Anita Werner
Moderator: Łukasz
-
- Początkujący
Re: Anita Werner
:mhm: Może masz racjęlukaszbialas pisze:Szczerze mówiąc trochę dziwię się Anicie Werner, że cały czas od 11 lat pracuje w TVN24, okazjonalnie tylko pojawiając się w Faktach. Dziwię się, że jej to odpowiada. Jeśli Beata Tadla dostała propozycje z TVP to Anita Werner na pewno też. Ciekawe czemu jej jeszcze nie przyjęła.
Witam Wszystkich Forumowiczów
Dopiero co się tutaj zarejestrowałam, uznałam więc za miłe i wskazane przywitać się
Jestem wierną fanką Pani Anity od jakichś 3 lat, czyli od chwili kiedy Ją "poznałam" [tak, wiem, z dużym opóźnieniem, ale lepiej późno niż wcale
]
Śledzę Wasze rozmowy od jakiegoś czasu i stwierdziłam, że czas najwyższy się do nich bardziej aktywnie przyłączyć
Pozdrawiam
Dopiero co się tutaj zarejestrowałam, uznałam więc za miłe i wskazane przywitać się

Jestem wierną fanką Pani Anity od jakichś 3 lat, czyli od chwili kiedy Ją "poznałam" [tak, wiem, z dużym opóźnieniem, ale lepiej późno niż wcale

Śledzę Wasze rozmowy od jakiegoś czasu i stwierdziłam, że czas najwyższy się do nich bardziej aktywnie przyłączyć

Pozdrawiam

"Gdy kobieta, która ma tak wiele do powiedzenia milczy, cisza może być ogłuszająca."
P.S. A może postanowiłam dołączyć do Was właśnie dziś, bo kupiłam najnowszą książkę Pani Anity :tanczy:
"Gdy kobieta, która ma tak wiele do powiedzenia milczy, cisza może być ogłuszająca."
...i wespół w zespółenigma13 pisze:Witam Wszystkich Forumowiczów
Dopiero co się tutaj zarejestrowałam, uznałam więc za miłe i wskazane przywitać się![]()
Jestem wierną fanką Pani Anity od jakichś 3 lat, czyli od chwili kiedy Ją "poznałam" [tak, wiem, z dużym opóźnieniem, ale lepiej późno niż wcale]
Pozdrawiam

Dziś w Faktach 

Na dobry piątek :)
P.S. I jeszcze pytanie [może mało mądre a nawet śmieszne] do Pana Matik... Skąd wiadomo kto [tu oczywiście mam na myśli Panią A.W.] wystąpi danego dnia w Faktach? Dziś sama dowiedziałam się tego przez przypadek z zamieszczonego przeze mnie powyżej materiału, ale tak normalnie, to nijak nie jestem w stanie się tego dowiedzieć.

Fakty doskonałe w treści i formie :brawa: . A rano ...słodko 

Kto prowadzi Fakty ja dowiaduję się akurat albo z zapowiedzi prowadzącego, albo z Facebooka, więc dostęp do obu źródeł każdy ma taki sam 

witam i zachęcam do udzielania się na forum (linki, filmiki, fotki ...)enigma13 pisze:Witam Wszystkich Forumowiczów
Dopiero co się tutaj zarejestrowałam, uznałam więc za miłe i wskazane przywitać się![]()
Jestem wierną fanką Pani Anity od jakichś 3 lat, czyli od chwili kiedy Ją "poznałam" [tak, wiem, z dużym opóźnieniem, ale lepiej późno niż wcale]
Pozdrawiam
-
- Początkujący
Kulisy powstawania faktów z Anitą Werner w roli głównej
http://fakty.tvn24.pl/fakty-ekstra,80/e ... 90632.html

No nieźle
, tyle razy oglądane Fakty z piątku,
- bo pomyłka w puszczeniu zapowiedzi
, tak dla sprawdzenia,
potem dla przyjemności - raz jeszcze,