Dzisiaj Marta miała mieć już wolne.lee pisze:Marta nie była dzisiaj za Anie w Poranku. Normalnie Marta razem z Jarkiem jest od poniedziałku do piątku w Poranku, a w sobote jest Ania z Marcinem, choć ostatnio Igorem(nie wiem czy to zmiana na stałe, czy Marcin wróci do weekendowych Poranków) :mhm:
15 na żywo
Moderator: Łukasz
Re: 15 na żywo
To prawda. Już wczoraj Marta z Igorem i widzami pożegnała się do przyszłego roku, a dziś po ostatnim serwisie jeszcze raz i powiedziała, że zrobiła już to wczoraj, bo jej miało dziś nie być, ale jednak jest. Zresztą już jakiś czas temu Jarek mówił, że chętnie spotka się 30 grudnia z Anią Seremak. Mówił o tym 11 grudnia w niedzielę jak był gościem Poranka.avatar pisze:Dzisiaj Marta miała mieć już wolne.lee pisze:Marta nie była dzisiaj za Anie w Poranku. Normalnie Marta razem z Jarkiem jest od poniedziałku do piątku w Poranku
Marcin prowadzi Sylwestra więc to zrozumiałe, że nie będzie go w ten weekend, ale najbardziej zastanawia mnie czym jest on tak zajęty w tygodniu, że Jarka musi zastępować Igor. Tak się zastanawiam, czy da się wyżyć z poprowadzenia tylko paru programów w miesiącu. Czy ktoś wie czy posiada jakieś inne zajęcia?lee pisze:Marta nie była dzisiaj za Anie w Poranku. Normalnie Marta razem z Jarkiem jest od poniedziałku do piątku w Poranku, a w sobote jest Ania z Marcinem, choć ostatnio Igorem(nie wiem czy to zmiana na stałe, czy Marcin wróci do weekendowych Poranków) :mhm:
Przepraszam, wiem, że dział nie jest o Marcinie, ale pojawił się wątek w którym chciałem zabrać głos

Dzisiejszą "15 za Żywo" prowadzi pan Górlicki. Widzę, że ten program raz jest a raz go nie ma....
jutro jubileusz programu
Pierwszy rok
.

I czasami nie ostatni? Czy program znika tylko na wakacje?Trzeciak pisze:Pierwszy rok.
portal nawet nie podał źródła tej informacji bo jak narazie piszą że to nieoficjalna wiadomość, ale jestem przeciwny zdjęcia tego programu z anteny
A ja popieram zdjęcie tego tworu. :jupi:
Nouze, szykuj nagrywarkę na 6 lipca. Wtedy ostatnie wydanie, tylko nie wiem, czy na zawsze, czy tylko na wakacje rozstajemy się z programem, gdyż nie napisali tego w komunikacie.
dziś jest ostatnie wydanie
ma ktoś nagranie z dzisiejszej 15 na żywo, chodzi mi o sam początek łącznie z czołówką?
Czyżby to już? I jakoś takie dziwne pożegnanie. Spodziewałem się zupełnie czegoś innego.