Fakty po Faktach
Moderator: Łukasz
Re: Fakty po Faktach
a będzie p. Beata prowadzić Fakty
jaki jest powód zamiany?
jaki jest powód zamiany?
Katarzyna Kolenda Zaleska mimo, że wśród kobiet jest chyba najlepszą reporterką w polskiej telewizji, to przeprowadzania wywiadów z "autorytetami" powinna się uczyć od Lisa. Za dużo było wczoraj tych seredecznych uśmiechów, potakiwania i grzecznego słuchania. Lis na koniec wywiadu potrafi często powiedzieć "to zaszczyt móc z panem rozmawiać", ale to brzmi w jego ustach bardzo dobrze, a całość rozmowy nie wygląda jak wykład profesora dla potulnego i zafascynowanego studenta.
[quote="marcin_25"
jaki jest powód zamiany?[/quote]
Też właśnie chciałbym się dowiedzieć.
jaki jest powód zamiany?[/quote]
Też właśnie chciałbym się dowiedzieć.
Która podważa wyroki niezawisłych sądów...Łukasz pisze:Katarzyna Kolenda Zaleska mimo, że wśród kobiet jest chyba najlepszą reporterką w polskiej telewizji
Mowa o wyroku dotyczącego symbolu "Zakaz pedałowania".
Kasia na pewno z czasem opanuje sztukę prowadzenia FpF, dzisiaj w pierwszej części programu, chyba nie umiała zapanować nad "gorącą" dyskusją pomiędzy Listkiewiczem, Jakubiak i Zimochem :stop:
This is not the end, this is not the beginning.
Czy to jest ważne? Ważne, że nastąpiły zmiany na lepsze...rogi pisze:Też właśnie chciałbym się dowiedzieć.marcin_25 pisze: jaki jest powód zamiany?
Dla mnie jest to ważne. Chciałbym wiedzieć, co było przyczyną, że Beata zrezygnowała z prowadzenia Fpf. Ja osobiście lubiłem wydania z jej udziałem.
Tą wiadomość jaką napisała Beata na swoim profilu na facebooku 4 grudnia '11:
Tak więc, nie spekulujmy :stop:Wszystkim, którzy pytają, dlaczego nie ma mnie w Faktach po Faktach odpowiadam: nie spekulujmy, nie wymyślajmy, decyzja nie ma żadnego związku z jakimś "wygryzaniem" ani nie została mi narzucona. Jest moją prywatną decyzją podyktowaną względami osobistymi. Dobrej niedzieli!
Uwaga
Dziś Fakty po Faktach - wydanie specjalne już od 19:00 
Zaprasza Anita Werner

Zaprasza Anita Werner
Ktoś z Was wie może czy planowane są jakiekolwiek zmiany w FpF w związku z metamorfozą Faktów?
-
- Czasem tu wpada
To chyba oczywiste, że oprawa "Faktów po Faktach" musi nawiązywać do "Faktów". To samo dotyczy "Faktów popołudniu".
Nowa czołówka, nowe studio, nowy sposób prowadzenia programu - przy stole. Brawo !!!
Oj, posłowie nie zawiedli, jeżeli chodzi o prezenty 

-
- Czasem tu wpada
No raczej tylko Palikot nie zawiódł, bo przyniósł szampana 

Kiedyś rozsiadali się w fotelach a teraz grzecznie na krzesełkach siedzą obok siebie