Szkło kontaktowe
Moderator: Łukasz
Re: "Szkło kontaktowe" TVN24
Szkoda :nie: Szczególnie sobotnich programów prowadzonych przez Wojciecha Zimińskiego z udziałem Grzegorza Markowskiego. Ciekawe czy ktoś go zastąpi
Do Efcia: A mi nie szkoda Grzegorza Markowskiego, bo według mnie jako komentator trochę przynudzał. Lepszym komentatorem od niego jest Iwaszkiewicz
Mam takie przypuszczenia, że pewnie zostanie zmieniona czołówka programu, bo to by śmieszne wyglądało, że Markowski jest w Jedynce , a w Szkle go nie ma i jest w czołówce
Według minie Grzegorza Markowskiego powinien zastąpić Roman Osica z Rmf FM
Albo powinien go zastąpić Jarosław Kuźniar, ponieważ tworzyli by z Marią Czubaszek idealny duet
A tak lubiłam duet Markowski-Czubaszek 

This is not the end, this is not the beginning.
Tak,adamcmg5 pisze:Albo powinien go zastąpić Jarosław Kuźniar, ponieważ tworzyli by z Marią Czubaszek idealny duet
do geobelsówki idealny.
W sobotę, do towarzystwa można by im podrzucić Urbana.
To staje się nudne. Jad wylewa się z Ciebie wszystkimi porami ciała. Daj sobie na luz, nikt nie każe Ci tego oglądać.sybic pisze:Tak,adamcmg5 pisze:Albo powinien go zastąpić Jarosław Kuźniar, ponieważ tworzyli by z Marią Czubaszek idealny duet
do geobelsówki idealny.
W sobotę, do towarzystwa można by im podrzucić Urbana.

Wrzućmy oboje na luz. Każdy ma prawo do swobodnej oceny oglądanego programu. A określenie jad akurat w tym wątku jest bardzo niefortunne, bowiem wspomniany jad w Szkle Kontaktowym zarówno ze strony prowadzących jak i dzwoniących słuchaczy wylewa się nadzwyczaj często. Nie rozumiem więc co Cię tak oburza.
Nie odnoszę się tylko do szkła kontaktowego, w dużej części wątków na forum wszystkich deprecjonujesz, oskarżasz itp. To już jest nudne. To tyle z mojej strony
To i ja odniosłem się do moich poprzednich wypowiedzi.
O panu Grzegorzu Markowskim : http://www.youtube.com/watch?v=-r7164P5 ... e=youtu.be
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Zdecydowanie popieram kolegę wyżej. Roman Osica do Szkła! Debiut miał fenomenalny w Kostrzynie!
Ciekawe, czy jeszcze Grzegorz Markowski wystąpi w Szkle, czy jego ostatni raz był 2 września?
a czy ktoś potwierdził już oficjalnie to, że pan Grzegorz odszedł z programu?