Wstajesz i wiesz / Wstajesz i weekend
Moderator: Łukasz
Re: Poranek TVN24
To co z tym porankiem w końcu? Przechodzą do nowego studia czy nie? Szczerze mówiąc ładnie wygląda obecne studio "WiW" zza szyby Faktów.
Jeżeli przechodzą to gdzie się znajduję ten drugi stół?
Jeżeli przechodzą to gdzie się znajduję ten drugi stół?
(może ktoś mnie wreszcie oświeci ...) Dlaczego przegląd prasy jest realizowany w tak (nieudolny) sposób z wykorzystaniem tabletu? Już pominę fakt, że odbija się w nim światło i mało co widać.
Z tego co pamiętam kiedyś TVN24 korzystał z ekranu dotykowego - moim zdaniem taka formuła była/jest najlepsza i ... zauważalna dla widza.
Z tego co pamiętam kiedyś TVN24 korzystał z ekranu dotykowego - moim zdaniem taka formuła była/jest najlepsza i ... zauważalna dla widza.
Audycja zawiera lokowanie produktuwafel pisze:(może ktoś mnie wreszcie oświeci ...) Dlaczego przegląd prasy jest realizowany w tak (nieudolny) sposób z wykorzystaniem tabletu?
Samsung płaci TVN'owi za "reklamowanie" ich produktu na antenie
Dziś w Poranku TVN24, TVN Warszawa. Coś tam w Warszawie się zapadło i od rana o tym trują.
Moim zdaniem jedną linie metra można wyłączyć, tak aby pozostałe linie funkcjonowały normalnie i spokojnie awarie usuwać.
Naprawdę widzów spoza Warszawy to nie interesuje.
Moim zdaniem jedną linie metra można wyłączyć, tak aby pozostałe linie funkcjonowały normalnie i spokojnie awarie usuwać.
Naprawdę widzów spoza Warszawy to nie interesuje.
Faktycznie dzisiaj gruba przesada. Wyłączyłem poranek.
Wydanie specjalne, bo się ziemia zapadła. LUDZIE! To już się nudne zrobiło parę godzin temu...
Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
Ale trzeba zaznaczyć że taka sama sytuacja miała miejsce i na TVP Info i Polsat News. Faktycznie trabienie o zapadnietej ziemii przez cały dzień to przesada ale jak ma się za to oberwać to wszystkim stacjom.
Dziś jest "Białe miasteczko". Mała dziura w ziemi to idealna przykrywka.
Czy Ty w każdym temacie musisz umieszczać swoje polityczne aluzje? Chłopie, to zrobiło się już strasznie nudne i irytujące. Przenieś się może na portal GP czy Uważam Rze i tam wylewaj swoje żale.
Liczą się tylko Fakty.
Waltery poszły i podkopałysybic pisze:Dziś jest "Białe miasteczko". Mała dziura w ziemi to idealna przykrywka.

Polityczne aluzje są na porządku dziennym poranka TVN24, są też i żale. Też są czasami nudne i irytujące. Dodam, że kiedyś było inaczej…
Nie wydaje mi się więc, aby popełniał nietakt od czasu do czasu umieszczając tego typu komentarze.
Nie wydaje mi się więc, aby popełniał nietakt od czasu do czasu umieszczając tego typu komentarze.
Hahaha, you made my day!arrow2 pisze:Waltery poszły i podkopały

Od czasu do czasu? Twoja jedyna, częsta aktywność na forum, to takie właśnie komentarze. Przynajmniej ja to tak widzę, bo nie zapuszczam się do wątków o M.Popielarskiejsybic pisze:Nie wydaje mi się więc, aby popełniał nietakt od czasu do czasu umieszczając tego typu komentarze.

Liczą się tylko Fakty.
Nowe studio Faktów - fajne, ale Fakty i tak kłamią. TVN24 mówi cały dzień o zapadnięciu się ziemii - manipulacja! Jest na to nawet nazwa. Choroba zaczyna się na literę S...
TVN24 rzeczywiście za dużą wagę przywiązuje do mniej ważnych informacji (w tym wypadku do usunięcia się ziemii), ale na Boga! Doszukiwanie się wszędzie teorii spiskowych jest niezdrowe. Szczególnie, że od kilku dni o możliwym proteście pielęgniarek w TVN24 słyszałem przynajmniej kilka razy.
W TVN24 relacja na żywo sprzed białego miasteczka. Ale wpadka stacji! Jak to Walter zobaczy! Tyle się nakopał na Marszałkowskiej, a to i tak nie pomogło, temat się wyczerpał...
TVN24 rzeczywiście za dużą wagę przywiązuje do mniej ważnych informacji (w tym wypadku do usunięcia się ziemii), ale na Boga! Doszukiwanie się wszędzie teorii spiskowych jest niezdrowe. Szczególnie, że od kilku dni o możliwym proteście pielęgniarek w TVN24 słyszałem przynajmniej kilka razy.
W TVN24 relacja na żywo sprzed białego miasteczka. Ale wpadka stacji! Jak to Walter zobaczy! Tyle się nakopał na Marszałkowskiej, a to i tak nie pomogło, temat się wyczerpał...

Nie tak dawno wspominałem o prezentacji przeglądu prasy po przez ekran dotykowy - ktoś (chyba w dziale Faktów TVN) dodał link ze świetnym przykładem takiego ekranu -> http://www.youtube.com/watch?v=CPBUpob8 ... re=related (oczywiście nie potrzeba aż tak wielkiego
)
Oprócz przeglądu prasy TVN 24 mogłoby korzystać z niego przy okazji pokazywania strony tvn24.pl i wysłanych materiałów przez Kontakt24.
Co o tym sądzicie?

Oprócz przeglądu prasy TVN 24 mogłoby korzystać z niego przy okazji pokazywania strony tvn24.pl i wysłanych materiałów przez Kontakt24.
Co o tym sądzicie?
To byłby dobry pomysł. Może wkrótce się okaże, że ten jest dostosowany do czegoś takiego. Byłoby super.