No od kilku może nie, ale plotki te pojawiły się już po ich wspólnym występie w programie "Szymon na żywo".miwaszkiewicz pisze:Otóż od kilku dni krążą po sieci informacje, że Durczok ma romans z Anną Dereszowską.
Kamil Durczok
Moderator: Łukasz
Re: Kamil Durczok
-
- Czasem tu wpada
Ale rzeczywiście jest coś na rzeczy, czy ludzie robią sobie po prostu jaja? A może taki hollywódzki sposób na promocję nowych "Faktów"? Haha.
Dopóki ktoś nie zrobi odpowiednich zdjęć, to trudno w jakiś racjonalny sposób się wypowiedzieć na ten temat. Obejrzałem przed chwilą fragment programu Szymona z małym zaciekawieniem, mogłem coś ominąć, ale nie zauważyłem nic dziwnego.
-
- Czasem tu wpada
Tu bardziej chodzi o wiarygodność. Poczytaj wywiady z Durczokiem, w których tyle mówi o swojej żonie, o miłości do niej, o ich wspólnym synu, o tym, jak ważna była dla niego rodzina podczas choroby.
-
- Czasem tu wpada
Lis był do tego zdolny, poczekajmy, co zrobi Durczok. 

Re:
A.Dereszowska byłaby współprowadzącą Fakty - ciekaweCamilo pisze:Durczok jest dorosłym człowiekiem i może postępować jak mu się podoba. Dla mnie, jako widza, ważne jest to co w "Faktach" i w "Faktach po Faktach". A cała reszta mnie nie interesuje. Jeżeli inni chcą się tym ekscytować, to proszę bardzo. Gdyby swoje romanse przeniósł na antenę TVN, to co innego.

I przy okazji mogłaby ten stół wyczyścićarrow2 pisze:Raczej siedziałby pod stołem i operowała pedałem od promptera :>

A tak w ogóle to się zastanawiam - jak już jesteśmy przy plotkach na temat D&D - czy ich wspólny udział w programie Szymona był przypadkiem, czy też może ktoś, kto wiedział wtedy więcej, postanowił sobie zrobić taki żart zapraszając ich do jednego odcinka i jeszcze organizując zabawę w "burzę mózgów" 

Czy Kamil mówił dzisiaj w poranku coś na temat nowego studia?
Podobno, coś wspominał, nic nieznaczącego, ale może ktoś wstawi fragment, to będzie już jasność sytuacji.