A co się niby ma stać? Nic się nie stanie. I demonizowałbym tego Palikota. Nie bardzo też wiem skąd się wzięło straszenie tym politykiem. Bo parę lat temu wystąpił z jakimiś "fajerwerkami"? To, jak słusznie wczoraj zauważył Leszczyński, tylko PR. Nie wiem też co takiego kontrowersyjnego zrobił lub powiedział w ostatnim czasie JP.rogi pisze:eżeli co 10 polak zagłosował na "Ruch Palikota to ja nie chce wiedzieć co się stanie z Polską w nadchodzących 4 latach
Uważasz, że to coś nowego taki zestaw? Może poza transseksualistą, wszystko już było.sybic pisze:jako posłów na sejm będziemy mieć pederastę, transa, kryminaliste i aż boje się zgadnąć kogo jeszcze
Co do samego wieczoru wyborczego, najciekawsze i najwartościowsze były późnowieczorne rozmowy z politykami i dziennikarzami. RR, Durczok czy Olejnikowa. Natomiast, ten cały cyrk z latającymi kamerami, ekranami wielkości pałacu kultury i całym tym nakręcaniem się TVNu tuż przed 21, uważam za jeszcze bardziej żenujące niż w ubiegłych latach. Pojawiło się mnóstwo mniej lub bardziej znaczących błędów, a i sami główni prowadzący sprawiali wrażenie jakby nie za bardzo wiedzieli co chcą powiedzieć. Zwłaszcza prowadząca.
Moim zdaniem, z każdym rokiem ta stacja przy okazji takich okazji jak wybory, coraz bardziej skupia się na technicznej stronie, niż na tym co tak naprawdę najistotniejsze.
Czekam aż za 4 lata Pochanke będzie gadać stojąc na głowie