Fakty po południu
Moderator: Łukasz
Re: Fakty po południu
Ale przecież w Faktach bardzo często na koniec leci materiał luźniejszy, często o humorystycznym zabarwieniu. Nie każdy ma TVN24, w którym temat Spidermana jest lekko wałkowany od wczorajszego popołudnia. A co do 2 dnia o marihuanie w Tak Jest to jednak nie codziennie po programie do siedziby stacji przyjeżdża policja 

Oprawa FPP to jakaś porażka!
Nic ze sobą nie współgra, dali również fragment starej oprawy dźwiękowej. Tło ciągle to samo.
Cienizna...

Nic ze sobą nie współgra, dali również fragment starej oprawy dźwiękowej. Tło ciągle to samo.
Cienizna...
Hehe, sentymentalni to oni są

Po prostu trudno im rozstać się z kropkami. Widzieli je 8 lat.matik pisze:Hehe, sentymentalni to oni są

Liczą się tylko FAKTY! Codziennie o 19:00 w TVN
Mini raport jak to teraz wygląda:

Mapa pogodowa od paru dni jest już z nową grafiką:

-
- Czasem tu wpada
Jak najmniej Knapika (najlepiej w ogóle), jak najwięcej Piotra Jaconia w FpF! 

Jak dla mnie obaj zasługują na miano "lelum polelum" tak jak Krzysztof Górlicki czy Marcin Żebrowski jeżeli chodzi o prowadzenie programów.
-
- Czasem tu wpada
O ile Górlicki i Żebrowski tak, o tyle co do Jaconia absolutnie nie mogę się z Tobą zgodzić. To człowiek, który chyba jako jedyny zawsze wie jak coś powiedzieć, wybrnąć z sytuacji, czy spuentować. Najlepszy prezenter TVN24, ale niestety niedoceniany.
Re:
Z Jaconiem mam o tyle problem, że przeważnie widzę go w programach, jak po prostu nic specjalnego się nie dzieje, kiedy wszystko idzie według planu. Rzadko kiedy widziałem go w programach, pokazujących możliwości dziennikarza (to co pamiętam to ostatnia noc amerykańska i chyba tylko lądowanie kpt. Wrony - wniosek: pan Jacoń przeważnie prowadzi programy, nie wtedy, gdy oglądamCamilo pisze:Może Jacoń nie ma powalającej charyzmy czy osobowości, ale od strony merytorycznej jest jednym z najlepszych dziennikarzy TVN24.

Można mnożyć sytuacje, w których Jacoń się sprawdził. Często na jego dyżurach przychodzą informacje o śmierci kogoś znanego, dochodzi do dziwacznych zjawisk atmosferycznych, wypadków, pożarów, kończą się w tym czasie mecze... Nie ma praktycznie tygodnia, gdzie po 23.00 nie spłynęłaby jakaś pilna (tudzież "pilna") informacja, która burzy - przynajmniej częściowo - układ programu.
witam!
chcialam sie zapytac, czy istnieje wydanie online 'faktow po poludniu' albo czy reportaze tam puszczane sa powtarzane w innych serwisach? bardzo bardzo pilnie poszukuje dzisiejszego wydania.
albo moze ktos nagral niechcacy dzisiejsze wydanie.
bardzo mi na nim zalezy.
chcialam sie zapytac, czy istnieje wydanie online 'faktow po poludniu' albo czy reportaze tam puszczane sa powtarzane w innych serwisach? bardzo bardzo pilnie poszukuje dzisiejszego wydania.
albo moze ktos nagral niechcacy dzisiejsze wydanie.

Tylko niektóre materiały (i to rzadko na dodatek) dodawane są do zakładki wideo na stronie tvn24.pl. Całych wydań online nie ma.
dzieki za szybka odp.
a co trzeba zrobic, zeby jeden konkretny material tam trafil..?
chodzi mi o ten nt. urodzin wokalisty Placebo. razem z kilkoma osobami z miedzynarodowych for [w tym oficjalnym] od miesiaca szykowalismy globalna akcje Molko, Y'Know?! #MolkoFourOh i szczerze powiedziawszy material z tvn bylby taka wisienka na torcie, bo w kolekcji mediow z roznych stron swiata, ktore o akcji mowily, telewizji jeszcze nie ma.
a co trzeba zrobic, zeby jeden konkretny material tam trafil..?