Grzegorz Kajdanowicz
Moderator: Łukasz
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Wystarczy mi to co do tej pory widziaÂłem
SÂą ludzie ktĂłrzy na prezenterĂłw siĂŞ nie nadajÂą i koniec
Trzeba miec ten kontakt z kamerÂą i kamera musi ciĂŞ po prostu lubiĂŚ

By³ reporterem i nie musia³ siê pchaÌ od razu do g³ównych faktów. Nikt tak szybko jak on w takim programie siê nie znalaz³

By³ reporterem i nie musia³ siê pchaÌ od razu do g³ównych faktów. Nikt tak szybko jak on w takim programie siê nie znalaz³

Ostatnio zmieniony sobota 13 lis 2004, 19:37 przez michos, łącznie zmieniany 1 raz.
No wiem, ogl¹da³em, a raczej s³ysza³em. Jeœli zmienili kolejnoœÌ to musia³ czytaÌ z kartek. Nie wiem jak by³o z kolejnoœci¹ w zapowiedziach. Awaria te¿ mo¿liwa, ale wtedy jego zaciêcie siê jest nieuzasadnione. Gmera³ przecie¿ w tych kartkach pewnie szukaj¹c tematu, który mia³ teraz zapowiedzieÌ.arrow pisze:Na samym pocz¹tku jak sie zaci¹³, chyba mu prompter wysiad³ bo czyta³ z kartek, ale potem te¿ by³o beznadziejnie
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
-
- Fan Forum
Na poczÂątek, nie zrozumiecie naszej niechĂŞci do ^automa+a i emocjonalnego wyraÂżania jej, pĂłki ktoÂś, mĂłwiÂąc brzydko, w tak znaczym stopniu nie zalezie wam za skĂłrĂŞ, jak on nam zalazÂł 
Cieszy mnie jednak, Âże wielu z was zgadza siĂŞ z nami (mnÂą i michosem), Âże ten czÂłowiek na prezentera kompletnie siĂŞ nie nadaje.
Nadaje siê natomiast Anita, ale najwyraŸniej fakty s¹ ju¿ tak wspania³e, niepowtarzalne w samej nazwie, ¿e bez wzglêdu na to, i¿ za³oga je partaczy do kwadratu, to i tak bêd¹ mia³y niewyobra¿alnie wysok¹ ogl¹dalnoœÌ
(A moÂże dlatego wÂłaÂśnie majÂą
)
Wielokrotnie juÂż o tym pisaÂłem, ale czemu by nie napisaĂŚ raz jeszcze :?
Pan Kajdanowicz nie ma pojĂŞcia co to jest dykcja, a w szczegĂłlnoÂści interpretacja tekstu.
Bardzo ra¿¹co dla uszu recytuje - odczytuje zapowiedzi bez g³osowego wyszczególnienia najistotniejszych elementów.
A prezenter powinien tê umiejêtnoœÌ posiadaÌ ¿eby byÌ dobrze zrozumianym
Póki co brzmi jak pani z dworca kolejowego, która w kó³o powtarza godziny odjazdu poci¹gów
W odró¿nieniu o wy¿ej wymienionej pani, jest wyj¹tkowo sztywny, myli siê z du¿¹ czêstotliwoœci¹, ma przestraszony wyraz twarzy i idiotyczny przedzia³ek
Z reguÂły nie cieszĂŞ siĂŞ z cudzego nieszczĂŞÂścia, ale ^au+omat jest wyjÂątkiem
Jeœli jest tak jak mówicie, to dziwiê siê, ¿e taki bystry dziennikarz, pope³nia b³êdy typowe dla praktykantów
Fakty - Lis : [(-Anita + Ryman) + Kajdanowicz] = Pochanke
przykre, ale prawdziwe, wiĂŞc ja wysiadam 

Cieszy mnie jednak, Âże wielu z was zgadza siĂŞ z nami (mnÂą i michosem), Âże ten czÂłowiek na prezentera kompletnie siĂŞ nie nadaje.

