Maciej Knapik
Moderator: Łukasz
Re: Maciej Knapik
No to fajnie - przełączam na Polsat News.
Proszę zdejmijcie go z anteny, bo mu krzywdę zrobię
9. Rozumiem, że to dla niego coś nowego, ale tak ogromna liczba przejęzyczeń ?! Ja odczuwam, że Knapik nie do końca słucha tego co sam mówi przykład "[...]korzyści majątkowych, materialnych, majątkowych."
3

Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
-
- Początkujący
Czy posiada ktoś może jakieś nagrania pana Knapika?
Był taki reportaż w którym pan Knapik pokazywał gdzie stoi samochód tvn24 i takie tam to zdaje się w tamtym roku było jakoś latem tylko nie badzo pamiętam co to dokładnie było:(
Był taki reportaż w którym pan Knapik pokazywał gdzie stoi samochód tvn24 i takie tam to zdaje się w tamtym roku było jakoś latem tylko nie badzo pamiętam co to dokładnie było:(
A Pan Knapik dziś w "Loży Prasowej"
Z wielką niechęcią ale muszę przyznać, ze w tej Loży wolę oglądać jego niż p. Łaszcz.matik pisze:A Pan Knapik dziś w "Loży Prasowej"
Maciej Knapik jako prowadzący Lożę Prasową

Pan Maciej chyba nie wie jak nazywa się pewna piosenkarka, jurorka MBTM. Myli pseudonim z imieniem
To jest mistrz. Jako jedyny kończąc "Fakty po południu" potrafi władować się w kamerę, która pokazuje prezentera "Teleserwisu". To już 3 raz w tym tygodniu, ale tym razem w ostatniej chwili zmienił kurs 

O tym z Moskwy korespondent Faktów, Wiktor Bater
A na ekranie obecny korespondent, czyli Andrzej Zaucha
Wpadka miała miejsce parę chwil temu.
A na ekranie obecny korespondent, czyli Andrzej Zaucha

Wpadka miała miejsce parę chwil temu.
Aż sam się zdziwiłem, gdy to usłyszałem. Wpadam zobaczyć czy faktycznie taki powrót - ale nie, to kolejna gafa. Czy naprawdę aż tak trudno przeczytać nazwisko z promptera? Chyba w pamięci zapadły mu jakieś materiały Batera
Po raz kolejny się pytam co ten człowiek robi w tym programie?! Oferma a nie dziennikarz.

Po raz kolejny się pytam co ten człowiek robi w tym programie?! Oferma a nie dziennikarz.