Akurat teraz nie mam dostępu, ale zerkam na laptopie bo jest na londyn2012.tvp.plEfcia pisze:Gimnastyka jest nadawana na TVP Sport
i na jedynce pokazują teraz Joannę Mitrosz

Moderator: Łukasz
Akurat teraz nie mam dostępu, ale zerkam na laptopie bo jest na londyn2012.tvp.plEfcia pisze:Gimnastyka jest nadawana na TVP Sport
Nie oglądałem igrzysk, ale chyba nie jest tak źle, skoro 10 medali przywieźliśmy.Amy pisze:Z polskim sportem coraz gorzej...
Generalnie też mi się podobało, ale Jessie J wykonująca "We will rock you" to była pomyłka.Amy pisze:Ale wczoraj zakończenie było...
Na początku trochę się dłużyło, ale z biegiem czasu było już tylko lepiej
Muzyczna strona show była suuuper!
Nie jest źle (choć te 10 medali tak naprawdę jest na osłodę), ale sport polski chyli się ku dołowi. Wystarczy popatrzeć na kolejne, następujące po sobie igrzyska.sybic pisze:Nie oglądałem igrzysk, ale chyba nie jest tak źle, skoro 10 medali przywieźliśmy.Amy pisze:Z polskim sportem coraz gorzej...
Gorzej jest chyba z piłką nożną, bo naszym zawodnikom biegać się nie chce, kupę kasy za zajęcie ostatniego miejsca w grupie zgarnęli i jeszcze o bilety dla rodzin się wykłócali. Kibice oczywiście po kilku piwach jak zawszw śpiewają : że nic się nie stało.
Tak to już jest, niektórych piosenek nie powinno się ruszać.nouze pisze:Generalnie też mi się podobało, ale Jessie J wykonująca "We will rock you" to była pomyłka.
Młodzi zagubieńcy to chyba One Directionnouze pisze:Po Pet Shop Boys, występowali jeszcze tacy młodzi zagubieńcy - a przecie mógł wpaść Ozzy i pozamiatać "Iron Manem"22
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości