Grzegorz Kajdanowicz
Moderator: Łukasz
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
No to piĂŞknie
To juÂż chyba niedÂługo moÂże byĂŚ i w poniedziaÂłek, wtorek czy piÂątek. To jest skandal
To Anitka dzisiaj pradopodobnie bĂŞdize prowadziÂła fakty popoÂłudniowe i bĂŞdzie zapraszaÂła na fakty z a*Utomatem.
AÂż mi siĂŞ ÂżygaĂŚ chce jak pomyÂślĂŞ sobie o tym zerze.
Dzisiaj Anitka jeszcze bardziej zostanie upokorzona i z prowadzona na same dno
A moÂże on juÂż tak na staÂłe bĂŞdzie

Fakty=jeden wielki syf

I to jeszcze w tak waÂżnym dniu
(pogrzeb Arafata) PamiĂŞtajcie
co dla nas najgorsze dla tvn-u jest najlepsze.
Miernota rzÂądzi i trzyma siĂŞ mocno

To Anitka dzisiaj pradopodobnie bĂŞdize prowadziÂła fakty popoÂłudniowe i bĂŞdzie zapraszaÂła na fakty z a*Utomatem.
AÂż mi siĂŞ ÂżygaĂŚ chce jak pomyÂślĂŞ sobie o tym zerze.

Dzisiaj Anitka jeszcze bardziej zostanie upokorzona i z prowadzona na same dno

Fakty=jeden wielki syf

I to jeszcze w tak waÂżnym dniu

jedna z osob logujaca sie na to forum w poscie wlasnie gdzies tu (po co cytowac) oburzala sie jak tylko zle slowo powiedzialo sie na prowadzaca pania Anite W. a sam co robi? Bez komentarza poprostu trzeba to pozostawic... Spojrz na siebie i na to co robisz czy tam wypisujesz a potem osadzaj tvn. Bo w Polsce tak wlasnie mamy ze ocene zaczynamy nie od siebie a od innych. I to jasny tego przyklad. A znow pogrzeb Arafata to zadne wydarzenie. Ludzie przychodza i odchodza - to zycie. Jakby byl tak wazny to wyslaliby tam premierow, prezydentow a od Nas Pan Longin Pastusiak, ze Stanow jakis doradca... w tamkim momencie to pogrzeb zwyklego czlowieka a nie niewiadomo kogo.
Fakty the best z Justyna Pochanke.
Fakty the best z Justyna Pochanke.
To jest to na co czekałem od początku... "Fakty. Justyna Pochanke. Witam Państwa". Jest najlepsza.
-
- Zbanowany
- Kontakt:
Michosie, przesadzasz z atakiem na Grzegorza. Ja teÂż uwaÂżam, Âże nie powinien prowadziĂŚ FaktĂłw o 19, bo sie nie nadaje, powinna byĂŚ zamiast niego Anita
, ale nie atkaujĂŞ go tak, bo wiem, Âże np. jest bardzo dobrym reporterem i nie zasÂłuÂżyÂł na takie zianie jadem w jego strone. Poza tym Anita nie musi zapowiadaĂŚ kto siĂŞ pojawi o 19. A stwierdzenie, Âże zostanie upokorzona w ten sposĂłb to teÂż przesada.
Pozdrawiam i ÂżyczĂŞ mniej zÂłych emocji

Pozdrawiam i ÂżyczĂŞ mniej zÂłych emocji
Anita Werner jest the best!!!
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
To niech zostanie reporterem
(co do reportera to nie mam nic przeciwko) a nie siê pcha do Faktów(i to g³ównych
)
Sorry ale czasami muszê u¿yÌ mocnych s³ów aby wyraziÌ swoj¹ niechêÌ do pewnych osób
Pamietam jak od poczÂątku byÂł uprzywileowany. MĂłwiono, Âże nigdy nie bĂŞdzie prowadziÂł serwisĂłw tylko magazyn 24h i fakty wieczorne czy popoÂłudniowe.
Black okreÂśliÂł go kiedyÂś "lizodupem"
i ja siĂŞ z tym okreÂśleniem caÂłkowicie zgadzam

i widzĂŞ, Âże jednak mamy podobne zdanie

Sorry ale czasami muszê u¿yÌ mocnych s³ów aby wyraziÌ swoj¹ niechêÌ do pewnych osób

Pamietam jak od poczÂątku byÂł uprzywileowany. MĂłwiono, Âże nigdy nie bĂŞdzie prowadziÂł serwisĂłw tylko magazyn 24h i fakty wieczorne czy popoÂłudniowe.

Zgadzam siĂŞ w 100%W polskiej telewizji krĂłlowÂą jest Koteria, a krĂłlem Nepotyzm. Dworzanami zaÂś sÂą automaty...

Tak, ale jeœli ktoœ tylko u¿yje mocnych s³ów na Anitkê to nie wolno. Wszak pisa³eœ chyba, ¿e tak na cz³owieka siê nie mówi. A a*tomat to niby co, ma³pa? Jak na Anitkê to nie, ale jak na Kajdanowicza to pluÌ ile wlezie. Te¿ uwa¿am, ¿e nie nadaje siêdo prowadzenia Faktów i lepiej robi to Anita, ale bez przesady!michos pisze:Sorry ale czasami muszê u¿yÌ mocnych s³ów aby wyraziÌ swoj¹ niechêÌ do pewnych osób![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ostatnio zmieniony sobota 13 lis 2004, 09:21 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
O boÂże co za ÂświĂŞto
PrzestaĂąciĂŞ siĂŞ tym tak chwaliĂŚ i jeszcze mieszaĂŚ w to AnitkĂŞ i mĂłwiĂŚ jakby to dziĂŞki jej odejÂściu fakty miaÂły takie wyniki.
MoÂże trochĂŞ skromnoÂści
Wy uwaÂżacie, Âże wszyscy co patrza na fakty to jakaÂś najwiĂŞksza inteligrncja Polski a ci co nie oglÂądajÂą to debile
Ludzie opanujecie siĂŞ
RadzĂŞ wam siĂŞ zatrudniĂŚ jako rzecznicy tvn-u i byĂŚ drugimi SoÂłtysikami i wciskaĂŚ takie kity jak on
Tuba propagandowa tvn-u

PrzestaĂąciĂŞ siĂŞ tym tak chwaliĂŚ i jeszcze mieszaĂŚ w to AnitkĂŞ i mĂłwiĂŚ jakby to dziĂŞki jej odejÂściu fakty miaÂły takie wyniki.

MoÂże trochĂŞ skromnoÂści

Wy uwaÂżacie, Âże wszyscy co patrza na fakty to jakaÂś najwiĂŞksza inteligrncja Polski a ci co nie oglÂądajÂą to debile

Ludzie opanujecie siĂŞ

michos nie chce sie kloicc ale to do ciebie nie docieraja zadne argumenty
wcale nie uwazam ze fakty sa the best
sa takie sobie,przecietne ale z polskim programow inf najlepsze...
Ale czy ni uwazasz ze przesadzasz z ta krytyka?
Nie potrafisz przedstawic zadnych sensownych argumentow poza tym ze
kajdanowicz jets do bani,a w fuctach nie ma anitki..
Wiele piszesz a nic z tego nie wynika :wszytsko sprowadza sie do jednego ,jakie to fakty sa beznadziejne,a to dlatego ze nie ma w nich twojej idolki...
ps: ja tez lubie i cenie anite werner i uwazam zze powinna prowadzic glowne wydania faktow,jest profesjonalna i dobra w tym co robi.
wcale nie uwazam ze fakty sa the best
sa takie sobie,przecietne ale z polskim programow inf najlepsze...
Ale czy ni uwazasz ze przesadzasz z ta krytyka?
Nie potrafisz przedstawic zadnych sensownych argumentow poza tym ze
kajdanowicz jets do bani,a w fuctach nie ma anitki..
Wiele piszesz a nic z tego nie wynika :wszytsko sprowadza sie do jednego ,jakie to fakty sa beznadziejne,a to dlatego ze nie ma w nich twojej idolki...
ps: ja tez lubie i cenie anite werner i uwazam zze powinna prowadzic glowne wydania faktow,jest profesjonalna i dobra w tym co robi.