Beata Tadla
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Re: Beata Tadla
Beata Tadla - "Powodem mojego odejścia jest chęć nowego wyzwania zawodowego"
W taki razie szkoda, ogromna szkoda. Życzę powodzenia i sukcesów, ale mam nadzieję, że jednak szybko wróci do tvn 

Już nie wróci. Ale dla mnie to dziwna decyzja - w TVP będzie prowadzić tylko "Wiadomości", a tu i w TVN24 i w TVN.arrow2 pisze:W taki razie szkoda, ogromna szkoda. Życzę powodzenia i sukcesów, ale mam nadzieję, że jednak szybko wróci do tvn
-
- Fan Forum
- Kontakt:
A skąd ta pewność,że TVP, że Wiadomości, że tylko jeden program? Poczekajcie. I włączcie FPP o 16:00. Tam bez zmian dziś Beata Tadla.
piotrek gdzie wyszukales ta wypowiedz? Ja wyszukalam cos takiego:piotrek888 pisze:Beata Tadla - "Powodem mojego odejścia jest chęć nowego wyzwania zawodowego"
http://kobieta.lca.pl/najpopularniejszy ... nicy_.html
ale to chyba prima aprillis
Tak czy tak, szkoda, bardzo lubie Pania Beate jako dziennikarke w Faktach i FpP. Przypominaja mi sie tez czasami jej dyzury w porankach - niezapomniane

W całej tej sytuacji mam tylko nadzieję, że kiedy skończy się okres wypowiedzenia i Beata Tadla zniknie z tvn24, to równocześnie wrócą Kaczmarek-Szałkow i Kryńska, tak aby przypadkiem Knapik nie został prowadzącym F16 na stałe :/

-
- Bywalec
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/be ... wiadomoscipiotrek888 pisze:A skąd ta pewność,że TVP, że Wiadomości, że tylko jeden program? Poczekajcie. I włączcie FPP o 16:00. Tam bez zmian dziś Beata Tadla.
Będzie prezenterką głównego wydania Wiadomości, zastąpi Dorotę Wysocką, dzisiaj po raz ostatni ma poprowadzić Fakty po południu i to jej ostatni występ w TVN24.
Cieszę się, że odchodzi. Nigdy jej nie lubiłem.
Wielka szkoda
. TVN sporo straci na odejściu Beaty 

Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
Szkoda, wielka szkoda. Na szczęście nie zniknie nam w ogóle z oczu.
Będę czekać na jej debiut czy to w Wiadomościach, czy w jakimkolwiek innym programie, a rację też przyznać tu muszę - TVN traci...
Będę czekać na jej debiut czy to w Wiadomościach, czy w jakimkolwiek innym programie, a rację też przyznać tu muszę - TVN traci...
This is not the end, this is not the beginning.
Dziękuję państwu za uwagę. I dziękuję państwu w ogóle.
This is not the end, this is not the beginning.
"Prawda jest dla mędrca, piękno dla wrażliwego serca. Rzeczy piękne są trudne." [Platon]
Na koniec rozmowy z Rafałem Wojdą oboje na siebie fajnie spojrzeli, jakby z taką miną "i co, to nasze ostatnie spotkanie".
można wrzucić nagrania bo nie widzialem