Dagmara Kaczmarek-Szałkow
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
Re: Dagmara Kaczmarek-Szałkow
Ładnie to tak z zaskoczenia, bez zapowiedzi ? :grozi:
Czekalibyśmy z bukietem kwiatów
22
A tak, to tylko całkowitym przypadkiem włączyłem na chwilę TV :rozglada:
:jupi: :jupi: :jupi:
Czekalibyśmy z bukietem kwiatów

A tak, to tylko całkowitym przypadkiem włączyłem na chwilę TV :rozglada:
:jupi: :jupi: :jupi:
No nareszcie!
Ciekawe czy Dagmara pojawi się jeszcze w PiŚ? :mhm:

Ciekawe czy Dagmara pojawi się jeszcze w PiŚ? :mhm:
Ja również witam Panią Dagmarę :tanczy:
Dobrały się dziś w DnŻ dwie fejsbukowe koleżaneczki, znawczynie francuszczyzny i prowadzące PiŚ przed urlopem macierzyńskim :spiewa:
Dobrały się dziś w DnŻ dwie fejsbukowe koleżaneczki, znawczynie francuszczyzny i prowadzące PiŚ przed urlopem macierzyńskim :spiewa:
Czyżby tak samo jak Kalczyńska wylądowała na stałe w "DnŻ"? Jeżeli tak, to nieładnie ze strony TVN24.nouze pisze:Ja również witam Panią Dagmarę :tanczy:
Nie można jednoznacznie powiedzieć, że to nieładnie ze strony TVN24, że Pani Dagmara trafiła do DNŻ. Tak jak napisał Camilo, tak może być łatwiej, w sytuacji kiedy oboje rodziców pracuje w tym samym czasie. Mąż Pani Dagmary prowadzi własną firmę produkcyjną i nie wiem, czy w związku z tym dalej pracuje w TVP, aczkolwiek, dla zapracowanych rodziców pora DNŻ jest idealna, gdyż w tym czasie pracują żłobki/przedszkola, a na wieczór nie koniecznie każdego stać, by wynająć opiekunkę. Bo jednak Michał Cholewiński i Agata Biały-Cholewińska sprawę załatwili inaczej, o czym opowiadał Michał w Dzień Dobry TVN, że jest wdzięczny szefom, że oboje z żoną pracują w różnych porach dnia, by móc opiekować się dzieckiem. Nie każdy może mieć tak łatwo. Zresztą i tak jakieś zmiany w październiku mają być.
Wielki powrót! Niech Ktos nagra ,bo Ja nie mam możliwości 

No nareszcie wróciła Dagmara
Ciekawe czy to na stałe te DNŻ. Trochę tam robi się ciasno:Dagmara, Kalczyńska, Kasia Zdanowicz, Cholewiński, Górlicki no i Igor Sokołowski.

Nie martw się. Było już na forum wspomniane, że się wkrótce rozluźni