Oglądałem dzisiejszy "To Był Dzień" z udziałem Magdy i muszę się przyznać, że odkryłem ciekawą rzecz. Mianowice czy nie zauważyliście, że kiedy Magda ma "bujniejszą" fryzurę to zakrywany jest jej biust?? Np. dzisiaj miała pospinane włosy a biust został subtelnie, lecz wyraźnie odkryty ...
Jeśli ktoś mógłby wrzucić kilka fotek z dzisiejszego TBD to byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam!
Też to zauważyłem, ale myślę, że to przypadek. Po prostu takie dziś były ujęcia kamery , no i belki informacyjne nie przeszkadzały.
Ponieważ ostatnio intensywnie "dokumentowałem" bujną fryzurę Magdy w TBD, więc dziś dałem sobie spokój
Oto i rzeczony Magdomix w starym dobrym, poniekąd epsztajnkowym ( :plus: ) stylu. Różnorodność za sprawką garderoby jak widać trochę mniejsza, dopiero wstawiając te capsy zdałem sobie sprawę że pod tym względem słoneczka nie nadążają za konkurencją. Kryzys już nikogo nie oszczędza. Może poza tym postem, jest ilościowo antykryzysowy. 22
Faktycznie zdarzało się, chyba pamięć już nie ta. Bezpieczniej było więc napisać że tego typu widoki podchodzą pod anomalie, jak śnieg w maju. W każdym razie jak zerkam na Magdę tak do tej pory naocznie nie przyłapałem jej z odkrytymi nóziami, a te nawet nie są tak masywne jak można by myśleć po ciągłym chowaniu ich w spodniach.
telepatrzydlo pisze: W każdym razie jak zerkam na Magdę tak do tej pory naocznie nie przyłapałem jej z odkrytymi nóziami, a te nawet nie są tak masywne jak można by myśleć po ciągłym chowaniu ich w spodniach.
Miła kobietka i widać,że jest "delikatna" ale jak ktoś ją zdenerwuje to potrafi ukąsić Pamiętam ja w programie TBD był ktoś z OPZZ albo z Lewiatana, nie pamiętam dokładnie. mowa była o biedzie a on w pewnym momencie wypalił "Biedne rodziny nie powinny mieć dzieci" (albo coś w tym stylu) Wtedy nastąpiła natychmiastowa Reakcja pani Magdy