Nadaje siê natomiast Anita, ale najwyraŸniej fakty s¹ ju¿ tak wspania³e, niepowtarzalne w samej nazwie, ¿e bez wzglêdu na to, i¿ za³oga je partaczy do kwadratu, to i tak bêd¹ mia³y niewyobra¿alnie wysok¹ ogl¹dalnoœÌ

(A moÂże dlatego wÂłaÂśnie majÂą

Wielokrotnie juÂż o tym pisaÂłem, ale czemu by nie napisaĂŚ raz jeszcze :?
Pan Kajdanowicz nie ma pojĂŞcia co to jest dykcja, a w szczegĂłlnoÂści interpretacja tekstu.
Bardzo ra¿¹co dla uszu recytuje - odczytuje zapowiedzi bez g³osowego wyszczególnienia najistotniejszych elementów.
A prezenter powinien tê umiejêtnoœÌ posiadaÌ ¿eby byÌ dobrze zrozumianym

Póki co brzmi jak pani z dworca kolejowego, która w kó³o powtarza godziny odjazdu poci¹gów

W odró¿nieniu o wy¿ej wymienionej pani, jest wyj¹tkowo sztywny, myli siê z du¿¹ czêstotliwoœci¹, ma przestraszony wyraz twarzy i idiotyczny przedzia³ek

Z reguÂły nie cieszĂŞ siĂŞ z cudzego nieszczĂŞÂścia, ale ^au+omat jest wyjÂątkiem

Jeœli jest tak jak mówicie, to dziwiê siê, ¿e taki bystry dziennikarz, pope³nia b³êdy typowe dla praktykantów

Fakty - Lis : [(-Anita + Ryman) + Kajdanowicz] = Pochanke

Ostatnio zmieniony sobota 13 lis 2004, 21:11 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
-
- Fan Forum
- Kontakt:
OkropnÂą miaÂł dzisiaj tĂŞ wpadkĂŞ. OczywiÂście wcale mi go nie Âżal. Podobnie jak i poÂłoÂżonych juÂż na samym poczÂątku FaktĂłw.
SÂądzĂŞ, Âże powodem wpadki byÂł brak drobnych monet - na pewno w reÂżyserce sÂłychaĂŚ byÂło hasÂło: "WRZUĂ MONETĂ. WRZUĂ MONETĂ". Pewnie au--tomat musiaÂł przejœÌ na awaryjny tryb i trochĂŞ to trwaÂło. Potem w trakcie wÂświetlanai materia³ów filmowych zbuierali wÂśrĂłd ekipy drobne....
Dlatego teÂż moÂżemy wszyscy wspĂłlnie zaÂśpiewaĂŚ Grzesiowi:
ZnĂłw siĂŞ zepsuÂłeÂś i wiem co zrobiĂŞ, zamieniĂŞ CiĂŞ na lepszy model...

SÂądzĂŞ, Âże powodem wpadki byÂł brak drobnych monet - na pewno w reÂżyserce sÂłychaĂŚ byÂło hasÂło: "WRZUĂ MONETĂ. WRZUĂ MONETĂ". Pewnie au--tomat musiaÂł przejœÌ na awaryjny tryb i trochĂŞ to trwaÂło. Potem w trakcie wÂświetlanai materia³ów filmowych zbuierali wÂśrĂłd ekipy drobne....
Dlatego teÂż moÂżemy wszyscy wspĂłlnie zaÂśpiewaĂŚ Grzesiowi:

Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
-
- Fan Forum
JeÂśli sÂłusznie rokujesz najprawdopodobniej bĂŞdzie to JĂŞdrzejowskadoktorfaustus1 pisze: Dlatego teÂż moÂżemy wszyscy wspĂłlnie zaÂśpiewaĂŚ Grzesiowi:

Ale kto po JĂŞdrzejowskiej

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Czy dobrze rozmumiem Âże zalazÂł wam za skĂłrĂŞ tym, ze zastÂąpiÂł AnitĂŞ?Black Jack '62 pisze:Na poczÂątek, nie zrozumiecie naszej niechĂŞci do ^automa+a i emocjonalnego wyraÂżania jej, pĂłki ktoÂś, mĂłwiÂąc brzydko, w tak znaczym stopniu nie zalezie wam za skĂłrĂŞ, jak on nam zalazÂł
A gdyby ona np. prowadzi³a g³ówne Fakty od poniedzia³ku do pi¹tku, a Kajdanowicz w weekendy to wszystko by by³o ok, a Kajdan cacy, tak?

