Bartosz Węglarczyk
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Bartosz Węglarczyk
Od soboty prowadzący Dzień Dobry TVN z Kingą Rusin. Przegląda prasę w DDTVN w tygodniu.
Re: Bartosz Węglarczyk
I co, nadal będzie przeglądał? Czy od teraz będzie pojawiał się w "Dzień Dobry TVN" "tylko" w roli prowadzącego?piotrek888 pisze:Przegląda prasę w DDTVN w tygodniu.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Ja uważam, że nadal będzie miał przegląd prasy, który odbywa się w dni roboczy a Węglarczyk prowadzi program w weekend...
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Wydaje mi sie, że będzie przeglądał nadal.
Ogólne wrażenie: bardzo, bardzo pozytywne. Bartosz Węglarczyk jest przesympatyczny, świetnie sprawdził się w roli prowadzącego "Dzień Dobry TVN".
:brawa: :brawa: :brawa:
:brawa: :brawa: :brawa:
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
To co było dziś, było koszmarne... Do widzenia tvn ;] Meller wróc!
Liczą się tylko Fakty.
Widziałam niecałe DDTVN, ale Bartosz robi bardzo pozytywne wrażenie. Przede wszystkim już po Kindze widać, że z nowym partnerem o niebo lepiej jej się prowadzi program, a to chyba w dużej mierze zasługa tego, że przyjaźnią się od czasu, gdy poznali się w Waszyngtonie. Mellera też bardzo lubiłam, ale widać było u niego ostatnimi czasy "zmęczenie materiałem", za to Bartosz Węglarczyk jako nowy prowadzący wniósł dużo świeżości i... uśmiechu na twarzy współprowadzącej.
Oczywiście, że tak !! Wielki plus - robi sympatyczne wrażenie, jak na pierwszy raz poradził sobie bardzo dobrze. Brawo i oby tak dalej, Panie Bartku 

ZIMA
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Ja również bardzo pozytywnie na plus.
-
- Czasem tu wpada
Bartek na Balu Fundacji TVN (na zdjęciu z Edwardem Miszczakiem)

This is not the end, this is not the beginning.
"Zwolnienie z WF-u" nowy program Węglarczyka, Kuby Wojewódzkiego i Kamila Olszewskiego w Esce Rock.
Dobrali się jak w korcu maku. Jeden jak i drugi uwielbiający żarty o Ukrainkach.
KKK
Bartosz Węglarczyk po objęciu funkcji wicenaczelnego "Rzepy" dla Wirtualnychmediów: Z czegoś będę musiał teraz zrezygnować, a coś będę robił dalej. Nie podjąłem jeszcze żadnych decyzji, zdecyduję się w ciągu kilkudziesięciu najbliższych godzin. Zapewne będę musiał ograniczyć moje projekty realizowane poza wydawnictwem Presspublica, jednak wiążąco nic nie mogę jeszcze potwierdzić.