Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
Re: Anna Jędrzejowska
Chyba realizatorom też się spodobała sukienka - duża ilość "długich" ujęć - jak rzadko kiedy :plus:
Trzeba powiedzieć jasno - ubiegłoroczna, grzeszna, pourlopowa kreacja o której niedawno pisaliśmy, ma od dziś swój anielski odpowiednik :aniol:
Ale anielski czy nie, to nie powiem żeby w czasie programu po głowie chodziły mi niewinności i celibat

Ale anielski czy nie, to nie powiem żeby w czasie programu po głowie chodziły mi niewinności i celibat

-
Też ładnie, ale o wiele bardziej podobał mi się ten róż w środowej wersji full 

Takie łakocie tylko na specjalne okazje (no, święto flagi to chyba specjalna okazja?
), na razie przynajmniej nie mamy powodów narzekać na ciemne kolory 

Ciekawe czy ktoś zwrócił uwagę na lewą nóżkę Pani Redaktor o 15.44 :tanczy:
-
dzisiejsze barwy ochronne nie nastrajały do pilnego wpatrywania się w ekran :ech:
Tak myślałem
No trudno, capsów nie będzie... a zwłaszcza video :stop:
Ujęcie kamery od pleców - wysunięcie nóżki do przodu, do tyłu, krótkie tupanie obcasem (czerwona podeszwa), ruch kolankiem i biodrami w prawo, ledwo dostrzegalne przemieszczenie nóżki w bucie. Przerwa. Lekkie odwrócenie zewnętrznej strony do widzów, dwa szybkie ruchy szpilką w prawo, potem jeden dłuższy i na koniec ostre wygięcie bucika prawie do poziomu.
x:

No trudno, capsów nie będzie... a zwłaszcza video :stop:
Ujęcie kamery od pleców - wysunięcie nóżki do przodu, do tyłu, krótkie tupanie obcasem (czerwona podeszwa), ruch kolankiem i biodrami w prawo, ledwo dostrzegalne przemieszczenie nóżki w bucie. Przerwa. Lekkie odwrócenie zewnętrznej strony do widzów, dwa szybkie ruchy szpilką w prawo, potem jeden dłuższy i na koniec ostre wygięcie bucika prawie do poziomu.

Droga Pani Anno, proszę teraz pobyć z nami przez kilka tygodni, bo jak tendencja częstych urlopów się utrzyma, to niedługo część widzów zapomni że 15 na żywo ma stałą prowadzącą :grozi:
Enyłej, te okulary o których niedawno pisałem, są pewnie do pracy przed komputerem, bo zakładała je dzisiaj jak siadała przy swoim stanowisku. A więc - uwaga, w tym temacie jestem zielony - szkieł kontaktowych chyba nie nosi skoro jeszcze bryle zakłada :mhm: :rozglada:
Enyłej, te okulary o których niedawno pisałem, są pewnie do pracy przed komputerem, bo zakładała je dzisiaj jak siadała przy swoim stanowisku. A więc - uwaga, w tym temacie jestem zielony - szkieł kontaktowych chyba nie nosi skoro jeszcze bryle zakłada :mhm: :rozglada:
-
Jako obyty w temacie odpowiadam - ewentualne kontakty - to korekta krótkowzroczności . Niestety, częsta praca przy komputerze wymaga często używania specjalnych, osobnych szkieł korekcyjnych . Także jedno ( kontakty ) drugiemu (okulary korekcyjne) nie zaprzecza.nouze pisze:te okulary o których niedawno pisałem, są pewnie do pracy przed komputerem, bo zakładała je dzisiaj jak siadała przy swoim stanowisku. A więc - uwaga, w tym temacie jestem zielony - szkieł kontaktowych chyba nie nosi skoro jeszcze bryle zakłada :mhm: :rozglada:
P.S. Ponieważ nigdy osobiście z własnej nieprzymuszonej woli nie włożę sobie palców do oczu :nie: , używam dwóch par okularów - do dali i do bliży ( m.in. komputera )
P.S.2 Tylko, że u mnie dochodzi jeszcze kwestia wieku :devil: ale nie zaprzecza to powyższym informacjom.
Czyli jakby co, to mamy kolejną sprawę na długiej liście pytań do Anny, do wyjaśnienia w ewentualnym wywiadzie w tvnfakty.pl (no co? szanownej redakcji nie odpuszczam
22 )

-
Kolejna , letnia nowość
i włoski chyba ciut podfarbowane :mhm:

Taka trochę pani pielęgniareczka :tanczy:epsztajnek pisze:Kolejna , letnia nowość
Ta szczegółowa zapowiedź i zaproszenie na specjalny program w czasie Euro "strefa kibica", nie oznacza chyba że to Anna będzie jego gospodynią
Ja normalnie futbol to lubię, ale do kobiet-kibicek mam dość chłodne podejście; bo wiecie, od kopania w piłeczkę blisko do kopania w kulki, a to już niezdrowe i bolesne :stop:

Ja normalnie futbol to lubię, ale do kobiet-kibicek mam dość chłodne podejście; bo wiecie, od kopania w piłeczkę blisko do kopania w kulki, a to już niezdrowe i bolesne :stop:
-
Eeeee, nawet przez głowę mi nie przeszło - nie ta dziedzina :nie:
P.S. Ale , załóżmy, gdyby Anna miała się tak prezentować w studio, jak 4 lata temu Sylwia w EuroCafe, to czemu nie ?
P.S. Ale , załóżmy, gdyby Anna miała się tak prezentować w studio, jak 4 lata temu Sylwia w EuroCafe, to czemu nie ?