktów"?
Nie. Nie mam takiego marzenia.
Czy wyobraża sobie Pani pracę poza TVN?
Na razie się nad tym nie zastanawiam. Jest mi dobrze tutaj, gdzie jestem. Pracuję w super drużynie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 13 gości