Prośby o screeny i materiały video
Moderator: Łukasz
Re: Prośby o materiały video
Czy ma ktoś może nagrane Szkło Kontaktowe z 18 sierpnia 2012?
-
- Bywalec
Nagrał ktoś może pierwsze słowa Dagmary po powrocie? A może była też w Poranku?
-
- Bywalec
Nagrał ktoś może pierwsze słowa Dagmary po powrocie? A może była też w Poranku?
Nie była w Porankulukaszbialas pisze:Nagrał ktoś może pierwsze słowa Dagmary po powrocie? A może była też w Poranku?
http://www.mediafire.com/?olcbc9sni1pu0l6
Wiem, że to czasochłonna praca, ale dałby ktoś radę stworzyć kompilację obecnych czołówek programów TVN24? Od października zmiany graficzne, więc byłoby to do archiwalnych zasobów. Chodzi o np. Poranek, Dzień na żywo, FpP, FpF, PiŚ, DpD.
Z racji dynamiki, jaką charakteryzują się czołówki programów i wymaganego, przyzwoitego bitrate, którego ja zapewnić nie mogę, uprzedzam pozostałych, że ja się za to nie zabieram :rozglada:Lord03 pisze:Wiem, że to czasochłonna praca, ale dałby ktoś radę stworzyć kompilację obecnych czołówek programów TVN24? Od października zmiany graficzne, więc byłoby to do archiwalnych zasobów. Chodzi o np. Poranek, Dzień na żywo, FpP, FpF, PiŚ, DpD.
Do lord03 : ja bym mógł zrobić kompilację czołówek.
Zatem ja się tego podejmę.nouze pisze:Z racji dynamiki, jaką charakteryzują się czołówki programów i wymaganego, przyzwoitego bitrate, którego ja zapewnić nie mogę, uprzedzam pozostałych, że ja się za to nie zabieram :rozglada:Lord03 pisze:Wiem, że to czasochłonna praca, ale dałby ktoś radę stworzyć kompilację obecnych czołówek programów TVN24? Od października zmiany graficzne, więc byłoby to do archiwalnych zasobów. Chodzi o np. Poranek, Dzień na żywo, FpP, FpF, PiŚ, DpD.

Oczywiście zajmie mi to trochę ale będzie w możliwie najlepszej jakości.
-
- Czasem tu wpada
Posiada ktoś z Was jingiel TVN CNBC, który pojawia się zawsze po zakończeniu jakiegokolwiek programu? Chodzi mi oczywiście o ten charakterystyczny
Bardzo dziękuję 

Można prosić to nagranie?Przed chwilą Kamil Durczok był w Poranku, Jarka Kuźniara nosiło i w końcu pociągnał temat remontu... niestety Kamil Durczok stwierdził tylko, że wczoraj wieczorem się działo, a na pytanie czy w końcu zobaczymy efekt w październiku, stwierdził, że nie wie czy w październiku i się uśmiechnął....
Ciekawe czy wczoraj jakieś testy pierwsze robili?
I jeszcze rozmowę z Czesławem Mozilem(przed 10.00).
czy można poprosić o rozmowę z Agnieszką Jastrzębską i Kamilem Durczokiem oraz Biznes
http://www.mediafire.com/?s62iwizf3x0q64iavatar pisze:Można prosić to nagranie?Przed chwilą Kamil Durczok był w Poranku, Jarka Kuźniara nosiło i w końcu pociągnał temat remontu... niestety Kamil Durczok stwierdził tylko, że wczoraj wieczorem się działo, a na pytanie czy w końcu zobaczymy efekt w październiku, stwierdził, że nie wie czy w październiku i się uśmiechnął....
Ciekawe czy wczoraj jakieś testy pierwsze robili?
http://www.mediafire.com/?uwo1v24c5al7dpeavatar pisze:I jeszcze rozmowę z Czesławem Mozilem(przed 10.00).
http://www.youtube.com/watch?v=XHhPFdOT ... e=youtu.be
To jest link do kompilacji czołówek wybranych programów TVN24 o którą prosił Lord03.Kompilacja została stworzona przeze mnie.
To jest link do kompilacji czołówek wybranych programów TVN24 o którą prosił Lord03.Kompilacja została stworzona przeze mnie.
Czy posiada ktoś może nagranie nieistniejącego programu TVN24 English news i mógłby je wstawić do internetu?