To by wyjaśniało tę ciszę w wątku Anny Jot :devil:manio136 pisze:zaraz, zzaraz... czyzby p. Redaktor wrocila???????
Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Re: Joanna Kryńska
Joanna ma w sobie cos ze sie czlowiekowi robi lodzio- miodzio 

Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
ehh. znow wyszlem na durnia...nouze pisze:To by wyjaśniało tę ciszę w wątku Anny Jot :devil:manio136 pisze:zaraz, zzaraz... czyzby p. Redaktor wrocila???????

btw- dobry fotomontaz

Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
A pisząc "wyszłem" wyszedłeś po raz kolejny. 

manio136 pisze:ehh. znow wyszlem na durnia...nouze pisze:To by wyjaśniało tę ciszę w wątku Anny Jot :devil:manio136 pisze:zaraz, zzaraz... czyzby p. Redaktor wrocila???????24
24
24
btw- dobry fotomontaz
tak, wiem....
24
nikt nie jest doskonaly

nikt nie jest doskonaly
-
- Fanatyk :)
Zamiast kombinować z fotomontażami, przypomnijcie sobie Joasię, jaką długo nie zobaczycie ( chyba, że pielęgnując dzidziusia znów zapuszcza włosy
)
http://www.sendspace.com/file/q8zlpi
http://www.sendspace.com/file/t1dz62

http://www.sendspace.com/file/q8zlpi
http://www.sendspace.com/file/t1dz62
[quote="epsztajnek"]Zamiast kombinować z fotomontażami, przypomnijcie sobie Joasię, jaką długo nie zobaczycie ( chyba, że pielęgnując dzidziusia znów zapuszcza włosy
)
takiej Joanny nie pamietam.
fajnie jej bylo w dlugich. z reszta jej ladnie we wszystkim

takiej Joanny nie pamietam.
fajnie jej bylo w dlugich. z reszta jej ladnie we wszystkim

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Sto lat, sto lat! Niech żyje nam!!!
:tanczy:

i jeszcze jeden, i jeszcze razpiotrek888 pisze:Sto lat, sto lat! Niech żyje nam!!!:tanczy:

Spóźnione, ale jak najbardziej szczere życzenia- Sto Lat

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
W obecnej oprawie Faktów po Południu, w tle na ekranach znowu widać przygotowania Joanny do PzP 

czy wiecie kiedy p.Redaktor wraca?
btw- dzisiaj widzialem reklame o tresci 'JOANNA-IMIE PIEKNA'
cos w tym jest
btw- dzisiaj widzialem reklame o tresci 'JOANNA-IMIE PIEKNA'
cos w tym jest

Jaka to szkoda, że podczas OJRO2012 na antenie nie ma znanej kibicki Joanny.
O ile sobie przypominam, to już nasze wariacje (kilka lat wstecz) z wymalowanymi biało-czerwonymi barwami na policzkach Pani redaktor, miały miejsce.
Dziś by mogły się urealnić
24
A tak w ogóle fani, fanowie, fanowowie - jest jakiś przeciek co do Joasi? Jakiś mikołaj to realna data? Na razie to są remonty, po to żeby Joanna miała komfortowe warunki pracy..

O ile sobie przypominam, to już nasze wariacje (kilka lat wstecz) z wymalowanymi biało-czerwonymi barwami na policzkach Pani redaktor, miały miejsce.
Dziś by mogły się urealnić

A tak w ogóle fani, fanowie, fanowowie - jest jakiś przeciek co do Joasi? Jakiś mikołaj to realna data? Na razie to są remonty, po to żeby Joanna miała komfortowe warunki pracy..

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
- Fanatyk :)
Cisza w wątku jest wyraźną odpowiedzią, że .... nic nie słychać :nie:

Patrząc , jak uroczo prezentuje się Ania Seremak podczas tych remontów, można sobie wyobrazić , że remonty w niczym nie przeszkadzały by Joanniemaxxx pisze:Na razie to są remonty, po to żeby Joanna miała komfortowe warunki pracy..

-
- Fan Forum
- Kontakt: