Anita Werner
Moderator: Łukasz
Re: Anita Werner
Czy mógłby ktoś wrzucić jakiś filmik np. z dzisiejszych Fpp, ponieważ nie mogę oglądać ich na żywo? 

.. i w piątek jak widzę na stronie (oczywiście przegapione oglądanie). Czyja to upartalukaszbialas pisze:W ten weekend w Faktach Grzegorz Kajdanowicz. W następny Anita Werner.szarotek pisze:Anita W. szlachetnie rozjaśniona![]()
Mam nadzieję, że pojawi się w weekend w Faktach i FpF. W tym tygodniu nie mam możliwości oglądania Tv w tak wczesnych godzinach (!)
Dziękuję Ci Pavloo za fotki.

W czwartek Durczok ją zapowiedział. 

ok. chowam jęzoravatar pisze:W czwartek Durczok ją zapowiedział.

ale wracając uparcie do tematu ... proszę o inf. o prowadzących na stronie TVN24 lub tutaj

nasza piękności wczoraj jak zwykle klasą dla siebie ale jednego rozmówce miała jak by go wypościli z więzienia po latach chodzi mi o pana lato przecież ten człowiek ma problem ze skonstruowaniem jednego zdania w języku polskim
i w pewnym momencie takie ja miałem przynajmniej wrażenie Anita miała problem że by go o coś zapytać
takie miałem przynajmniej ja wrażenie

Szkoda p. Anity na prowadzenie programów w godzinach popołudniowych!
Boję się za bardzo ją wychwalać, żeby nie wzbudzić zawiści.
Jest świetna :brawa:
Boję się za bardzo ją wychwalać, żeby nie wzbudzić zawiści.
Jest świetna :brawa:
nouze - tym razem z capsami przeszedłeś samego siebie, jakość klatki i moment wycięcia perfekcyjne, dla mnie mogły by być trochę większe
Są w takim samym rozmiarze jak źródło video, jedynie ściśnięte do 16:9. Gdybym wrzucał większe, to efekt byłby identyczny jak gdybyś sam je powiększył na swoim komputerze (albo powiększył okno w przeglądarce)
przykładowy rozmiar x2

przykładowy rozmiar x2

nie wiem czemu ale zwykle tak jest, że przy FpF moje capsy jakościowo wyglądają na lepsze niż są w rzeczywistości :devil:marcin_25 pisze:... jakość klatki...
tyle fantazji w temacie grzywki
prośba o fotki, te ostatnie super !

prośba o fotki, te ostatnie super !

Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
Nowa strona TVN24 odepchnęła mnie tak, że aż link się urwał.
Oby chociaż pojawiła sie dzisiaj p. Anita .... i choć raz uśmiechnęła się w pierwszych 30 min
- to mi trochę wynagrodzi stratę
Oby chociaż pojawiła sie dzisiaj p. Anita .... i choć raz uśmiechnęła się w pierwszych 30 min

Jednak wkurzenie nie przeszło, zrobili słabą stronę, wykasowali całą historię (można i tak), ok. logowanie, ale nie tak przez zaskoczenie, to się kiedyś nazywało "arogancją" władzy.... cóż poszukam, gdzie indziej ..... pa, pa :stop:
p.s. długo się buduje, burzy ... bardzo szybko
p.s. długo się buduje, burzy ... bardzo szybko
Na dziś taka zlepka z Faktów po Faktach 

Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
Rozbroiła mnie