Wstajesz i wiesz / Wstajesz i weekend
Moderator: Łukasz
Gdyby ten telebim miał jeszcze jakieś inne funkcje, to niewątpliwie TVN raczyłby się tym pochwalić.
Widzimy na powyższym filmiku jak zmienia się standard światowy, więc powiedzmy sobie szczerze - to, czym dysponują w tej chwili "Fakty", to nie jest już żaden kosmos ani cud techniki. Mało tego, być może rozdzielczość całego telebimu jest imponująca, natomiast jeżeli podzieli się to na części, to wychodzi na to, że telebim TVN ma rozdzielczość przynajmniej kilkukrotnie niższą od współczesnych telewizorów.

Re: Poranek TVN24
Jeden na jeden Bogdana Rymanowskiego dziś z nowego studia :tanczy:
Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
Skoro już TVN24 zaczyna emitować programy z nowego studia to od kiedy zaczną w nim emitować Poranek?
Jak poinformował Marcin Żebrowski, w piątek rano zawita Jarosław Kuźniar. A Marcin w Poranku jest dzisiaj, a w ostatnich trzech dniach był Igor.
no ale przecież oni nie zrobili nowego studia, po to, żeby "Poranek" był pokazywany w holu no bez przesady, zresztą chyba na różnych stronach internetowych pisali, że "Poranek" też ma być w tym studiu, mogliby podać jakiś przybliżony chociaż termin przeniesienia
Zastanawiają mnie słowa Kuźniara, kiedy mówił, że studio tylko dla starszych - więc może jednak pozostaną tam gdzie są?
Wszystko możliwe. Mi obecne porankowe studia się podoba i nie mam nic przeciw temu aby zostało na dłużej/stałe.
ale Kuźniar coś mówił niedawno do Kuligowskiej, że w nowym studiu będzie się mogła pojawiać jak Madonna, a z resztą nie da się jakoś skontaktowaś z kimś z TVN24 i zapytać czy będą się przenosić?
Mówił to w kontekście, że "jak będą grzeczni, to może im też pozwolą się przeprowadzić" i wtedy Kuligowska mogłaby wychodzić z podziemi jak Madonna.
media2.pl:
Nowe studio "faktów" TVN orz TVN24 oficjalnie zadebiutowało 3 października 2012 roku, w 15 rocznicę obecności TVN na polskim rynku telewizyjnym. Do tej pory z nowego studia emitowane były głównie "Fakty" TVN oraz "Fakty po Faktach" w TVN24. Jednak od tego tygodnia nowe studio wykorzystywane jest także przy pozostałych programach TVN24, m.in. "Jeden na jeden", "Dzień na żywo", "Fakty po południu", "Polska i Świat", "Teleserwis" czy tez "Dzień po dniu". Docelowo z nowego studia ma być emitowany także "Poranek TVN24".
tylko ciekaw jestem ile jeszcze będziemy musieli czekać na przeprowadzkę "Poranka"
myślę, że wprowadzą się wraz ze zmianami w poranku o których kiedyś wspominał Kuźniar. Być może właśnie teraz nad nimi pracują.
A jednak Marcin Żebrowski jutro...matik pisze:Jak poinformował Marcin Żebrowski, w piątek rano zawita Jarosław Kuźniar. A Marcin w Poranku jest dzisiaj, a w ostatnich trzech dniach był Igor.
Małe usprawiedliwienie informacji M.Ż.
jutro jednak nie uda się nam spotkać. Pewnie w poniedziałek. jkuźniar