felek pisze:Oglądałem fragmenty "Lekarzy" w Kubie Wojewódzkim. I przyznam, że są to dość mocne fragmenty. Wydaje mi się, że najlepszą porą dla tego serialu jest niedziela 22.00, po "Prawie Agaty".
to na pewno nie poleci w jakiejś porze o 20.00. mocno to wyglądało. i świeżo. i o to chodzi
To, że serial jest mocny nie znaczy, że nie może być o 20. 20, czy 22 - to nie ma żadnego znaczenia. Jeżeli program dostanie nawet oznaczenie od 16 lat (a pewnie i tak będzie od 12) to może być nadawany już o 20:00.
felek pisze:Oglądałem fragmenty "Lekarzy" w Kubie Wojewódzkim. I przyznam, że są to dość mocne fragmenty. Wydaje mi się, że najlepszą porą dla tego serialu jest niedziela 22.00, po "Prawie Agaty".
W którym odcinku KW można je zobaczyć? Kto był gościem?
W którym odcinku KW można je zobaczyć? Kto był gościem?
Nie pamiętam który odcinek, ale u Kuby byli wtedy Paweł Małaszyński i Anna Rusowicz (odcinek z maja)
Z niecierpliwością czekam na ten serial. Ciekawa jestem jak, Różdzka sobie poradzi w głownej roli :mhm: No i dawno nie widziany w serialach TVNu Małaszyński i jak do tej pory zawsze genialna Stenka. Ostatnio Różdzka lansuje się w Dzień Dobry Wakacje. Reklamuje również serial, ale bez żadnych szczegółów, jedynie tyle wyjawiła, że będzie, że fajny i ,że kręcą 2 serie.Czyli to co wszsycy wiemy