Moderator: Łukasz
Dobre porównanie :devil: Są jednak tacytelepatrzydlo pisze:Oj, niełatwo mają panie przeniesione do tego działu, toż to prawie jak zsyłka.
Jak to? Sądziłem do tej pory że włosy są częścią Magdy a nie dodatkiem. Czyżby kolega trafił na ślad afery perukowej ?epsztajnek pisze:Ostatnimi czasy nie wiem, co mnie bardziej nakręca - Magda, czy jej włosy:rozglada:
A skąd ...telepatrzydlo pisze:Sądziłem do tej pory że włosy są częścią Magdy a nie dodatkiem. Czyżby kolega trafił na ślad afery perukowej ?
Ho,ho,pod tym względem nie znałem kolegi. Sądziłem, że na punkcie stóp tylko ja jestem niebezpiecznie zakręcony na tym forum :devil: ( o przepraszam, i jeszcze jeden kolega z zachodniego pomorzaMnie zaś kręci ona cała, [...] po koniuszki dużych palców u stóp, do których można paść czołobitnie.
Myślę, że Magdzie jednak łatwiej jest ukryć swoje bogactwa naturalne, niż nowemu nabytkowi TVPNo i nie zapominajmy o rozpraszających męską uwagę pochyło-nachyłach zza pulpitu, uważam że Magda pod wiadomymi względami nie ustępuje nowemu nabytkowi TVP, z tym że się tak nie afiszuje, a szkoda.
O właśnie. Yoda zapewne powiedziałby, iż w tym zdaniu prawda ukryta jest...epsztajnek pisze:Chociaż, gdyby zrezygnowała ze stylu marynarkowego, to kto wie ... :rozglada:
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 18 gości