Ale domyślam się, że tu jest mowa o "głównych wydaniach programu informacyjnego"
Moderator: Łukasz
Nie tyle co się zaciął, a 2 komputery obsługujące bim nie są ze sobą zsynchronizowane, przez co wychodzą takie kwiatki.szym pisze:Dzisiaj, podobnie jak i wczoraj, zaciął się zegar przy przeskoku na godzinę 19:00. Wczoraj z 18:50 nagle zrobiła się 19:00, a dzisiaj pokazała się 19:59.
O ile początek nawet mi się podoba, to jedynie zaproszenia do sieci są dosyć irytujące. Rozumiem, że wolałbyś coś na wzór lotu i muzyki co są przed ostatnim materiałem w programie?szym pisze:Do tego, ten moment, kiedy prezenter przedstawi co w programie, powie megasztuczne "zapraszam na fakty w tvn w internecie, bo... warto widzieć więcej" i idzie do stołu powinien być zwieńczony jakimś ostrym muzycznym elementem (może tym, który był do tej pory?)... a tak, to ta melodia, gdzieś tam leci w tle, nikt na to nie zwraca uwagi, koleś sobie siada i zaczyna czytać swoje. Bez polotu to wszystko
Tak, czytałem na innym forum o tych dwóch komputerach już wcześniej, no ja tam obeznany w technice nie jestem, dla mnie to po prostu zacinanie się. Wszyscy wiedzą o co chodzi, a wygląda to nieprofesjonalnie, szczególnie drugi dzień z rzędu.matik pisze:Nie tyle co się zaciął, a 2 komputery obsługujące bim nie są ze sobą zsynchronizowane, przez co wychodzą takie kwiatki.szym pisze:Dzisiaj, podobnie jak i wczoraj, zaciął się zegar przy przeskoku na godzinę 19:00. Wczoraj z 18:50 nagle zrobiła się 19:00, a dzisiaj pokazała się 19:59.O ile początek nawet mi się podoba, to jedynie zaproszenia do sieci są dosyć irytujące. Rozumiem, że wolałbyś coś na wzór lotu i muzyki co są przed ostatnim materiałem w programie?szym pisze:Do tego, ten moment, kiedy prezenter przedstawi co w programie, powie megasztuczne "zapraszam na fakty w tvn w internecie, bo... warto widzieć więcej" i idzie do stołu powinien być zwieńczony jakimś ostrym muzycznym elementem (może tym, który był do tej pory?)... a tak, to ta melodia, gdzieś tam leci w tle, nikt na to nie zwraca uwagi, koleś sobie siada i zaczyna czytać swoje. Bez polotu to wszystko
http://youtu.be/RA2eFSug1Wc?t=3m19sczerk pisze:Btw - "Fakty" wcale nie są prekursorem, jeśli chodzi o lektora! Około 1997 roku "Panorama" zaczynała się słowami "informacje z kraju i ze świata przedstawi Krystyna Czubówna". Jest to chyba nawet w jakimś filmiku na YT
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości