Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

nouze
Fan Forum
Fan Forum

Re: Anita Werner

Post autor: nouze »

HyzioSmietana pisze:Często w komentarzach na przeróżnych stronach przewijają się opinie, że Anita jest lesbijką...Skąd taki pogląd?
niektórzy wszystkie kobiety w krótkich włosach nazywają lesbijkami :wariat:
Anja06 pisze:p. Anita zachowuje chłodny profesjonalizm, ale cóż taka praca, i kreacja na być może męski styl. Ale jak ja bym miała prowadzić programy informacyjne pewnie stylizacja też byłaby minimalistyczna, żeby nie odwracała uwagi od prezentowanych treści
To się nazywa plan koleżanko, najlepiej od razu wprowadzić telewizyjny islam i poubierać prezenterki w odpowiednie szatki, co by nie prowokować u widowni lubieżnych myśli :stop:
Jak chodziłem do szkoły... nie, zły przykład... jak idę do kurde urzędu i chcę zasięgnąć jakiejś informacji, a trafię na atrakcyjną, kompetentną, i ciekawie prezentującą się panią, to wtedy jestem i mądrzejszy, i podwójnie zadowolony 8) Dostrzegasz analogię?
Anja06
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Anja06 »

Dostrzegam analogię, ale widzę, że ktoś nie zrozumiał kontekstu mojej wypowiedzi. :P Nie chodzi mi o rygorystyczne przestrzeganie zakładania mundurków czy uniformów z logiem TVN-u. Tylko o to, że sama p. Anita wielokrotnie podkreślała, że swoim ubiorem nie chce odwracać uwagi od podawanych przez nią informacji. 8) Zresztą nie ma się co kłócić o strój, bo zapewne nawet gdyby założyła worek to nie odjęłoby jej to uroku i nie zabrało profesjonalizmu. A co niektórzy Panowie i tak by zasiadali chętniej przed tv. ;)
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: nouze »

Ja sobie ten kontekst rozwinąłem, bo nie trafia do mnie tłumaczenie z przywdziewania powtarzających się garniturków ("męski styl"), że to w trosce o uwagę widza. Bo piękna, kobieca prezencja i fachowość dziennikarska, wcale się nie gryzą :nie:
Anja06 pisze: Zresztą nie ma się co kłócić o strój, bo zapewne nawet gdyby założyła worek to nie odjęłoby jej to uroku i nie zabrało profesjonalizmu. A co niektórzy Panowie i tak by zasiadali chętniej przed tv.
to się tak wesoło opowiada, ale obyśmy nie doczekali :D21
enigma13
Początkujący
Początkujący

Post autor: enigma13 »

Śledzę sobie rozmowę nouze i Anja06 z uśmiechem na ustach. Uśmiechem jak najbardziej sympatii :), bo wypowiadacie się w naprawdę miły sposób. Cóż, jeśli o mnie chodzi, Pani Anita mogłaby nosić na co dzień, od święta i do pracy co tylko by chciała, a ja i tak bym Ją lubiła i podziwiała :) Zaś co do raz po raz wnoszonego wątku Jej ewentualnych preferencji w życiu prywatnym, to myślę, że po pierwsze nie ma sensu i celu się nad tym zastanawiać, po drugie bez względu na wszystko dla mnie i tak była, jest i raczej będzie number one :)
"Gdy kobieta, która ma tak wiele do powiedzenia milczy, cisza może być ogłuszająca."
Ksero
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ksero »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
KKK
szarotek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: szarotek »

enigma13 pisze:Śledzę sobie rozmowę nouze i Anja06 z uśmiechem na ustach. Uśmiechem jak najbardziej sympatii :), bo wypowiadacie się w naprawdę miły sposób. Cóż, jeśli o mnie chodzi, Pani Anita mogłaby nosić na co dzień, od święta i do pracy co tylko by chciała, a ja i tak bym Ją lubiła i podziwiała :) Zaś co do raz po raz wnoszonego wątku Jej ewentualnych preferencji w życiu prywatnym, to myślę, że po pierwsze nie ma sensu i celu się nad tym zastanawiać, po drugie bez względu na wszystko dla mnie i tak była, jest i raczej będzie number one :)
No widzisz Enigma13 jak to pisanie wciąga :D
Mój nick był zupełnie przypadkowy (i tak już pozostało), miała być to jednorazowa akcja ... a tu proszę prawie 1 post/dzień :D24
enigma13
Początkujący
Początkujący

Czasem przypadki i jednostkowe wydarzenia potrafią sporo zmienić :) Oby jak najczęściej na korzyść :)
Pozdrawiam :)
"Gdy kobieta, która ma tak wiele do powiedzenia milczy, cisza może być ogłuszająca."
marcin_25
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: marcin_25 »

Ksero - dobre screeny, chętnie więcej takich zobaczę :D
marcin_25
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

HyzioSmietana pisze:Często w komentarzach na przeróżnych stronach przewijają się opinie, że Anita jest lesbijką...Skąd taki pogląd?
bajki wyssane z palca, które ja osobiście ignoruję, zazdrość a nawet zawiść to wcale nie rzadka cecha
p. Anita jest atrakcyjna, niezależna, poradziła sobie w życiu i wielu to razi, szczególnie kobiety, które są finansowo uzależnione od facetów, jak Ona to określiła "wiszą na ramionach facetów"
często w wywiadach podkreśla, że ceni sobie niezależność i to widać po Niej

inna jest na ekranie podczas Faktów a inna w luźnej rozmowie (wywiadzie) czy na tych filmikach wrzucanych na fanpage na facebooku, dlatego tak cenie podobne filmiki
ona sama z tych plotek śmiała się w kilku wywiadach (polecam ten radiowy z Prokopem - jest na forum), dla mnie to zamyka temat,
a tak w ogóle tożsamość seksualna to prywatna sprawa, ja w swojej sypialni zaciągam zasłony na noc :D sąsiadów też nie podglądam

inna sprawa to hejterzy, jest ich całe mnóstwo, im popularniejszy celebryta tym ma więcej hejterów
Anita nie jest celebrytką, a i tabloidy mało o niej piszą tak więc mało ma hejterów - i dobrze
szarotek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Tracę już nadzieję na normalne Fpp (ciągle ta transmisja) ... mam nadzieję, że nie weszli na program Anity :evil:
enigma13
Początkujący
Początkujący

marcin_25 pisze:
ona sama z tych plotek śmiała się w kilku wywiadach (polecam ten radiowy z Prokopem - jest na forum), dla mnie to zamyka temat,
a tak w ogóle tożsamość seksualna to prywatna sprawa, ja w swojej sypialni zaciągam zasłony na noc :D sąsiadów też nie podglądam

Może nie błysnę w tej chwili intelektem ;), ani spostrzegawczością, ale ... czy mógłbyś mi powiedzieć, gdzie dokładnie znajdę ten wspomniany przez Ciebie - marcin_25 - wywiad radiowy z Panią Anitą?...
Anja06
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Anja06 »

http://www.plotek.pl/plotek/56,78649,13 ... iams_.html

http://www.newspix.pl/?n=2,c:kJ2SGUH0brpn,2
Trochę fotek z otwarcia butiku pani Teresy Rosati, na którym była Anita Werner :) jak wiem p.Anita często zakłada stroje projektu p.Teresy :)
enigma13
Początkujący
Początkujący

:)

Dziś Pani Anita w FpF :) to może w Faktach też :)
szarotek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Anja06 pisze:http://www.plotek.pl/plotek/56,78649,13 ... iams_.html

http://www.newspix.pl/?n=2,c:kJ2SGUH0brpn,2
Trochę fotek z otwarcia butiku pani Teresy Rosati, na którym była Anita Werner :) jak wiem p.Anita często zakłada stroje projektu p.Teresy :)
i dzisiaj http://hityczykity.pl/pojedynek/stylowe ... -styl.html
marcin_25
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

enigma13 pisze:
marcin_25 pisze:

Może nie błysnę w tej chwili intelektem ;), ani spostrzegawczością, ale ... czy mógłbyś mi powiedzieć, gdzie dokładnie znajdę ten wspomniany przez Ciebie - marcin_25 - wywiad radiowy z Panią Anitą?...
niestety nie mam linka pod ręką, ale jest na naszym forum jakiś rok wstecz
odbył się w radio, gdzie rozmowy prowadzi Marcin Prokop
ps. są też inne wywiady (Tok Fm, Roxy)
polecam lekturę forum i google
ODPOWIEDZ