Jesień 2012 w TVN
Moderator: Łukasz
Re: Jesień 2012 w TVN!
Najlepsza pozycja dla "Lekarzy" to sobota 21:30. Oglądalność była by super.
Szymon może się wypalił, może nie, ale jeśli ktoś by mnie zapytał o zdanie w tej sprawie, to powiedziałbym, że w ramówce potrzebny jest tego typu program satyryczny przestawiający naszą smutną polskość w krzywym zwierciadle. Czy to z Szymonem, czy bez niego.
Popieram.Debeet pisze:Szymon może się wypalił, może nie, ale jeśli ktoś by mnie zapytał o zdanie w tej sprawie, to powiedziałbym, że w ramówce potrzebny jest tego typu program satyryczny przestawiający naszą smutną polskość w krzywym zwierciadle. Czy to z Szymonem, czy bez niego.

W 100% popieram Debeet'a ! Kuba Wojewódzki niby ma te śmieszne teksty, ale to i tak Szymon rozbawia Polskę swoimi pomysłami 

Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
-
- Bywalec
Więc HDw3D w wersji full Rozmowy w tłoku, bez tekstów Billa (ale za to z powrotem Ale O Co Chodzi i U1Bator), dobre parodie Szymona (magda m 20 lat póżniej, sms factor etc.) jak i jako Mike Szymańskiego (gołe dupy etc.). Pora idealna - poniedziałek 22.30-23.30. A o 21.30 serial.Pavloo pisze:W 100% popieram Debeet'a ! Kuba Wojewódzki niby ma te śmieszne teksty, ale to i tak Szymon rozbawia Polskę swoimi pomysłami
tvn - latem programowo najgorsza!
Poniedziałek jest najsłabszym punktem ramówki TVN i to własnie w tym dniu kanał notuje najniższą oglądalność w ciagu całego tygodnia. Jestem za tym żeby w pasmie 21.30-22.30 dac serial np. Prawo Agaty, debiutujący 'Lekarze' w tym paśmie moga sobie nie poradzić. Natomiast o 22.30 można dać coś w stylu HDw3D
-
- Bywalec
tygodnik (?) Flesz z ciekawym newsem, dotyczącym polskiej wersji Masterchef...
http://www.pudelek.pl/artykul/40083/gry ... e_gessler/
http://www.pudelek.pl/artykul/40083/gry ... e_gessler/
tvn - latem programowo najgorsza!
Mam nadzieję, że TVN zdecyduje się na ten program. W końcu kulinarnego talent-show jeszcze nie było w telewizji.
Z ciekawostek - powstała nawet dziecięca wersja Junior MasterChef - była nawet emitowana na TV6.
Z ciekawostek - powstała nawet dziecięca wersja Junior MasterChef - była nawet emitowana na TV6.
Pudelek twierdzi, że miejsce Majewskiego jesienią zajmie Perfekcyjna pani domu. Nie miałbym nic przeciwko temu, aby program dostał się na stałe do głównej anteny, ale chyba bardziej weekendowe popołudnia pasują do tego programu (np. niedziela 18:00). Jeżeli jednak rzeczywiście o 21:30 w poniedziałki zobaczymy program Rozenek, to Prawo Agaty najpewniej zostanie w swoim starym paśmie (wiele osób pisało, że poniedziałek byłby dobrą porą). Pozostaje pytanie co ze środą. Ja tam widzę albo Masterchef albo Ugotowanych - zimą TVN powtarzał w tym paśmie powtórki programu, więc jest szansa, że jesienią tam zobaczymy Ugotowanych. Wtedy Masterchef powędrowałby na niedziele o 20:00. No i jeszcze Lekarze - ja mimo wszystko strzelałbym w piątki o 20:00. A jeżeli Majewski dostanie jakiś nowy program to pewnie po 22 (poniedziałek 22:30 lub niedziela 22:00 to byłaby dobra pora).
Haha Lekarze w piątek o 20 ok. 5 milionów ogląda Na dobre i na złe, więc raczej żadna z tych osób nie przełączy się na nowy serial, a tym bardziej że trzyma w napięciu.
Skoro o jednej porze mogą być nadawane dwa talent-show, to czemu nie dwa seriale medyczne? TVN na pewno zabrały część widzów dwójce. Wygrana w grupie 4+ byłaby trudna do zdobycia, ale w 16-49 TVN mógłby być liderem. Jeżeli serial będzie naprawdę dobry i TVN postara się o dobra promocję to wszystko jest możliwe.
No jednak nie będzie to takie łatwe. Nie zapominajmy, że serial nie tylko konkurowałby z "Na dobre i na złe" TVP2, ale także z 2 edycją "Got to Dance - Tylko Taniec" Polsatu. Wiele także zależy od wykonania. Jeżeli będzie słabe, to w takiej sytuacji o 2 serii należałoby zapomnieć.Adrian ;P pisze: TVN na pewno zabrały część widzów dwójce.
Lekarze w piątki o 20:00 to bardzo zły pomysł, oby do tego nie doszło.
Poza tym wielu osobom oglądającym Na dobre i na złe mogą spasować Lekarze i chcieliby oni obejrzeć oba te seriale, także fajnie by było, jakby były nadawane w różnych porach.
"Lekarze" w piątek o 20 - zdecydowanie NIE! Myślę, że prawdopodobną porą dla tego serialu jest środa 21:30. TVN już kiedyś nadawała w środę serial ("Naznaczony"). Chociaż osobiście uważam, że najlepszym rozwiązaniem byłaby kolejna edycja YCD, ale tą opcję chyba już śmiało możemy wykluczyć, gdyż producentka YCD Ewa Leja zajmuje się obecnie "Masterchef". Pytanie co z YCD wiosną 2013? Mam nadzieję, że TVN z niego nie zrezygnuje i wyląduje w weekendowy wieczór. "Masterchef" widzę jedynie w niedzielę o 20, a następnie "Prawo Agaty". Zastanawiam się tylko, czy TVN planuje jeszcze jakiś nowy program, oprócz tego co już wiemy :mhm: