Marta Kuligowska
Moderator: Łukasz
Re: Marta Kuligowska
Jest na urlopie.
Jest na urlopie.
-
- Bywalec

Pokaz Joanny Klimas
-
- Czasem tu wpada
Marta Kuligowska wspiera chore w walce z rakiem piersi. Czy ma ktoś może Capsy Marty Kuligowskiej i mógłby je dodać?

Ale Marta dzisiaj wyglądała fantastycznie.
Sukienka i te rajstopy. Wrzuci ktoś zdjęcia z dziś?

A mi się wydawało, że była dzisiaj w żakiecie i spódnicy i nie zauważyłam żadnych rajstop :mhm:
-
- Fanatyk :)
Też mi się zdawało, że ma gołe nóżki
( rajstopy w taki upał
)
Fakt, że od niepamiętnych czasów , dziś pokazała kolanka
:plus:

Fakt, że od niepamiętnych czasów , dziś pokazała kolanka

Chodzi o ten moment przy zakładaniu nogi na nogę, czy coś mi umknęło?epsztajnek pisze:Fakt, że od niepamiętnych czasów , dziś pokazała kolanka

Faktycznie. Stół dawał cień. Co nie zmienia faktu, że dzisiaj wyjątkowo urodziwie. 

-
Tak, o ten momentnouze pisze:Chodzi o ten moment przy zakładaniu nogi na nogę, czy coś mi umknęło?

Tylko, że Pani Marta , od momentu przeprowadzki studia na korytarz, pokazuje nam co najwyżej połowę łydki , dlatego takie perełki rzucają się w oczy

Przepraszam za offtop, ale czy obok Marty na tych capsach jest Agnieszka Cegielska, czy to jakaś nowa pogodynka? Jak to Aga to jakoś dziwnie dzisiaj wygląda, jakby nie podobna do siebie. :mhm:
Przepraszam za offtop, ale czy obok Marty na tych capsach jest Agnieszka Cegielska, czy to jakaś nowa pogodynka? Jak to Aga to jakoś dziwnie dzisiaj wygląda, jakby nie podobna do siebie. :mhm:
-
Tak , to Aga. Miała dziś fantastyczny makijaż 

Dzisiaj już mamy pełny widok na kolanka Pani Marty 

-
urocze :tanczy:
mogłaby jeszcze parę razy zrzucić te oficjalne szpilki i pojawić się w jakiś fajnych letnich cichostępach - jak w poprzednich latach bywało ( n.p. w tych żółtych koturnach uwidocznionych wyżej na tej stronie )
6
mogłaby jeszcze parę razy zrzucić te oficjalne szpilki i pojawić się w jakiś fajnych letnich cichostępach - jak w poprzednich latach bywało ( n.p. w tych żółtych koturnach uwidocznionych wyżej na tej stronie )