Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
Re: Anna Jędrzejowska
Jak mi ktoś kiedyś zarzuci, żem zepsuty i piszę tylko o jednym, to będę się tłumaczył złym wpływem starszego kolegi :devil:
Sporo było dzisiaj ujęć w całokształcie :plus:

-
- Fanatyk :)
Pozwalam sobie na małe wspomnienie, jako że pani Anna miała dzisiaj identyczny sweterek ( ten sam ?
22 )

Możliwe że ten sam, bo na moich zdjęciach wygląda na troszkę wypłowiały
(choć to pewnie różnica wynikająca z różnych źródeł video
1 )
Widać Pani Redaktor ma sentyment do niektórych fatałaszków

Ale na taki kitek to przyjdzie nam jeszcze dłuuugo czekać :spiewa:

Widać Pani Redaktor ma sentyment do niektórych fatałaszków

Ale na taki kitek to przyjdzie nam jeszcze dłuuugo czekać :spiewa:
Jak ona super wyglądała w długich włosach! Zapomniałem o nich 

Liczą się tylko Fakty.
Odświeżam wątek, bo jeszcze ktoś pomyśli że przez Aleksandrę Kutz zapomniałem o Annie :stop:

A poniżej krótki i niezupełnie "z anfas" występ we wczorajszym Ciąg Dalszy Nastąpił (charakterystyczny pieprzyk
)

A poniżej krótki i niezupełnie "z anfas" występ we wczorajszym Ciąg Dalszy Nastąpił (charakterystyczny pieprzyk

-
- Fanatyk :)
Chyba minęła pierwsza jesienna chandra, bo pani Anna wyskoczyła wreszcie z czerni w bardziej optymistyczne kolory
I znowu jest na co popatrzeć

I znowu jest na co popatrzeć

Na koniec niegrzeczna dziewczynka zostawiła widzów z grzecznym chłopcem (imię nosorożca z zoo) 

W poniedziałek Anna od 14.30, prawdopodobnie ze szpanerskim videowallem za plecami będzie prowadzić wydanie o tym skoczku ze stratosfery. Ja tam się nie znam i nie chcę złowróżyć :stop: ale kiedyś oglądałem program, że jak spada meteoryt to się zaczyna fajczyć...
x:

Dotychczasowy rekord to skok z 31 km, facet się nie sfajczył, a on dużo czasu ćwiczył, więc nie powinno nic mu się stać chociaż, odpukać, nigdy nic nie wiadomo. A to ma być wydanie specjalne "Dnia na żywo" czy "15 na żywo", czy jakiś program specjalny?nouze pisze:W poniedziałek Anna od 14.30, prawdopodobnie ze szpanerskim videowallem za plecami będzie prowadzić wydanie o tym skoczku ze stratosfery. Ja tam się nie znam i nie chcę złowróżyć :stop: ale kiedyś oglądałem program, że jak spada meteoryt to się zaczyna fajczyć...x:
Według zapowiedzi emitowanych na antenie ma to być "Stratos - skok z przestworzy"
Czyli nie taka bułeczka z dżemikiem dla prowadzącego :nie: - w takich przypadkach dobrze wiedzą komu zaufaćBicie rekordu w studiu TVN24 komentować będą goście - lekarze, naukowcy, spadochroniarze, a przede wszystkim gen. Mirosław Hermaszewski

Swoją drogą, przy tylu zapowiedziach, to będzie drugi najważniejszy pokaz nowego studia. Będą chcieli wykorzystać jego możliwości, ujęcia itd. więc liczymy na wyjątkową prezencję Pani Redaktor.
Zainteresowani pewnie już wiedzą, że program specjalny dziś od 14.00. Ja do zainteresowanych należę - niezupełnie ze względu na austriackiego wyczynowca - i stwierdziłem że nie ma co ryzykować, że coś mi się nie nagra, albo zanim wrócę zapiszecie sobie ze dwie strony w wątku :stop: Trzeba się zerwać z pracy i tyle :spiewa: (chyba że coś nie wypali
x: )