Prośby o screeny i materiały video
Moderator: Łukasz
Re: Prośby o materiały video
Dzięki! 

Wypadałoby nagrać niedzielne Szkło, ponieważ może tam być ostatni raz pan Grzegorz Markowski
-
- Początkujący
A to dlaczego? Ja nic o tym nie wiem. To kto za pana Grzegorza? Szkoda bo lubię go.adamcmg5 pisze:Wypadałoby nagrać niedzielne Szkło, ponieważ może tam być ostatni raz pan Grzegorz Markowski
Tutaj na tym forum jakiś użytkownik napisał, że pan Markowski będzie prowadził program w radiowej Jedynce, która ma też trochę nawiązywać do formuły Szkła Kontaktowego.Kilka dni później ten sam użytkownik napisał, że jest nieoficjalna informacja, że Grzegorz Markowski odszedł ze Szkła.Warto dodać, że Kamil Dąbrowa przed swoim odejściem miał 2 tygodnie urlopu, tak samo pan Grzegorz teraz, także wydaje mnie się, że pan Grzegorz może odejść i lepiej by było , żeby do archiwalnych zasobów nagrać ten program , który będzie dzisiaj. Najwyżej, jak ta informacja o odejściu się nie potwierdzi to się nie wstawi tutaj tego programumyszka2011 pisze:A to dlaczego? Ja nic o tym nie wiem. To kto za pana Grzegorza? Szkoda bo lubię go.adamcmg5 pisze:Wypadałoby nagrać niedzielne Szkło, ponieważ może tam być ostatni raz pan Grzegorz Markowski
Nagrał ktoś dzisiejszy poranek? Chodzi mi o moment kiedy w tle pojawiły się jakieś hałasy, utrudniając Kuźniarowi prowadzenie programu. To było coś ok 8.50.
Dziś w Poranku ma być co nieco o nowym studiu. Wszelkie materiały video mile widziane 

To ja już z wyprzedzeniem proszę o liczne nagrania z jutrzejszego poranka (początek, ciekawe ujęcia), Dnż, itd 

czy można poprosić o rozmowę z Kamilem Durczokiem z poranka
Tak swoją drogą, to może, jak ktoś oglądał dziś uważnie Poranek, może też słyszał, jak Kuźniar mówił, że nowe studio nie jest dla Poranka? No chyba, że żartował.Lord03 pisze:To ja już z wyprzedzeniem proszę o liczne nagrania z jutrzejszego poranka (początek, ciekawe ujęcia)
-
- Czasem tu wpada
http://www.mediafire.com/?nkali1ovsqoqstimika5 pisze:czy można poprosić o rozmowę z Kamilem Durczokiem z poranka
Słuchajcie mam taką prośbę 
Macie może nagrania niżej wymienionych programów?
Miasteczko (serial TVN 1999-2000)
Król przedmieścia (sitcom TVN 2002)
Jeżeli tak, to można prosić linki do YT lub darmowego hostingu plików

Macie może nagrania niżej wymienionych programów?
Miasteczko (serial TVN 1999-2000)
Król przedmieścia (sitcom TVN 2002)
Jeżeli tak, to można prosić linki do YT lub darmowego hostingu plików

Nagrywał może ktoś Fakty 3.10 w HD? Chodzi mi o początek z zapowiedzią do 1 materiału, lot przed ostatnim wspomnieniowym i końcówkę.
Jeżeli jeszcze komuś by się chciało to poproszę fragmenty FpP i FpF (początek, przerywniki itp i koncówka)?
P.S: Sorki za 2 posty
P.S: Sorki za 2 posty

http://www.youtube.com/watch?v=7vWoM3xR ... e=youtu.beLord03 pisze:Nagrywał może ktoś Fakty 3.10 w HD? Chodzi mi o początek z zapowiedzią do 1 materiału, lot przed ostatnim wspomnieniowym i końcówkę.
Liczą się tylko Fakty.