Na szczęście masz racje.rogi pisze:A według mnie ten napis nie zmieni nic w programie.
Anna Seremak
Moderator: Łukasz
Re: Anna Seremak
Cześć,
Macie może video z dzisiejszego "Wstajesz i weekend" dotyczący spalonego?
Macie może video z dzisiejszego "Wstajesz i weekend" dotyczący spalonego?

http://www.mediafire.com/?m8a3dwiydc4uphkPokre pisze:Macie może video z dzisiejszego "Wstajesz i weekend" dotyczący spalonego?

pokazywali dziś jak testowała zabawkę japońską...

a później w studiu już bardziej polską, ciężką zabawkę

a można poprosić o video z dzisiejszego WSTAJESZ I WEEKEND
http://www.mediafire.com/?4liy1zh5q3v7eduandy001 pisze:a można poprosić o video z dzisiejszego WSTAJESZ I WEEKEND
Dziś naprawdę HOT

-
- Fanatyk :)
Aż wyjątkowo, jak na dzień powszedni, obejrzałem wszystkie serwisy
Wszystko się pięknie zgrało - mała czarna, fryzura, makijaż :brawa: :brawa: :brawa:

Wszystko się pięknie zgrało - mała czarna, fryzura, makijaż :brawa: :brawa: :brawa:
Mi bardziej dziś utkwiło coś co Kuźniar chlapnął do Ani, tylko czy to powiedział w sensie swojego urlopu czy zbliżającego się powrotu Joasi Kryńskiej to nie wiem, ale sądzę, że to drugie:
Może się jeszcze kiedyś spotkamy
23
Może się jeszcze kiedyś spotkamy

-
W sensie swojego urlopu. Słów Kuźniara nie można traktować zbyt poważnie.
Zjedzie mnie chyba jak to napisze, ale trudno.
Bardzo, ale to bardzo nie podobają mi się Poranki z nią. Moim zdaniem nie nadaje się do czytania serwisów. :grozi: Ciągle się myli ilekroć ją widzę. Ja rozumie, człowiek nie maszyna każdemu się zdarza, ale u niej to jest notoryczne. A zresztą wydaje mi się bardzo nieprzyjazna.. ale to tylko moja subiektywna opinia 

Bardzo, ale to bardzo nie podobają mi się Poranki z nią. Moim zdaniem nie nadaje się do czytania serwisów. :grozi: Ciągle się myli ilekroć ją widzę. Ja rozumie, człowiek nie maszyna każdemu się zdarza, ale u niej to jest notoryczne. A zresztą wydaje mi się bardzo nieprzyjazna.. ale to tylko moja subiektywna opinia 

Ja Cię nie zjemlee pisze:Zjedzie mnie chyba jak to napisze, ale trudno.![]()

O tak!lee pisze:Bardzo, ale to bardzo nie podobają mi się Poranki z nią. Moim zdaniem nie nadaje się do czytania serwisów. :grozi: Ciągle się myli ilekroć ją widzę. Ja rozumie, człowiek nie maszyna każdemu się zdarza, ale u niej to jest notoryczne.
Może nie tyle, co nieprzyjazna, a zarozumiała (odnoszę takie wrażenie dosyć często, jak rozmawia ze współgospodarzami)? Bo dla mnie nie sprawia wrażenia nieprzyjaznej. Może co najwyżej mało kontaktowa?lee pisze:A zresztą wydaje mi się bardzo nieprzyjazna.. ale to tylko moja subiektywna opinia
-
nieprzyjazna ? zarozumiała ? mało kontaktowa ?
Chyba nie o to chodzi :nie:
Po kolei :
Różnie można oceniać wypowiedzi Kuźniara pod względem treści ( tutaj jestem jego wielkim oponentem ) ale trzeba przyznać, co kiedyś wspomniał @Camillo, że jest urodzony do występów przed kamerą , zachowuje się bardzo naturalnie . Żebrowski próbował przejąć jego styl, ale ( niestety ) wyszło tylko pajacowanie.
Kasia Werner była znakomitą partnerką Kuźniara. Ania S. próbuje wejść w jej buty , no i wychodzi tak jak wychodzi :mhm:
Ostatnimi tygodniami, kiedy zgrywam sobie fragmenty weekendowych Poranków, stwierdzam z pewnym zakłopotaniem :ech: , że nie jestem dłużej w stanie słuchać słodko-pierdzącego spijania sobie z dziubków duetu Seremak-Żebrowski
5 i wyciszam fonię :hyh:

Chyba nie o to chodzi :nie:
Po kolei :
Różnie można oceniać wypowiedzi Kuźniara pod względem treści ( tutaj jestem jego wielkim oponentem ) ale trzeba przyznać, co kiedyś wspomniał @Camillo, że jest urodzony do występów przed kamerą , zachowuje się bardzo naturalnie . Żebrowski próbował przejąć jego styl, ale ( niestety ) wyszło tylko pajacowanie.
Kasia Werner była znakomitą partnerką Kuźniara. Ania S. próbuje wejść w jej buty , no i wychodzi tak jak wychodzi :mhm:
Ostatnimi tygodniami, kiedy zgrywam sobie fragmenty weekendowych Poranków, stwierdzam z pewnym zakłopotaniem :ech: , że nie jestem dłużej w stanie słuchać słodko-pierdzącego spijania sobie z dziubków duetu Seremak-Żebrowski