[TVN] Wyprawa Robinson
Moderator: Łukasz
-
- Zbanowany
- Kontakt:
[TVN] Wyprawa Robinson
Dziœ w programie "Co za tydzieù" by³y kulisy realizacji reality show "Robinson", niestety w³¹czy³em jak ju¿ by³ koniec programu. Wszystkim którzy nie ogl¹dali polecam powtórkê na TVN7 dziœ o godz. 22:55!! :mrgreen:
P.S. Jak podawali "Robinson" zacznie siĂŞ w poÂłowie wrzeÂśnia.
P.S. Jak podawali "Robinson" zacznie siĂŞ w poÂłowie wrzeÂśnia.
Anita Werner jest the best!!!
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Robinson
JuÂż siĂŞ cieszĂŞ na Robinsona. 
Mam nadziejĂŞ, Âże to bĂŞdzie Âświetny program, a kto bĂŞdzie prowadzÂącym? Oby nie SoÂłtysik
Czy ktoÂś wie moÂże jaka bĂŞdzie formuÂła? Jak ten program wyglÂądaÂł w pierwowzorze...?

Mam nadziejĂŞ, Âże to bĂŞdzie Âświetny program, a kto bĂŞdzie prowadzÂącym? Oby nie SoÂłtysik

Czy ktoÂś wie moÂże jaka bĂŞdzie formuÂła? Jak ten program wyglÂądaÂł w pierwowzorze...?

MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Masz Âświetny pomysÂł, teÂż go lubiĂŞ! Tylko czy on jeszcze pracuje w TVN? Chyba tylko w "Playboyu".Filip pisze:Ja bym sie bardzo cieszyÂł gdyby program poprowadziÂł Meller, czyli ten co prowadziÂł agenta, no ale to chyba raczej tylko fantazje, a szkoda
.

MoÂże Robinsona poprowadzi wÂłaÂśnie Marcin Meller? Oby tylko nie Drzyzga... :?
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Te wszystkie Drzyzgi i So³tysiki: mam ich serdecznie doœÌ. Móg³by ktos inteligentny poprowadziÌ taki program. Przecie¿ prezenter w takim reality show, jest bardzo wa¿ny! On tworzy jakiœ klimat tego programu, a ten So³tysik to siê ju¿ do niczego prócz multikina nie nadaje. Tam pasune za to wrêcz idealnie.
Pozdrawiam, Filip
W typie "Baru"?! Co poeta miaÂł na myÂśli piszÂąc to? To tak jak byÂśmy porĂłwnali "ÂŁysi i Blondynki" do "Agenta".
A tak BTW to na stronie tvn jest informacja o tym programie, ale ogĂłlnie to Âżadnych nowych i znaczÂących faktĂłw tam nie dostaniemy. No moÂże, Âże przy programi pracuje Ewa Leja - sympatyczna babka od Ekspedycji i Agenta.
A tak BTW to na stronie tvn jest informacja o tym programie, ale ogĂłlnie to Âżadnych nowych i znaczÂących faktĂłw tam nie dostaniemy. No moÂże, Âże przy programi pracuje Ewa Leja - sympatyczna babka od Ekspedycji i Agenta.

To UrbaĂąski!
Na jesieni Hubert UrbaĂąski poprowadzi najbardziej kosztownÂą produkcjĂŞ w historii TVN - reality show "Robinson 2004", a zatem nie zniknie z wizji.
Dla mnie, fana pana Huberta, to najlepsza informacja, jakÂą sobie mogÂłem tylko wyobraziĂŚ. MyÂślĂŞ, Âże UrbaĂąski w tej roli sprawdzi siĂŞ doskonale. ZdobyÂł juÂż przecieÂż doÂświadczenie w "terenie" prowadzÂąc "Dla Ciebie wszystko".
JuÂż nie mogĂŞ siĂŞ doczekaĂŚ jesieni.... 

Dla mnie, fana pana Huberta, to najlepsza informacja, jakÂą sobie mogÂłem tylko wyobraziĂŚ. MyÂślĂŞ, Âże UrbaĂąski w tej roli sprawdzi siĂŞ doskonale. ZdobyÂł juÂż przecieÂż doÂświadczenie w "terenie" prowadzÂąc "Dla Ciebie wszystko".

MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