Jestem oburzony, Âże wakacje nie bĂŞdzie FaktĂłw wieczornych. Zawsze byÂły, a teraz nie. To straszne WyjeÂżdzam tam gdzie nie mam TVN24 i chĂŞtnie zobaczyÂłbym wydanie wieczorne, a tak bĂŞdzie tylko to o 19. Sknadal
Bo w taki o to sposób traktowani sa widzowie tej stacji... có¿ ale telenowela bêdzie - mo¿e nawet dwie... A przecie¿ maj¹ warunki i mo¿liwoœci do emisji Faktów wieczornych i popo³udniowych nawet w wakacje. Wszak w TVN 24 kilkudziesiêciu dziennikarzy pracuje, no chyba ¿e maj¹ tak kiepski sprzêt, który nie wytrzymuje sierpniowych upa³ów
Buuu... jestem niemile zaskoczony. Tam gdzie ja wyjeÂżdzam, rĂłwniez nie ma TVN24, a FaktĂłw o 19:00, nie bĂŞdĂŞ miaÂł moÂżliwoÂści obejÂżenia. ÂŻaÂłuje...
TrochĂŞ to dziwna sytuacja - komentujÂąc wyniki oglÂądalnoÂści szefowie TVN zawsze podkreÂślajÂą, iÂż to w³¹snie ich stacja - w odró¿nieniu np do POLSATU- wybierana jest zazwyczaj przez mieszkaĂącĂłw najwiĂŞkszych miast w Polsce, wyksztaÂłconych i dobrzez zarabiajÂących. Oni chyba nie przepadajÂą za brazylijskimi tasiemcami. Podejrzwam, Âże z chĂŞcia po caÂłym dniu chodzenia po gĂłrach lub leÂżeniu na piasku obejrzeli by program informacyjny. Ale cĂłz moÂże Piotr Walter zamierza rywalizowaĂŚ z Solorzem o widza z tzw. prowincji, bezrobotna kure domowÂą i bandĂŞ "nieszczĂŞsliwych w miÂłoÂści" nastolatek? Zreszta to zastanawiajÂące - POLSAT ma o wiele gorsze warunki do tworzenia INFOPRMACJI - jednak te w odró¿nieniu do popoÂłudniowych i wieczornych FAKTĂW nie znikajÂą z naszych ekranĂł w wakacje.
czy m³ody walter ju¿ do reszty og³upia³ ? czy widzów traktuje jak debili ?tvn czy tvn realityshow tv ? czemu same g³upawe teleturnieje a gdzie fakty?widaÌ ró¿nice intelektualna pomiêdzy starym i m³odym walterem.Staryzrobi³ 1 z najlepszych polskich stacji prywatnycha m³ody wszystko dokumentnie rozpier... BRAVO panie walter bravo jestem tylko ciekawa kto od 1 wrzesnia kiedy to za polsat bierze sie tomek lis bêdzie oglada³ tvn reality tv