Szkło kontaktowe
Moderator: Łukasz
Re: "Szkło kontaktowe" TVN24
Nie wiadomo kto będzie w obsadzie komentatorskiej.Ale dzisiaj na pewno to na koniec programu powiedzą
I Sianecki nic nie powiedział kto w Poznaniu będzie komentatorem.Trzeba czekać cierpliwie do godziny 22:00
Powiedział na sam koniec. On będzie komentatorem a Miecugow prowadzącym. Trzeba było słuchać uważnie.
Czyżby Maria Czubaszek będzie dzisiaj prowadzić Szkło Kontaktowe?
Nie. Nazwiska na belce wypisał ktoś w kolejności alfabetycznej. Wczoraj w programie poinformowano, że dzisiejszym gospodarzem będzie Wojciech Zimiński.
Parę minut temu zauważyłem, że w zapowiedzi nazwisko Zimińskiego zastąpili Markowskim, no i jest Markowski.
Maria Czubaszek w dzisiejszym Szkle powiedziała, że Wojciech Zimiński będzie prowadził naprzemiennie Szkło z Grzegorzem Markowski, że np. 30 grudnia jest Grzegorz Markowski, a 6 stycznia Wojciech Zimiński
Kto dzisiaj będzie prowadzić Szkło Kontaktowe?
zauważyliście wczoraj (26.12) w szkiełku w lewym dolnym rogu nie było żadnych informacji o telefonie do studia, ani tel. do sms-ów, ani nawet e-maila? W sumie to nie było tam w zasadzie nic
A były telefony? Widziałem tylko sam początek z Sianeckim i końcówkę z Miecugowem i chyba Sianecki wspomniał że lecą "z puszki", ale dokładnie nie wiem, bo oglądałem co innego.
oglądałem połowę Szkiełka i żadnego telefonu nie było
Więc się nie przesłyszałem - nagrali pewnie jakoś przed świętami.
Obydwa odcinki są zamieszczone na stronie TVN24.pl. Pan Miecugow na początku programu 26.12 zapytał się pana Markowskiego jak wygląda z puszki. Wszystko jasne. Zresztą nie należy wymagać, żeby w święta dziennikarze o tej porze prowadzili program na żywo.
Odnośnie programu sylwestrowego http://szklokontaktowe.tvn24.pl/zaprasz ... 96237.html
Odnośnie programu sylwestrowego http://szklokontaktowe.tvn24.pl/zaprasz ... 96237.html
no nawet nie było łączenia z DpD - nie chce im się robić w święta to robią przed