Wszyscy zli Anitka najlepsza... Fpattka byla okropna... I do faktow Pan Kajdanowicz sie nie nadaje. jako reporter super! czesto Panie Michos wlasnie taka jest droga przez reportera do prowadzacego... a nie tylko czytajacej glowy. Nikt z prowadzacych programy informacyjne w Polsce nie byl reporterem oprocz Warakomskiej, Lisa, Kajdanowicza no moglem jeszcze o kims zapomniec... Ale czlowiek to tylko czlowiek i myli sie. Nie ma idealow. Podobno interesuje sie Pan USA wiec powinien Pan wiedziec ze wiekszosc gwiazd serwisow informacyjnych wlasnie tak dochodzila do kariery i slawy. Ale jednak Kajdanowicz sie nie nadaje...
Nawet jakby posadzili za stolem Sekielskiego w Faktach to bylo by zle bo nie posadzili Anitki. Straszne. Chyba bede plakac...
Licze na to ze dzis pojdzie mu lepiej i bedzie z siebie zadowolony.
Nawet jakby posadzili za stolem Sekielskiego w Faktach to bylo by zle bo nie posadzili Anitki. Straszne. Chyba bede plakac...
Licze na to ze dzis pojdzie mu lepiej i bedzie z siebie zadowolony.
To jest to na co czekałem od początku... "Fakty. Justyna Pochanke. Witam Państwa". Jest najlepsza.
-
- Fan Forum
Ohhh... co to to nie! arrow, wykrĂŞcasz kota ogonemarrow pisze:Czy dobrze rozmumiem Âże zalazÂł wam za skĂłrĂŞ tym, ze zastÂąpiÂł AnitĂŞ?
A gdyby ona np. prowadzi³a g³ówne Fakty od poniedzia³ku do pi¹tku, a Kajdanowicz w weekendy to wszystko by by³o ok, a Kajdan cacy, tak?

Albo teÂż nie przeczytaÂłeÂś mojego postu w caÂłoÂści

PrzecieÂż wymieniÂłem to, co mi w nim nie odpowiada

Tak samo byÂło w przypadku Rymanowskiego, kiedy to Anita prowadziÂła fakty

Nie chcê byÌ pos¹dzanym o nieobiektywizm, czy stronniczoœÌ

Faktem natomiast jest, i¿ to w³aœnie ^au+omat zaj¹³ nis³usznie miejsce Anity

A dla mnie ona jest ideaÂłem prezenterki newsĂłw

Zobaczymy jak potoczÂą siĂŞ jej losy w przyszÂłoÂści, Anita ma dopiero 26 lat, i gdyby nie przeszoda zwana nepotyzmem, kto wie ile by w najbliÂżym czasie osiÂągnĂŞÂła:?:
Ostatnio zmieniony niedziela 14 lis 2004, 16:04 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 2 razy.
no niestety...zgadzam siĂŞ z Michosem i Black Jackiem.
Reputacja dobrego reportera to nie wszystko...
Grzegorz Kajdanowicz jest najsÂłabszym ogniwem FaktĂłw. Szkoda, bo siĂŞ zupeÂłnie nie rozwija, nie robi postĂŞpĂłw i strasznie siĂŞ denerwuje..
Anita byÂła w Faktach zawsze opanowana, skromna i naturalna. Ale ma jeszcze czas, Âżeby ugruntowaĂŚ swojÂą pozycjĂŞ
Pochanke - motor napĂŞdowy.
Natomiast nie wiem czy zwrĂłciliÂście uwagĂŞ, Âże Rymanowski jest coraz lepszy. 
Reputacja dobrego reportera to nie wszystko...

Anita byÂła w Faktach zawsze opanowana, skromna i naturalna. Ale ma jeszcze czas, Âżeby ugruntowaĂŚ swojÂą pozycjĂŞ